maison a ja bym zaszalala z mintem dla G 😍 nie wiem jk wyglaza na zywo ale nie na wszystkich szpitalnie, wiec jesli bedzie taki fajny zywy to moze naprawde dobrze wygladac 🙂😉 sama mialam na niego ochote (i na te pomarancze z x-generation) ale obecnie nie bardzo mam kogo ubierac wiec jedynie ogladam poczynania zakupowe innych.
czekajcie a nie miało być jakiejś trzeciej kolekcji 👀 👀
czy tylko ta mięta-czekolada i x-generation 🙁 :kwiatek: z miętowej podoba mi się cotton i dralon a z x-generation nie założe na mojego konia nic, choćby mi dopłacili 😉 😁
My się nieśmiało z Leonem pokażemy 😉 ANKY offwhite (chyba) co do koloru nie jestem pewna ale jak się przyłoży od niej coś białego to widać, że to nie jest zwykła biel 😉. Nada się któreś do szmato?
Cześć. Mam taki drobny problemik i pomyślałam, że mogę się tutaj u Was poradzić. Mianowicie potrzebuję oglowia,zwykłego wedzidłowego i chciałabym żeby nachrapnik miał białe podszycie jeśli ktoś ma fajną stronkę z ogłowiami (w jakies rozsądnej cenie 😉 ) to byłabym bardzo wdzięczna :kwiatek:
Z tej kolekcji x-generation zainteresowała mnie derka przeciwdeszczowa do jazdy 😀😀 z kapturem 😀 I owijki wyglądają bardzo ładnie. Reszta to po prostu porażka.
O ile nie będzie jeszcze jakiejś drugiej kolekcji, to na lato/wiosnę mój portfel będzie bezpieczny 😀