to ja też się przyłączam to ekipy.. u mnie tak samo Polsat i internet i wszystko. Zaliczyłam tylko krótki spacer z koleżankami, ale nie ma co chodzić, tylko chodzą po ulicach jakieś pijaki i debile, chociaż byli i tacy, którzy z drugiego końca ulicy krzyczeli Szczęśliwego Nowego.. 😀 no to w takim razie ja też się niedługo do spania będę szykować 🙄
Chyba nie dotrwam do dwunastej. Obejrzałam jeden film, zostały jeszcze 3... i chciałabym obejrzeć chociaż kawałek "Pulp Ficiton" w jakości HD na FilmBoxie 😉. I planowałam uczyć się WOSu i historii, bo w tygodniu już nie będzie kiedy... o głupia, naiwna ja 😂
u nas też jakieś hiciory których nie znam, ale ogólnie dobra impreza, jutro nie dość że do Badzioszka nie dojadę to jeszcze będę umierać cały dzień ;( a miałam sią uczyć o biedna ja ;( Pozdrawia Arrcioch z komórki&domówki u koleżanki
Oświadczam, że żyję, jestem cała, trochę się kleję, bo miałam prysznic z szampana, ale jest zaje.. 😀 kochane najlepszego w nowym roku 🙂 tego sylwestra będę świetnie wspominać mimo, że moja przyjaciółka na innej imprezie dostała petardą w nogę..