[quote author=nine link=topic=82102.msg1270023#msg1270023 date=1327234746]
wykop:
strony rządowe padły z nadmiernego ZAINTERESOWANIA internautów, ciekawe czy jak wybuchnie wojna to rząd stwierdzi że to tylko duże zainteresowanie rosyjskich turystów
😂
Graś powiedział, że to było celowe, ale hakerzy nie włamali się do bazy danych 😉 jedynie serwery się przeciążyły
[/quote]
'jedynie przeciążenie' ci ludzie próbują nam wcisnąć jakąś zupełną głupotę. mają nas za idiotów chyba 🤔 takie strony jak rządowe są umieszczone na serwerach, które nie ulegają przeciążeniom od tak. przeciążenie tych serwerów było zamierzone od początku. to było celem. i gdyby to było 'jedynie' przeciążenie to już dawno wszystkie by śmigały 🙄 tylko widocznie cwaniaki nie mogą sobie poradzić ze zmianami jakie anonymous wprowadzili.
notarialna, nie każdy ma ograniczony transfer 😉 ja tam cisnę co mi się podoba. czasem nawet po 10 kobylastych plików na raz i nie mam z tym problemu. powiedziałabym wręcz, że wzorowo wykorzystuję transfer i przepustowość mojego łącza 🙂
bezkarna manipulacja za to żyje i ma się świetnie:
http://deser.pl/deser/51,111857,11011859.html?i=6
(bezczelny bogacz, widłami go, patrzcie ile ma aut i jaki gruby? widzicie?)
nie bardzo rozumiem ten komentarz. mogłabyś mi
dempsey, przybliżyć o co chodzi???
Elbus, hakerzy nie dali się sprowokować. przedsięwzięli taką inicjatywę ze względu na ogrom próśb jaki do nich napływał. to polacy poprosili grupę o wsparcie 😉