sznurka He he dobre! 😂 Nie wpadła bym na to 🤔 jakieś szczególnie preferowane?
Ps. 😁 Normalnie sznurka uczysz mnie życia na nowo - w lumpexie kupuję koszule na pozyskanie fajnego materiału, a teraz zaatakuję i rozbebeszę poduszkę :nunchaku: :wysmiewacz22:
ONIE! jak ja go oddam pod choinke?! 😁 absolutnie jest sliczny 😍 swoja droga, oryginal zywy ma na imie Sumo 😀 Bardzo ci dziekuje dobra kobieto :kwiatek:
przypomniała mi się moja Babcia, która zawsze rozbebeszała wszystkie puchowe kurtki, z których wyrastałyśmy, właśnie żeby pozyskać watolinę do wypełniania różnych cudów 💘
sznurka a nie opłacałoby Ci się bardziej kupić worka kulek watolinowych?? my w pracy właśnie z tego wypełnienia do poduch robimy, taki wielki 2m-owy wór kosztuje jakieś 150zł i jest tego multum
sznurka a nie opłacałoby Ci się bardziej kupić worka kulek watolinowych?? my w pracy właśnie z tego wypełnienia do poduch robimy, taki wielki 2m-owy wór kosztuje jakieś 150zł i jest tego multum ale trzeba sporo zainwestować, a ja z kolei wychodzę z załozenia że dziś są zamówienia, jutro nie ma i zostanę z watoliną;]
sznurka, pora zmienic nastawienie, Twoje prace sa tak piekne (i naprawde nawet na zdjeciach widac ze dostaja kawal Twojego serca), ze zaraz bedziesz musiala kogos zatrudnic do pomocy! powiedziala wrozka sienka 😁 Ja na razie obserwuje, bo podoba mi sie wsszzzyyystko!