mi zostalo 5 miesiecy... dzisiaj cala noc snilo mi sie wesele, zdjecia itd... oczywiscie w wersji masakra 🤣 nie wiem co sie bedzie dzialo przed samym slubem... zwariuje 🤣
jakie francuzy bo nie rozumiem?? 😀
ja poprosilam o zrobienie zaproszen i ksiegi gosci moja psiapsiole, ktora bierze slub 2 tyg przede mna i i tak robi dla siebie wiec co jej tam 😀 a cuda potrafi robic!
http://dziwolonk.blogspot.com/jak myslicie, co do zaproszen.. bo zastanawiam sie jak to ugryzc. Czy wypada w samym zaproszeniu nie wypisywac imion i nazwisk, tylko na kopercie? Czy wy od razu pisalyscie/bedziecie pisac rzeczy typu ze nie chce sie kwiatow/prezentow tylko kase/cokolwiek - i jak w naszym przypadku, bo nie fundujemy noclegow, informacje o ofercie hotelu w ktorym bedzie wesele i kilku alternatywnych miejsc jakby komus bylo za drogo? Mysle czy najpierw wyslac samo zaproszenie jako takie, z prosba o zdeklarowanie sie w przeciagu miesiaca np, i jak ktos juz powie ze bedzie to wyslac mu osobna informacje o tych rzeczach?
To w ogole jeszcze jedna sprawa z tymi noclegami - jak wy to rozwiazujecie/liscie?
o czym jeszcze trzeba pamietac 5 miesiecy przed slubem???? 😀