Brzoza, aby Mundial się nie dowiedział, bo jeszcze się obrazi ! Albo notorycznie będzie się brudzić, aby sprawiać wrażenie karego 😁 Na dodatek zimą ma słodką odmianę, którą widać na poniższej słit-foci Zdjęcia autorstwa forumowej Tuptek :kwiatek:
huzarova A ten koń nie jest kary/c.gniady ? Bo skarogniade mają wyraźne "podpalania" na chrapach i słabiznach, widoczne zwłaszcza zimą 👀? BTW Śliczny kon, po czym to ?
My mamy klacz karą i skarogniadą, obie koszmarnie blakną latem 😵 Jedna zimą jest kruczokara, druga wyraźnie "podpalana". Zawsze się nad tym zastanawiam, choć dla mnie mogłyby się równie dobrze przefarbować 😁 Aramis wygląda na bardzo sympatycznego zwierza 🙂
Monsun/Emir ? No to jesteśmy "kuzynkami" 🙂 🏇 Habanera/Emir
o Siwku ( Beltari ) mogę jedynie napisac to iż jest mała paskudą, lecz kochana 🙂 troszke złosliwy i wybredny lecz daje rade .. ma 6 lat i został zajeżdzony dopiero 1.5 roku temu więc jeszcze młodziak🙂
Co do gniadoszki to młodziutka ma 4 latka, idealny koń w tereny 🙂
Skromnie, Parys 😉 matka Parodia, ojciec Kadafi Nowszych zdjęć nie będzie, dopóki znów nie będzie przypominał konia, a nie okazałego mamuta 🤬 edit. literówka
Galopada spotkałam Jafara!!! Grzeczny, miły, duuuuży!!! Dopasował się do stajni, pełen luz 😁 ruch po korytarzu go nie drażni, nie szczurzy się do koni. Stoi w derce. Ciekawa jestem jaki rozmiar na takiego wielkokonia trzeba 👍
pokemon, raczej wątpię, by ktokolwiek miał coś po nim 😉 Ma podobno być pobrane nasienie i w tym roku zacząć krycie, ale zobaczymy. :kwiatek: Wydaje mi się, że jeszcze nic nie krył, ale proszę mnie poprawić, jeśli jest inaczej!
[quote author=galopada_ link=topic=98.msg1268104#msg1268104 date=1327075954] armara jest śliczna, jezdza na niej i galopują 5-6 latki a dzisiaj w terenie mnie strasznie zbrykała 😁 jest moc! 😁 [/quote] No wiesz u nas najwięcej powera ma kobita lat, za chwilę 18 😵 Co ona na wystawie wyprawiała - wyrwany z dziczy trzylatek 😁 Ale nie zmieniaj tematu, tylko dawaj karego 🤬
[quote author=galopada_ link=topic=98.msg1268112#msg1268112 date=1327076272] armara ale ona akurat niebrykająca ostoja spokoju 😁 tylko od kilku msc nie chodzila pod siodlem 😉
armara no ja nie lubie robic na tych zimowych padokach bo wszedzie ogrodzenia, budynki itp 🤔 ale sie zrobią 😉
ulcia_jg ok będę pamiętała o zdj Justine. Czekam na wiosnę, trzeba ją zajezdzić to się pewnie łatwo sprzeda ( bo juz na 100% wiadomo ze na matkę zostaje gniada a nie ona). Tak samo Jarowit po Jurandzie. Trzeba troche miejsca w stajni zrobić bo wszystkie boksy zajęte (36boksow) z tym ze odsadki stoją po 2 😵