DIY - zrób to sam

kupuję nowe poduszki i je rozbebeszam;]
Jara też mi się podoba😀
sznurka He he dobre!  😂 Nie wpadła bym na to  🤔 jakieś szczególnie preferowane?

Ps.  😁
      Normalnie sznurka uczysz mnie życia na nowo - w lumpexie kupuję koszule na pozyskanie fajnego materiału, a teraz zaatakuję i rozbebeszę poduszkę  :nunchaku:  :wysmiewacz22:
Kopyciak, z Jysk😀
Sznurkaaaaaaaa  😜 czyzby to byl moj buldoczek??  😍 😅
nanana tak!
Pofrunął dziś poczta polską!
ONIE! jak ja go oddam pod choinke?! 😁  absolutnie jest sliczny  😍 swoja droga, oryginal zywy ma na imie Sumo 😀
Bardzo ci dziekuje dobra kobieto  :kwiatek:
nine, origami 🙂 Albo tradycyjne piernikowe, orzechowe itp.
trzynastka   In love with the ordinary
05 grudnia 2011 18:59
abre - już wynalazłam 🙂
http://kotlet.tv/ciasteczka-na-choinke brzmią prosto, wystarczy dokupić wstążki i będą wyglądać bajkowo 🙂

Na origami to bym się pocięła papierem, namęczyła i jeszcze zdenerwowała na efekt końcowy 😉
ONIE! jak ja go oddam pod choinke?!

nie oddawaj!
ovca   Per aspera donikąd
05 grudnia 2011 19:36
kupuję nowe poduszki i je rozbebeszam;]

przypomniała mi się moja Babcia, która zawsze rozbebeszała wszystkie puchowe kurtki, z których wyrastałyśmy, właśnie żeby pozyskać watolinę do wypełniania różnych cudów  💘
no ale do dobrego domku, wlasnej siostrze najlepszej na swiecie, moze jakos przezyje i bede odwiedzac  😉
Mam takie pytanko.. Czy jak pomaluje modeline lakierem do paznokci to będzie ok? czy raczej będzie odpryskać?

A dokładnie chodzi mi o to, bo po ugotowaniu zmieniło kolor na różowy.. :
Po upieczeniu w piekarniku nie zmienia koloru,robi sie jeszce intensywniejszy 🙂
lakier nie bedzie odpryskiwał jak je pomalujesz
kot niestety mam zepsuty piekarnik, poza tym nie miałam o tym pojęcia...  dziękuje za odpowiedz  😀
Big Bad Wolf z opcją połykania Kapturka i Babci;]
Hahah babcia najlepsza, mega zajebiste  👍 😁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 grudnia 2011 13:08
Ale zajebisty zestaw. Sznurka jest mistrzem 🙂
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
06 grudnia 2011 15:44
sznurka, RE-WE-LA-CJA  😍 🍴
trzynastka   In love with the ordinary
06 grudnia 2011 16:50
ile schnie wikol ? 🙂
Nine, zależy jaka warstwa i co kleisz 😉 ale tak ze 2 godziny pewnie najmniej, ja zawsze na noc zostawiam cokolwiek by to nie było 😀
Cieszę się, ze się podoba!
sznurka, szałowe! Babcia wygląda świetnie!
haha mąż mówił że ma wieśniacką koszulę nocną;]
sznurka a nie opłacałoby Ci się bardziej kupić worka kulek watolinowych?? my w pracy właśnie z tego wypełnienia do poduch robimy, taki wielki 2m-owy wór kosztuje jakieś 150zł i jest tego multum
galopada_   małoPolskie ;)
06 grudnia 2011 20:41
a ja w tym roku pomagam mamie przy jej wiankach, dobra zabawa ale czasu zajmuje sporo  😉 😉

3 z najnowszych

sznurka a nie opłacałoby Ci się bardziej kupić worka kulek watolinowych?? my w pracy właśnie z tego wypełnienia do poduch robimy, taki wielki 2m-owy wór kosztuje jakieś 150zł i jest tego multum
ale trzeba sporo zainwestować, a ja z kolei wychodzę z załozenia że dziś są zamówienia, jutro nie ma i zostanę z watoliną;]
sznurka, pora zmienic nastawienie, Twoje prace sa tak piekne (i naprawde nawet na zdjeciach widac ze dostaja kawal Twojego serca), ze zaraz bedziesz musiala kogos zatrudnic do pomocy! powiedziala wrozka sienka 😁 Ja na razie obserwuje, bo podoba mi sie wsszzzyyystko!

sienka już słyszam te sugestie w domu, że może małe chińskie ręce jakieś;]
ale powiem szczerze że nie przypuszczałam że tak się wkręcę!
slojma   I was born with a silver spoon!
07 grudnia 2011 08:01
sznurko- kapturkowy zestaw wymiata 😜 Babcia chyba z zestawu najlepsza, chociaż i kapturek przezabawny... uwielbiam Twoje prace.
deborah   koń by się uśmiał...
07 grudnia 2011 09:09
sznurka, ja takie resztki ovaty też mam. może wysłać razem z polarami?

Chyba że nie chcesz to może  innemu forumowiczowi się przyda?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się