produkty ANKY

aralimbo   ...marzenia są po to, żeby je spełniać...
26 stycznia 2012 20:13
nowa kolekcja to niestety niewypał  🤔
zgadzam się  🙄
emptyline   Big Milk Straciatella
26 stycznia 2012 20:18
Link chyba nie działa, przeklejam z KRM:
Ślicznie wygląda Twój koń w tym coffee! Naprawdę bardzo mu pasuje. I moim zdaniem pasowałoby mu wszystko od czerni po ciepłe brązy, szarości, kremowe, aż do bieli. Jaskarawe kolory nie! On sam w sobie jest jaskarwy i co za dużo to nie zdrowo.
Ale mam do Ciebie jedną wielką prośbę. Błagam Cię plis pliiis plliiiiissss nie obcinaj mu grzywki na czole na krótko i prostą linię. Wszystkich błagam, nie róbcie koniom takiej krzywdy.
(Ja tu tylko tak gościnnie 😉 )
Moim zdaniem tylko czerwony jest fajnym odcieniem. Ale że nie lubię czerwonego, to nic mnie nie woła "kup mnie". Ani z ciuchów....nic. No i dobrze.
Za to zauważyłam, że dali w katalogu grubszą modelkę niż do tej pory. Nie jest już taka patykowata jak były.
26 stycznia 2012 20:46
Julie, jeśli to było do mnie, do dziękuję bardzo 🙂 Mi się też podoba, dlatego trzymam się już teraz brązów, sprawię sobie tylko ewentualnie ciemny róż, albo violet. A grzywkę ratujemy, systematycznie ją zapuszczam, ale niestety przyjechał do mnie ze sfilcowaną, także mieliśmy okres, gdzie miała jakieś 7 cm długości po cięciu. Teraz nie jest ciachnięta od linijki, a przerwana i zrobiona trochę w łezkę, tylko, że to puch, nie włosy :/ A jak był młodszy miał takie śliczne... Chciałam żeby została długa, ale nie da rady, musiałam więc pokochać krótkie i równe.

Livia   ...z innego świata
26 stycznia 2012 20:52
emptyline, mnie ten link działa bez problemu 🙂

tunrida, oo, nie zwróciłam nawet uwagi - dobrze, że tendencja się zmienia 🙂
26 stycznia 2012 20:55
Livia, a u mnie nie chce się załadować. Staje na 75% i tyle.
Czerwony !!!!
bllleee... znowu błękitny i różowy!!!!! 
Ten denim super super !!!!!! 😀
Ten za czerwony "może" będzie ciekawy ale trzeba zobaczyć na żywo. Tak to wszystko to samo  🙄
Mi się podoba! Melanż interesujący poczekam na więcej fot, czerwień ładna, róż takie truskawki ze śmietaną i widzę powtórkę pebble i army green 🙂 najs 🙂
Choćby w nowej kolekcji było srebro. złoto i platyna, to i tak z tym paskudnym pikowaniem pady są wciąż nic nie warte 😎 Ale widzę, że się wycfanili i zrobili fotkę zbiorczą od strony bez logo, czyli tej odrobinę mniej paskudnej 😉
Nowa kolekcja całkiem całkiem  🙂 tylko mam już dość niebieskości... Mogliby sobie je na jakiś czas odpuścić, bo ze wszystkich kolorów anek, najwięcej jest niebieskości  🙄 Nie widziałam nazw nowych padów, ale ten róż i czerwień wyglądają zachęcająco  😀 Gdyby tylko pikowanie było stare to już wogóle byłoby extra  😍

edit; Zdecydowanie dopadł mnie Hot Pink  😍 Mam już na co zbierać...  🤣
Nigna   Warto mieć marzenia...
26 stycznia 2012 23:06
Kurde no kusi mnie ten violet nooo 😀
Dziewczyny nikt z formuowiczek nie ma może zdjęć na koniu tego kompletu ?
Nie otwiera mi się katalog z nową kolekcją Anky  🤔 Czy mógłby ktoś napisać nazwy wszystkich nowych kolorów?  :kwiatek:
ten denim to nie wiem do jakiego konia będzie pasował. Na siwe, myszate, za smutno jak dla mnie, gniade kare nie rzuca się w oczy, kasztanki tak nie za bardzo, do tego czapraka trzeba kupić izabelowatego konia  🙄
27 stycznia 2012 08:23
quantanamera, jak dla mnie z obu stron logo wygląda paskudnie, niezależnie której strony zdjęcia robią 😉

konwalia, Denim to chyba na gniade albo kasztany, myślę że wtedy będzie w miarę elegancki.

Demonowa, po kolei nazwy to Indian Red, Denim, Thyme, Azur, Wheat i Hot Pink 🙂
Wiem że forum jest teraz przejęte nową kolekcją (sama jestem :wysmiewa🙂 ale pomimo to mam pytanie, czy ktoś kupował pad od tej użytkowniczki która zrobiła ostatnio taką wyprz Anek w ogłoszeniach (miała Alt Rose,Ruby,Hortensie podpisaną jako Purple,Terre,Pea,Pale Yellow,Cobalta-być może wkrótce mojego i kilka innych padów) ? Niestety nie ma z nią kompletnie kontaktu i nie wiadomo co się dzieje 🙁
Demonowa ale kupiłaś coś od niej? POszukaj kogoś kto jest z jej okolic.
Nie. Forumowa Sushi kupiła Cobalta, a ja go chcę od niej odkupić, niestety dziewczyna się nie odzywa :/
28 stycznia 2012 08:24
A bywa na forum? Ja chciałam od niej Ruby, ale odpisała że już był sprzedany, więc kontaktu większego nie miałam 😉
quantanamera, ee ja to i tak patrzę a potem na żywo nic mnie nie grzeje, zostanę w nudnej klasyce.. 😉
Nie wiem czy się nadają fotki.Dziś było zimno i trochę zmarzłam.
Pad anky Mocca i owijki eskadron nougat.
Jeśli chodzi o kolory, to sama jakość zdjęcia jest dobra.
Dziękuję turnida za opinie,ale tak się zastanawiam czy nie poprawić.
Jakość w porządku ale koń wygląda niezbyt estetycznie. Między innymi ze względu na wodze zaczepione o strzemiona i fakt że fatalnie stoi.
Przepraszam za  🚫 ale chciałam zapytać czy ona jest źrebna ? 🙂
Na pewno nie.Tylko stajenny ją trochę prze pas.Jakoś zawsze zima tyje ,a latem z rzuca tłuszcz i wygląda ok.
Nie chce być nie uprzejma, ale w takim razie Twoja kobyłka jest bardzo otyła i powinnaś w związku z tym zainterweniować bo to nie prowadzi niestety do niczego dobrego. Naprawdę, lepiej idź porozmawiaj ze stajennym - dla jej własnego dobra.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się