Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 stycznia 2012 22:45
dziunka tym bardziej że w marcu mają być u nas duuuuże zawody Ogólnopolskie w skokach.
Jest ktoś mniej więcej zorientowany co się dzieje w rekreacji w Paczółtowicach, Włosaniu czy Mustangu?
Jakieś informacje i własne opinie, wrażenia?
Dziękuję bardzo z góry za pomoc  :kwiatek:
wiecie moze, co sie dzieje w stajni w Kosocicach? Bylam tam moze miesiac temu na spacerze z psem, stajnia zamknieta, padoki puste. Szkoda, żeby się tak fajne miejsce marnowało...
żaczkowa   gone with the wind
06 stycznia 2012 11:02
ekipa z KKJK (6 koni w tym 2 kuce) wybiera się na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy na tor kajakowy przy Kolnej 😉
Kami   kasztan z gwiazdką
06 stycznia 2012 11:19
Ooo, a co się tam będzie działo? W jakich godzinach?
06 stycznia 2012 11:22
szczerze mówiąc to nie wiem :P  ja tam jadę pierwszy raz, a ekipa jeździ od chyba 6 lat...
jutro mamy zebranie, gdzie wszystko będziemy omawiać, więc napiszę 😉
Ja dziś zwiedziałam. Byłam w Targowisku i Facimiechu. Oba ośrodki bardzo mi się podobają. Super, że się dzieje w okolicach Krakowa 🙂 I trzymam kciuki za rozwój! 
cichawoda stajni już nie ma, wszystko jest powywożone, nie stoi tam obecnie nic.

Mieszkam niedaleko, więc widuję to miejsce kiedy spaceruję z psami 😉
Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego trenera najlepiej ujeżdżenia, który dojeżdżałby w okolice Krakowa.
Pacia... Pisaliśmy o tym stronę temu  😵
Wiem, ale ci trenerzy nie mają czasu  🙄
Pacia, a z kim się już kontaktowałaś? Będzie łatwiej coś wymienić 😉
A może p.Danusia Lusina, ona jest trenerem i sędzią ujeżdżenia, pewnie mogłaby dojechać.Telefon kontaktowy jest przy danych KJ VIP.
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
07 stycznia 2012 13:09
a trenuje ktoś z p Iwona Berzowska?
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
07 stycznia 2012 16:26
A my mieliśmy dziś słoneczko !  😅
Tylko na koniec, z 10 minut poświciło ale jednak  😍

p. Berżowska z tego co się orientuję, to na pewno nie dojeżdża.
Przynajmniej tak było parę lat temu, w Mustangu ma multum swoich koni 😉
15 l[s]utego[/s] stycznia w Bolęcinie będzie egzamin na odznaki jakby kogoś interesowało🙂

aaaa przepraszam poprawione juz, caly czas mi się myli odkąd dzisiaj ten termin ustalaliśmy wrrr...
07 stycznia 2012 18:13
super! Ja jadę 😀
A  tak wgl jak Bolęcin się trzyma?
Póki co bez zmian.

15 STYCZNIA, oj Magdzior będzie  🤬 przez ciebie napisałąm źle na FB  😉 😉
07 stycznia 2012 18:33
magdzior 15 lutego? Na stronie mzjtu napisane, że stycznia... a tak się cieszyłam, teraz na pewno nie zdążymy  😕
maison stycznia, ale na pewno będzie jakoś miesiąc, dwa później zawsze tak są. Najlepiej wysłać maila z zapytaniem, jak będzie zainteresowanie to bedzie egzamin 😉
07 stycznia 2012 18:37
noo to dobrze, bo pojechałabym ale z G a  w dodatku pytania kiepsko mi idą ;p
A można zdać praktykę i w momencie nie zdania teorii powtarzać samą teorię? ;D
maison no tak ale to dodatkowe opłaty, tak działa poprawka właśnie. 😉
07 stycznia 2012 18:41
zorilla ale ktoś mi kiedyś powiedział, że musiałabym zdawać wszystko od początku  🤔zok: ale płaci się mniej za samą teorię?
Wybaczcie ale nie jestem z regionów KRK i nie mam chyba siły całego wątku przekopywać. Więc mam do was pytanie jakie polecacie stajnie w okolicach Krakowa bądź Tarnowa dla konia na emeryturę-padoki, pastwiska  z dobrą  opieką?  😉
maison za sama torie płaci sie tak jak za poprawke wiec chyba 30 zł mniej ale nie waż mi sie nie zac teorii, do nauki marsz!
07 stycznia 2012 19:43
magdzior bo ja to taki nieuk z biol-chemu  🤬

Nie no, odpuszczam, może pojedziemy na ferie do Bolęcina i na koniec zdamy odznakę ;D
07 stycznia 2012 19:44
a więc ustalone - wyjeżdżamy z KKJK ok. 9.15, będziemy na zakolu o 10 - idzie 5 koni 😉
na miejscu oprowadzanki dla dzieci, odważnych może wsadzę na Żaczka :P
ZAPRASZAMY! 😀

+ 4 lutego odbędzie się Bal Koniarza - szczególnie świętowany z okazji 55 lecia KKJK - zapraszamy WSZYSTKICH 😀
więcej info na kkjk.pl
Będziecie na zakolu o 11 jak się nie zgubicie beze mnie :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się