Farmerama.com

Chyba jak sie wykorzysta wszystkie przydzielone wejściówki to game over aż do następnego razu:/ Do dupy trochę, bo mało zetonów udało mi się wywalczyć a JA CHCĘ SMOKA!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 listopada 2011 20:00
Oni chyba codzień dają 10 wejściówek i od sąsiadów można dostać.
To mi się podoba^^
Bischa   TAFC Polska :)
23 listopada 2011 20:12
Od jakich sąsiadów, nie ma takiej możliwości chyba na razie? 😲 W dupie ich mam z tym eventem. I tak na jajeczne żetonów nie uzbieram, walę młotem najmocniej i co? Maleńko pkt, walnę lekko jeszcze mniej, nie wiadomo, o co kaman, żeby dużo pkt dawało 😤
23 listopada 2011 20:16
Podobno miało być, że w prezencie można było dać wejściówkę, ale widzę, że wszyscy się żalą na forum, że nie można jednak.
Ja maksymalnie zdobyłam 4 monety :/
23 listopada 2011 22:28
Ja mam 3 waląc ciągle w najwyższym punkcie tych dwóch cosiów co latają i gówno z tego mam. Ot se powalę dla zabawy, kasy ode mnie nie wyłudzą na wejściówki. Niech się pieprzą.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 listopada 2011 22:40
mam 5 monet w kotku. a za krety 0 😵
23 listopada 2011 22:47
A wszyscy kreta chwalą na forum 🤔wirek:
Tamto forum się do niczego nie nadaje, za wykropkowaną dupę dostałam ostrzeżenie 🤔wirek:
23 listopada 2011 22:56
Ja na krecie nic nie zdobywam a na kocie między 3 a 6 żetonów 🙄 Czy Krypta Nietoperzy pozwala na hodowlę nietoperków czy nie? Bo nie wiem czy opłaca się zbierać 😎

edit: pojawiło mi się 30 wejściówek, to znaczy że każdego dnia jest 30 nowych wejściówek? Czy jakis błąd albo co?
23 listopada 2011 23:27
Nie, wyjątkowo dzisiaj też dostaliśmy 30 wejściówek za kłopoty.
Napisałam do jakiegoś kolesia, który na forum napisał, że rozpracował kocura, oby odpisał, to się pobawię i drzewko jajeczne wygram (motylarni nie ma, prawda?).
Krypta daje nietoperki.
24 listopada 2011 06:47
Drzewo jajeczne daje takie same jajka jak fabryka jaj?
nie czaje tych calych zabaw czemu na podsumowaniu punktow stan gry i twoj reekord  pisze mi ze zero  🤔
24 listopada 2011 11:33
Uderzajcie młotem wtedy, jak strzałka latająca, wraca i jest na zielonym, ja właśnie dzięki temu 10 pkt zdobyłam po trzech uderzeniach 😅
Dlaczego ja tego wczoraj nie odkryłam!? 74 żetony!
24 listopada 2011 12:07
No na wale jak obie strzałki są na zielonym i nie wygrałam więcej niż 4 żetony :/
24 listopada 2011 12:19
Dalszą część już sama odkryłam. Strzałka musi być jak najbliżej środka, na najciemniejszym zielonym.
24 listopada 2011 12:28
Ja tak robie, mam centralnie obie strzałki na samiusieńkim środku i zwykle 9800 punktów wyskakuje i nic nie wygrywam...
24 listopada 2011 12:32
Słońce moje, ale masz 3 uderzenia!
24 listopada 2011 12:34
Tak, wiem 😉
Mam dokładnie jak JARA, od razu wiedziałam, że ma być na zielonym, świetnie mi idzie a nic nie dostaję  🤬 Ja po prostu nie gram tam w nic i tyle.
24 listopada 2011 15:11
Zaczęłam dostawać żetony jak zaczęłam grać gra za grą. Przez pierwsze 3-4 razy mimo, że za każde uderzenie miałam min 9000 nie dostałam nic.
24 listopada 2011 20:45
Mi też dziś przy pierwszej grze wyświetliło że wygrałam 0 żetonów ale jak spojrzałam przed i po grze ile mam żetonów to mi dodało te 4 wygrane 😉
Pytanko, miałam przerwę w necie i zalogowałam się dopiero dzisiaj i miałam tylko 30 wejściówek, nie powinno mi więcej dzisiaj przybyć?
24 listopada 2011 21:14
Powinnaś mięc 30 więcej, bo podobno dorzucili dziś ekstra za wczorajsze problemy.
No właśnie......
24 listopada 2011 21:16
Chyba, że wczoraj się nie logowałaś. To MOŻE Ciebie nie liczą ?
24 listopada 2011 21:50
Po co sa te gwiazdki, które można kupić za żetony?
Czy dostałyście dzisiaj wejściówki?
25 listopada 2011 00:45
barnabik, a może te debile nie dodają, tylko przepadły Ci wczorajsze...
Vuko, tak, wczora i dziś 10 dostałam.
Misskiedis, to gwiazdki te do run.
25 listopada 2011 06:33
Po co sa te gwiazdki, które można kupić za żetony?

Tam na polanie stoi takie drzewo i za gwiazdki można kupować runy np szybsze robienie paszy albo większy zbiornik na wodę.
Działa Wam ten event bo mi się wyświetla że wygrywam np 6 żetonów ale ich ilośc się nie zmienia
i wejściówek tez mi nie ubywa??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się