Końska rewia mody cz.VI (2012)

maison a ja bym zaszalala z mintem dla G 😍 nie wiem jk wyglaza na zywo ale nie na wszystkich szpitalnie, wiec jesli bedzie taki fajny zywy to moze naprawde dobrze wygladac 🙂😉 sama mialam na niego ochote (i na te pomarancze z x-generation) ale obecnie nie bardzo mam kogo ubierac wiec jedynie ogladam poczynania zakupowe innych.
wątek zamknięty
Przepraszam,że się wetnę w dyskusję,nie wiem nie śledziłam wątku od jakiś 40 stron.
http://www.okser.pl/katalogi/2012/Eskadron_X-Generation_FS12.pdf
http://www.okser.pl/katalogi/2012/ESKADRON_News_FS12_DE-GB.pdf
Jak było to przepraszam 😡

wątek zamknięty
Szarlotka  było 😉  swoją drogą, okropne  te czapraki z x-generation... kto to  w ogóle kupi?  🤔
wątek zamknięty
mils   ig: milen.ju
26 lutego 2012 22:45
zalcia ktoś się pewnie znajdzie. 😉 Ciekawa jestem jak będa się prezentowały na żywo, na koniu. 🙂
wątek zamknięty
Kantary z X Gen wyglądają ładnie i owijki, ciekawe tylko czy kantary też nie mają plastikowych wstawek. Cała kolekcja koszmarek.
wątek zamknięty
Mam to samo zdanie co Burza, kantar podoba mi się jeden, ale owijki są całkiem całkiem 😀
wątek zamknięty
Zalcia a mi się podoba jeden  😜 czerwony 'x'.a reszta a w szczególności te 'plastikowe' powiewają tandetą.
wątek zamknięty
a mi sie ta kolekcja x mega podoba, w koncu cos nowego!
nie ma na pewno jeszcze zdjec pojedynczo czaprakow i kantarow?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 lutego 2012 23:43
to gdyby ktoś był tak miły i znalazł chwilę żeby zmierzyć to co zaznaczone na zdjęciu  🙇 :kwiatek:
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
27 lutego 2012 06:23
A ja mam pytanie: Czemu te czapraki z x-generation wyglądają jak latekoswe?  🤔wirek:
Co to za materiał jest?
wątek zamknięty
Kantary z X Gen wyglądają super!
wątek zamknięty

Doczekałam się 😀 Moje chocochipowe pragnienie zaspokojone 🥂 🙂
wątek zamknięty
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
27 lutego 2012 13:24
angie560 jaki piękny komplet  😍.

Przez was chyba stanę się szmatoholiczką . 😜

Już coraz trudniej oprzeć mi się pokusie .  😀
wątek zamknięty
czekajcie a nie miało być jakiejś trzeciej kolekcji  👀  👀

czy tylko ta mięta-czekolada i x-generation 🙁  :kwiatek:
z miętowej podoba mi się cotton i dralon a z x-generation nie założe na mojego konia nic, choćby mi dopłacili 😉  😁
wątek zamknięty
Precelek, podobno ma być, ale później. Dokładnie nie pamiętam kiedy, ale ma być 🙂
angie560, piękny komplet
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
27 lutego 2012 13:33
Precelek z tego co pamiętam ta "trzecia" ma byś kolekcją przejściową tak jak bywają w Eurostarze (?) :kwiatek:
wątek zamknięty
My się nieśmiało z Leonem pokażemy 😉

ANKY offwhite (chyba) co do koloru nie jestem pewna ale jak się przyłoży od niej coś białego to widać, że to nie jest zwykła biel 😉.
Nada się któreś do szmato?
wątek zamknięty
wanted, ładnie, klasycznie. Według mnie niestety żadne się nie nadaje, bo na pierwszym koń dziwnie stanął, a na drugim za mało widać.
wątek zamknięty
No coś ty..normalnie stanął. Zapatrzył się na coś po prostu.
Konia widać, pad widać. Moim zdaniem jak najbardziej OK.  🙂
wątek zamknięty
angie560 , super komplet, zdecydowanie w moim guście 😜
wątek zamknięty
wanted, nadaje się pierwsze, ładnie i klasycznie 🙂
wątek zamknięty
anq15, Te kantary są u nas w Arcusie?
wątek zamknięty
Cześć. Mam taki drobny problemik i pomyślałam, że mogę się tutaj u Was poradzić. Mianowicie potrzebuję oglowia,zwykłego wedzidłowego i chciałabym żeby nachrapnik miał białe podszycie jeśli ktoś ma fajną stronkę z ogłowiami (w jakies rozsądnej cenie 😉 ) to byłabym bardzo wdzięczna  :kwiatek:
wątek zamknięty
27 lutego 2012 15:00
GniadoZłota - nie ten wątek tu masz poprawny dotyczący ogłowi : http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,39.0.html
wątek zamknięty
wanted, ładnie, klasycznie. Według mnie niestety żadne się nie nadaje, bo na pierwszym koń dziwnie stanął, a na drugim za mało widać.

Idzie kupa  😁
wątek zamknięty
Z tej kolekcji x-generation zainteresowała mnie derka przeciwdeszczowa do jazdy 😀😀 z kapturem 😀 I owijki wyglądają bardzo ładnie. Reszta to po prostu porażka.

O ile nie będzie jeszcze jakiejś drugiej kolekcji, to na lato/wiosnę mój portfel będzie bezpieczny 😀
wątek zamknięty
Proszę o radę, która derka lepiej się prezentuje?  :kwiatek:
a i sorry za tak prymitywną przeróbkę. 😉
wątek zamknięty
27 lutego 2012 16:09
Caira - double flece bierz🙂
wątek zamknięty
bezsprzecznie double flece 😉 Wygląda cudnie  😜
wątek zamknięty
Caira Ta pierwsza, w paski, jest szałowa.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.