... ślub :) ...

No z powodu tych pięknych fryzur nie wiem czy nie wezmę ślubu jeszcze raz 😎
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
03 lutego 2012 22:22
Zawsze możecie odnowić przysięgę małżeńską - przeciwwskazań brak 😀
My nie jestesmy katolikami i takie ceremonie, jak odnawianie przysiegi nam nie przysluguja 🙂😉 No chyba ze sami sobie przysiegac bedziemy w ogrodzie 🏇
04 lutego 2012 21:13
Pandurska nie ważne gdzie, ważne z kim  🏇
kujka, boskie!!!!
Siedziałam wczoraj wieczorem w domu, nagle ktoś puka do drzwi, biegnę otworzyć, patrze a tu P. w garniturze z kwiatami dla mnie i mamy i butelką dla taty... O matko jak ja się zestresowałam, nie spodziewałam się go, nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, prawie uciekłam z tego stresu..  😜 No i zrobił taką piękną przemowę do moich rodziców o tym jak bardzo mnie kocha i że chce spędzić ze mną resztę swojego życia,i nagle trach na kolana.. mało brakowało i bym się płakała  😍 kurcze ja go chyba nie doceniam, nawet nie sądziłam, że on tak potrafi, przeszedł wczoraj siebie samego  😀

W&P, o wow, chyba bym naprawdę zemdlała z wrażenia po czymś takim 😀! Pokazuj pierścionek! i GRATULACJE 🙂!
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

07 lutego 2012 12:30
W&P, ale miała przeżycie!! Długo będziecie wspominać!
ash   Sukces jest koloru blond....
07 lutego 2012 13:10
super super! GRATULUJĘ!!!! 🏇 🏇 🏇

a ja się mega cieszę bo znalazłam rewelacyjną florystkę, która robi magiczne bukiety 😅 😅
07 lutego 2012 13:15
W&P nie dziwię się, że stres 😀 Urocze 😀 Gratuluję ! 🙂
Gratulacje W&P, niezła akcja  😎
Dzięki Dziewczyny   :kwiatek: 💃

Pierścionek jest jak dla mnie.. troszkę za duży- taki trochę "za bogaty", wolę skromniej ten się rzuca w oczy. No, ale najważniejsze, że P. wybrał go sam, taki jaki mu się podobał. Nie trudno go zobaczyć na palcu, ale skomentował to tak, że kupił duży żeby każdy widział..  😀
w&p gratulacje 🙂
W&P, ładny, wcale nie jest jakiś ogromny 🙂
07 lutego 2012 15:52
W temacie zaręczyn 😀 przeglądałam kwejka
#!  Fajny pomysły, ale spodobała mi się 15. pozycja 🙂 taka .. inna, zaskakująca 🙂 i 14 🙂 i 5 🙂 a w 1 fajnie udało się ludzi zgrać 🙂
http://wd10.photoblog.pl/np5/201107/90/97941629.jpg      APROPO LAMPIONÓW! :-)))
Fajna rzecz, warto spróbować i jak się uważa to nawet się nie palą 😀!
kujka   new better life mode: on
07 lutego 2012 16:43
whitemoon071, O. MOJ. BOZE. Czy czlowiek po lewej ma ZLOTY PAS??
tak, ma złoty pas.  Jak dla mnie super wyglądał w tym! :-)
My na ślubie brata też paliliśmy lampiony, ale to było nad wodą, na plaży. Później na innym weselu nie pozwolili młodym odpalić lampionów, bo las dookoła. I słusznie jak dla mnie...
09 lutego 2012 15:01
4 miechy tylko 💃 💃 💃
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
09 lutego 2012 16:46
zleci szybko 🙂

gratuluje swiezo zareczonej  🙂 wersja super, jaka klasyka  😜
Super zaręczyny W&P. Pozazdrościć.
u nas ruszyła produkcja
- wypisywania zaproszeń - ja
- winietek na stół - mama
- kwiatków do dekoracji domu - koleżanki mamy z pracy ( jak dobrze pracować na świetlicy 😉 )
- zawieszek na wódkę - cała świetlica

choć podsumowując taniej, szybciej i mniej nerwowo wydaje mi się zamówienie tego wszystkiego na allegro, ale mama się uparła że ma czas w pracy to zrobi
więc niech robi
ale jakbym miała wybierać drugi raz to bym kupiła 🙂
nakarzynka, nie no, rozwaliłaś mnie 😀 Dzieci na świetlicy robią zawieszki na WÓDKĘ 😀?

