Ogłowia

Wergeel nienawidzę cie  🤬
Ja chyba śnię... cudowne te naczółki na tej stronie.. !!  🏇
Wiecie co.. ja chyba śnię.. ja też chcę takie naczółki..
Może ktoś się podejmie zamówienia zbiorowego?
Boskie są..
Ale wybór będzie ciężki.. co drugi mi się podoba..
Cudowne 😍 Jak ktoś będzie robił zamówienie, to chętnie się dołącze 😁
asds   Life goes on...
07 lutego 2012 10:48
proszę o info jak ktos zamówienie naczółkowe ędzie robił 😀
No czad, naprawdę 🙂 Dobrze widzę, że ceny ok. 25-30 Euro?
Swoją drogą Meedzik widzisz nazwę strony? 😀 xtreme horse makeover? omg 😀

Wergeel, fakt, że wybrałaś najpiękniejszy 😍
Wymiękam...

Gillian   four letter word
07 lutego 2012 13:22
Jak będzie ktoś zamawiał, to i ja się piszę bo właśnie oszalałam  😜 😜
Burza, ten ostatni genialny. Ehh, jeszcze w lekko złotym odcieniu.
Są CUDOWNE !!!  😵
Najgorsze jet to, że podoba mi się nie jeden, nie dwa, tylko prawie wszystkie !!!
Muszę mieć przynajmniej jeden  🤔wirek:

KTO ROBI ZAMÓWIENIE?  😀
Wergeel ja też Cię nienawidzę za ten naczółek, ale Ty to już wiesz przecież 🙂 Chociaż za tego linka już mniej Cie nienawidzę 🙂 śliczne te świecidełka. Jak by ktoś robił zamówienie to ja też chcę  🤣
Ja też chętnie się przyłącze, od dłuzszego czasu, bezskutecznie szukam ładnego naczółka bling  😵
epk, dla mnie ten drugi to po prostu.. no.. nie mam słów żeby opisać jak mi się podoba 🙂
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
07 lutego 2012 15:19
wszystkie sa piękne!!! I ja też zaczęłam na nie chorować  😍

dave - fakt, na foto które podlinkowałaś już lepiej.

A tu coś z http://www.os-sattlerei.com/  😀
http://www.os-sattlerei.com/trensen/zfvenedigsand.php

jest polska firma (sklep) który wykonuje bardzo podobne naczółki (w różnych konfiguracjach jak tu pokazane na str)

np.:

kujka   new better life mode: on
07 lutego 2012 15:37
Medziiik, a nie moglabys zamiast zdjec wrzucic po prostu nazwe tej firmy/sklepu? 😉
07 lutego 2012 15:39
w sumie robiłam 5 innych rzeczy w trakcie i tak jakoś wyszło :P ale na jednym z foto jest nazwa firmy LAGAT (ale z tego co wiem chyba nie wszystko co wkleiłam jest na stronie)
Wergeel o ile naczolek rewelacyjny  😜 to reszta... nie w moim typie. I polaczenie jednego z drugim tez srednio mi sie widzi.. Ale kurcze normalnie ten naczolek to ja tez sobie sprawic musze  😜 (takie naczolki mozna zaproponowac  w watku "akcja kon na drodze" , kierowcy widzieliby konie z kilku kilometrow  😁 )

edit:lit.
http://rumaczek.abc24.pl/default.asp?kat=83452&pro=677825  są 🙂😉 za 110 zł hmm w sumie nie wyglądają najgorzej😀 ach te świecidełka 🙂😉
sei   . let's grow old together & die at the same time .
07 lutego 2012 16:26
Nie ma większości zdjęć... Szkoda, bo akurat tych naczółków, które mnie interesują 🙂
07 lutego 2012 17:50
Dzionka - jak coś to uderzaj na PW bo mam z Martą kontakt, więc mogę poprosić ją o zdjęcia :kwiatek:
Burza! Ostatni prawie jak Piorek! 🙂
Medziiik, napisałam do nich i dostałam odpowiedź, że nie mają zdjęć i mam się posiłkować innymi na stronie. Hmm, no jak tak to sorry, ale nie zamierzam kupować w ciemno i sobie wizualizować...
Medziiik, napisałam do nich i dostałam odpowiedź, że nie mają zdjęć i mam się posiłkować innymi na stronie. Hmm, no jak tak to sorry, ale nie zamierzam kupować w ciemno i sobie wizualizować...

Gratulujemy podejścia do klienta, ja też napisałam ale odpowiedzi nie dostałam. Szkoda 🙁
sei   . let's grow old together & die at the same time .
07 lutego 2012 18:49
kiepsko zaczynają w naszym 'małym' voltowym światku. ale kurcze ceny mają dobre w porównaniu do świecidełek ściąganych z zagranicy. z drugiej strony te które wstawiła wergeel, są naprawdę obłędne  😜

Medzik, może zapytaj koleżanki czy robią naczółki tylko dwurzędowe? i czy będą kiedyś mieli czarne kamyczki 😉
No trochę słabo, zdziwiła mnie ta odpowiedź. Trudno, po prostu nie kupię.
Odpisali, że zdjęcie chwilowo niedostępne.
Dowiedziałam się, że opadający full ma 56 cm długości - wydaje mi się, że to dużo. Zamówiłam sobie cob, nieprofilowany jestem ciekawa straszliwie 🙂
ogłowie znanej firmy, kamienie swarowskiego, wykonano tylko 6 szt na specjalne zamówienie, fotke zrobiłem teraz komórką i naczólek nie oddaje rzeczywistego uroku

zmniejsz zdjecie, bo i tak nic nie widac  🤬
armara, pokaż koniecznie jak przyjdzie 🙂!

Skaner-A, aaa zmniejsz to zdjęcie!!
Dzionka
Nie ma sprawy 🙂
Mam nadzieję, że wreszcie to będzie to. Jak mi się spodoba prosty to będę ich molestować o zdjęcie opadajacego - marzy mi się coś na kształt artemisowego naczółka  💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się