Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska
dziunka tym bardziej że w marcu mają być u nas duuuuże zawody Ogólnopolskie w skokach.
Jest ktoś mniej więcej zorientowany co się dzieje w rekreacji w Paczółtowicach, Włosaniu czy Mustangu?
Jakieś informacje i własne opinie, wrażenia?
Dziękuję bardzo z góry za pomoc :kwiatek:
wiecie moze, co sie dzieje w stajni w Kosocicach? Bylam tam moze miesiac temu na spacerze z psem, stajnia zamknieta, padoki puste. Szkoda, żeby się tak fajne miejsce marnowało...
ekipa z KKJK (6 koni w tym 2 kuce) wybiera się na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy na tor kajakowy przy Kolnej 😉
Ooo, a co się tam będzie działo? W jakich godzinach?
szczerze mówiąc to nie wiem :P ja tam jadę pierwszy raz, a ekipa jeździ od chyba 6 lat...
jutro mamy zebranie, gdzie wszystko będziemy omawiać, więc napiszę 😉
Ja dziś zwiedziałam. Byłam w Targowisku i Facimiechu. Oba ośrodki bardzo mi się podobają. Super, że się dzieje w okolicach Krakowa 🙂 I trzymam kciuki za rozwój!
cichawoda stajni już nie ma, wszystko jest powywożone, nie stoi tam obecnie nic.
Mieszkam niedaleko, więc widuję to miejsce kiedy spaceruję z psami 😉
Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego trenera najlepiej ujeżdżenia, który dojeżdżałby w okolice Krakowa.
Pacia... Pisaliśmy o tym stronę temu 😵
Wiem, ale ci trenerzy nie mają czasu 🙄
Pacia, a z kim się już kontaktowałaś? Będzie łatwiej coś wymienić 😉
A może p.Danusia Lusina, ona jest trenerem i sędzią ujeżdżenia, pewnie mogłaby dojechać.Telefon kontaktowy jest przy danych KJ VIP.
a trenuje ktoś z p Iwona Berzowska?
A my mieliśmy dziś słoneczko ! 😅
Tylko na koniec, z 10 minut poświciło ale jednak 😍
p. Berżowska z tego co się orientuję, to na pewno nie dojeżdża.
Przynajmniej tak było parę lat temu, w Mustangu ma multum swoich koni 😉
15 l[s]utego[/s] stycznia w Bolęcinie będzie egzamin na odznaki jakby kogoś interesowało🙂
aaaa przepraszam poprawione juz, caly czas mi się myli odkąd dzisiaj ten termin ustalaliśmy wrrr...
A tak wgl jak Bolęcin się trzyma?
Póki co bez zmian.
15 STYCZNIA, oj Magdzior będzie 🤬 przez ciebie napisałąm źle na FB 😉 😉
magdzior 15 lutego? Na stronie mzjtu napisane, że stycznia... a tak się cieszyłam, teraz na pewno nie zdążymy 😕
maison stycznia, ale na pewno będzie jakoś miesiąc, dwa później zawsze tak są. Najlepiej wysłać maila z zapytaniem, jak będzie zainteresowanie to bedzie egzamin 😉
noo to dobrze, bo pojechałabym ale z G a w dodatku pytania kiepsko mi idą ;p
A można zdać praktykę i w momencie nie zdania teorii powtarzać samą teorię? ;D
maison no tak ale to dodatkowe opłaty, tak działa poprawka właśnie. 😉
zorilla ale ktoś mi kiedyś powiedział, że musiałabym zdawać wszystko od początku 🤔zok: ale płaci się mniej za samą teorię?
Wybaczcie ale nie jestem z regionów KRK i nie mam chyba siły całego wątku przekopywać. Więc mam do was pytanie jakie polecacie stajnie w okolicach Krakowa bądź Tarnowa dla konia na emeryturę-padoki, pastwiska z dobrą opieką? 😉
maison za sama torie płaci sie tak jak za poprawke wiec chyba 30 zł mniej ale nie waż mi sie nie zac teorii, do nauki marsz!
magdzior bo ja to taki nieuk z biol-chemu 🤬
Nie no, odpuszczam, może pojedziemy na ferie do Bolęcina i na koniec zdamy odznakę ;D
a więc ustalone - wyjeżdżamy z KKJK ok. 9.15, będziemy na zakolu o 10 - idzie 5 koni 😉
na miejscu oprowadzanki dla dzieci, odważnych może wsadzę na Żaczka :P
ZAPRASZAMY! 😀
+ 4 lutego odbędzie się Bal Koniarza - szczególnie świętowany z okazji 55 lecia KKJK - zapraszamy WSZYSTKICH 😀
więcej info na kkjk.pl
Będziecie na zakolu o 11 jak się nie zgubicie beze mnie :P