Wiecie co.. ja chyba śnię.. ja też chcę takie naczółki.. Może ktoś się podejmie zamówienia zbiorowego? Boskie są.. Ale wybór będzie ciężki.. co drugi mi się podoba..
Wergeel ja też Cię nienawidzę za ten naczółek, ale Ty to już wiesz przecież 🙂 Chociaż za tego linka już mniej Cie nienawidzę 🙂 śliczne te świecidełka. Jak by ktoś robił zamówienie to ja też chcę 🤣
w sumie robiłam 5 innych rzeczy w trakcie i tak jakoś wyszło :P ale na jednym z foto jest nazwa firmy LAGAT (ale z tego co wiem chyba nie wszystko co wkleiłam jest na stronie)
Wergeel o ile naczolek rewelacyjny 😜 to reszta... nie w moim typie. I polaczenie jednego z drugim tez srednio mi sie widzi.. Ale kurcze normalnie ten naczolek to ja tez sobie sprawic musze 😜 (takie naczolki mozna zaproponowac w watku "akcja kon na drodze" , kierowcy widzieliby konie z kilku kilometrow 😁 )
Medziiik, napisałam do nich i dostałam odpowiedź, że nie mają zdjęć i mam się posiłkować innymi na stronie. Hmm, no jak tak to sorry, ale nie zamierzam kupować w ciemno i sobie wizualizować...
Medziiik, napisałam do nich i dostałam odpowiedź, że nie mają zdjęć i mam się posiłkować innymi na stronie. Hmm, no jak tak to sorry, ale nie zamierzam kupować w ciemno i sobie wizualizować...
Gratulujemy podejścia do klienta, ja też napisałam ale odpowiedzi nie dostałam. Szkoda 🙁
kiepsko zaczynają w naszym 'małym' voltowym światku. ale kurcze ceny mają dobre w porównaniu do świecidełek ściąganych z zagranicy. z drugiej strony te które wstawiła wergeel, są naprawdę obłędne 😜
Medzik, może zapytaj koleżanki czy robią naczółki tylko dwurzędowe? i czy będą kiedyś mieli czarne kamyczki 😉
Odpisali, że zdjęcie chwilowo niedostępne. Dowiedziałam się, że opadający full ma 56 cm długości - wydaje mi się, że to dużo. Zamówiłam sobie cob, nieprofilowany jestem ciekawa straszliwie 🙂
ogłowie znanej firmy, kamienie swarowskiego, wykonano tylko 6 szt na specjalne zamówienie, fotke zrobiłem teraz komórką i naczólek nie oddaje rzeczywistego uroku
Dzionka Nie ma sprawy 🙂 Mam nadzieję, że wreszcie to będzie to. Jak mi się spodoba prosty to będę ich molestować o zdjęcie opadajacego - marzy mi się coś na kształt artemisowego naczółka 💘