ash, suuper, szybko zleci 🙂 Nie mogę się doczekać fotek!
Wszelkiego rodzaju francuzy były w modzie juz kilka lat z rzędu 😉

W&P, GRATULACJE!!!!! Ale masz wielki pierścień!! 😀
Przynajmniej, będzie mogła spokojnie wieczorem wyjść sama na miasto 😁

Gratulacje swoją drogą, akt odwagi godny pozazdroszczenia😉
mi zostalo 5 miesiecy... dzisiaj cala noc snilo mi sie wesele, zdjecia itd... oczywiscie w wersji masakra  🤣 nie wiem co sie bedzie dzialo przed samym slubem... zwariuje  🤣

jakie francuzy bo nie rozumiem?? 😀

ja poprosilam o zrobienie zaproszen i ksiegi gosci moja psiapsiole, ktora bierze slub 2 tyg przede mna i i tak robi dla siebie wiec co jej tam 😀 a cuda potrafi robic!
http://dziwolonk.blogspot.com/

jak myslicie, co do zaproszen.. bo zastanawiam sie jak to ugryzc. Czy wypada w samym zaproszeniu nie wypisywac imion i nazwisk, tylko na kopercie? Czy wy od razu pisalyscie/bedziecie pisac rzeczy typu ze nie chce sie kwiatow/prezentow tylko kase/cokolwiek - i jak w naszym przypadku, bo nie fundujemy noclegow, informacje o ofercie hotelu w ktorym bedzie wesele i kilku alternatywnych miejsc jakby komus bylo za drogo? Mysle czy najpierw wyslac samo zaproszenie jako takie, z prosba o zdeklarowanie sie w przeciagu miesiaca np, i jak ktos juz powie ze bedzie to wyslac mu osobna informacje o tych rzeczach?
To w ogole jeszcze jedna sprawa z tymi noclegami - jak wy to rozwiazujecie/liscie?

o czym jeszcze trzeba pamietac 5 miesiecy przed slubem????  😀
10 lutego 2012 12:31
My na zaproszeniach nie robiliśmy personalizacji, wypisywałam tylko na kopertach.
Na zaproszeniach na sam ślub napisaliśmy, że nie chcemy kwiatów tylko wino 😡
Na weselnych jest zabawny dopisek, że jak ktoś będzie miał problem z prezentem to wystarczy nam prezent schowany w kopertę.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
11 lutego 2012 16:51
Nerechta my zamiast kwiatów prosiliśmy o jakieś rzeczy dla dzieciaczków  😉 Dostaliśmy mnóstwo pluszaków, jakieś gry, książeczki, a potem zawieźliśmy do Centrum Zdrowia Dziecka. Tam mieli to porozdzielać na oddziały dziecięce  😉

Co do noclegów, u nas na szczęście każdy miał gdzie spać, ale ja bym poczekała jak ludki będą potwierdzać przybycie na ślub, to wtedy delikatnie zasugerować opcje noclegu  😉

U nas zaproszenia na ślub i wesele były personalne, a te tylko na ślub, nie
maleństwo   I'll love you till the end of time...
11 lutego 2012 17:28
U nas były wszystkie zaproszenia spersonalizowane, tylko część była z weselem, cześć bez.
Również zamiast kwiatów poprosiliśmy o wino (połowa nadal stoi i czeka na wypicie), a na prezent - koperty. Życzenie to ujęliśmy w wierszyk i o dziwo ludzie się zastosowali.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się