Końska rewia mody cz.VI (2012)

cobalt będzie mój 😀 ale na ruby juz nie zdążyłam niestety, a tak sie na niego czaiłam, nawet bardziej niż na cobalta  👿
wątek zamknięty
ja właśnie , tak sie zastanwałam czy ktoregoś nie zgarnac . Ale stwierdziłam,że jak narazie fundusze nie pozwalaja  😁
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
14 stycznia 2012 20:56
Ja bym chętnie właśnie Ruby  kupiła, ale tak to jest, jak się cały czas na revolcie nie siedzi 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
14 stycznia 2012 21:01
jak ja się cieszę że wszystko co bym mogła mieć z Anek już mam  😎

Właśnie kto zgarnął największego rarytasa- Ruby? Będzie na 1000% dumny z siebie że mu się udało 🙂😉

a w ogłoszeniu też mi się wydaje że to nie jest red tylko bright red  😉
wątek zamknięty
Amarotsa, te skrzynki eskadrona są beznadziejne. Miałam taką z kolekcji Nici i szybko się pozbyłam. Wszystko się tam rozpadało, nic do siebie nie pasowało. Badziewiak jakich mało, nie polecam.

Mam tą skrzynię Eskadrona właśnie nici i mi się nic nie rozwala.
Jedynie ta półeczka wypada z zawiasów, ale ją odpięłam i po kłopocie. Jest bardzo pojemna i po 6miesiącach stania obok boksu konia wygląda jak nówka. (ma kilka drobnych rys)

ta od tych anek z ogłoszeń sprzedaje owijki eskadrona za 150zł  😵
wątek zamknięty
Obiecane porównanie brillant berry i cotton fuksja.
Porównanie owijek berry (na górze, z rzepem) i fuksja.
wątek zamknięty
o masakra faktycznie, te owijki berry bardziej pasują do fuksji
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
14 stycznia 2012 21:33
gryglodor o rany! identko są!
wątek zamknięty
Jeśli to co widzę na zdjęciu jest prawdą to pozbywam się swojego kompletu Berry.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
14 stycznia 2012 21:43
gryglodor, dzieki...

chyba sie wyleczylam z berry, mialam nadzieje ze mniej oczojebny bedzie 🙁
wątek zamknięty
Ja dzisiaj w napadzie weny postanowiła obfocić moją skromną kolekcję szmatek.  🤣  Na razie wstawiam taki śmieszny kolaż z Niciakiem Hazel, zaraz pozmniejszam inne zdjęcia.  🙂
wątek zamknięty
Pomóżcie, co to za pad?

Zdjęcie zapożyczone ze strony: http://gajewska.smugmug.com/
wątek zamknięty
hehe, a jak ja pisalam, ze to niemal fuksja to nikt mi nie wierzyl 😉
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
14 stycznia 2012 21:54
yeagua, nowy eurostar? Chilli red/ebony. Fajny kolor to to ma.

A ja się dalej będę upierać, że berry daleko do fuksji. Jest konkretny, ale jest też gustowny i nie wali po oczach jak kamizelka odblaskowa - to domena fuksji. 🙂 Fakt faktem, owoce leśne to nie są, tylko róż.
wątek zamknięty
emptyline, dzięki 🙂 tak 🙂
boski jest...
wątek zamknięty
to ja się tak zastanawiam, po co mi fuksja jak mam berry  🤔wirek:
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 stycznia 2012 22:08
Co mnie podkusiło, żeby wejść w ogłoszenia???  🤬
wątek zamknięty
Co kupiłaś?  😁  Ja ostatnio jak weszłam, to od razu sobie sprawiłam hazela.  😍
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
14 stycznia 2012 22:12
No właśnie nic, bo cała kasa w tym miesiącu poszła na kowala, ale kuszą dwie rzeczy strasznie  👿
wątek zamknięty
Ja dostałam od taty kasę na buty, której mam nie przepuścić na nic innego. Na razie dzielnie się trzymam.  😁

Moja mini szmaciarnia, bardzo uboga w porównaniu z Waszymi kolekcjami.  👀
Potrzebuję czegoś zielonego! Mam nadzieję, że będzie jakaś ładna jasna zieleń w wiosennej kolekcji Eskadrona albo Anky. A właśnie, są jakieś ESy w kolorach takich jak, powiedzmy, anky grass/jade albo eskadron green (z navy/green)?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
14 stycznia 2012 22:40
Amarotsa, dziękujemy! 🙂 obrastamy oboje w piórka - ja że mam taki dobry gust, a rudy że tak pasuje do burgundy  😂

juliadna, na siwku też będzie super 😉 ta dera najładniej wygląda w ciepłym słoneczku. w zimowym jest taka trochę bardziej bordo. ale to daje tylko tyle, że jest 'spokojniejsza'.

Anderia, to są uchwycone ułamki sekund. ustawiam konia. puszczam. jest cyk. łapię w pośpiechu  😁 dawno nie był w terenie i się strasznie ekscytował  🙄 a jeszcze wiatr był straszny...

bardzo mi miło, że się rudy w derach podoba 🙂 są dwa moje zakupy, których wiem, że się nigdy nie pozbędę 😉

kiedy widzę razem fuksję i berry, nie mam wątpliwości, że (przynajmniej w cottonie) fuksja jest ładniejsza 🙂

nawet nie wiedziałam, że ruby był w ogłoszeniach. ale to dobrze i tak nie było kasy. a to jedyna anka jaką bym kupiła (amber podoba mi się szalenie ale nie widzę tego na rudym) 😉
wątek zamknięty
Mój w ESie max candy i jaropolowej derze, trochę nie chciał współpracować, dlatego takie od dupy strony  😁

wątek zamknięty
huhu, jak ładnie 😀 😀 😀
wątek zamknięty
To zasługa fotografa  😀
wątek zamknięty
No mówię, jak otworzyłam owijki berry, to pierwsze co pomyślałam, czy się nie pomylili, ale pasują. 😉 A mi się berry chyba bardziej podoba, jest mniej oczodajny, taki bardziej elegancki. 😉 Ale zaczynam się zastanawiać, po co mi oba skoro są prawie identico. xDD

zonk cudo! mam tą dereczkę, jest prześliczna!
wątek zamknięty
a ja wciąż jestem ciekawa porównania brillantów berry i fuschia. Jednak cotton fuschia jest bardziej oczodajny niż brillant...

wątek zamknięty
trochę nie chciał współpracować, dlatego takie od dupy strony  😁

też bym nie chciała gdyby mi śnieg padał na zad.  😁
wątek zamknięty
wydawało mi się, że ten candy to taki mdły jest, a tu na pochmurne dni jest jak znalazł!
wątek zamknięty
Ja Wam pokaże moją kobyłę w ES Superior Petrol 😉 (specjalnie dla Zairki, hehe). Niedobre jakościowo, bo telefonem, ale kolor identyczny.

no i przy okazji w kantarze z mojej ulubionej nougatowej kolekcji Eskadrona;>

wątek zamknięty
te kolory w pochmurne dni są jednak dużo ładniejsze!  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.