Chyba jak sie wykorzysta wszystkie przydzielone wejściówki to game over aż do następnego razu:/ Do dupy trochę, bo mało zetonów udało mi się wywalczyć a JA CHCĘ SMOKA!
Oni chyba codzień dają 10 wejściówek i od sąsiadów można dostać.
Od jakich sąsiadów, nie ma takiej możliwości chyba na razie? 😲 W dupie ich mam z tym eventem. I tak na jajeczne żetonów nie uzbieram, walę młotem najmocniej i co? Maleńko pkt, walnę lekko jeszcze mniej, nie wiadomo, o co kaman, żeby dużo pkt dawało 😤
Podobno miało być, że w prezencie można było dać wejściówkę, ale widzę, że wszyscy się żalą na forum, że nie można jednak.
Ja maksymalnie zdobyłam 4 monety :/
Ja mam 3 waląc ciągle w najwyższym punkcie tych dwóch cosiów co latają i gówno z tego mam. Ot se powalę dla zabawy, kasy ode mnie nie wyłudzą na wejściówki. Niech się pieprzą.
mam 5 monet w kotku. a za krety 0 😵
A wszyscy kreta chwalą na forum 🤔wirek:
Tamto forum się do niczego nie nadaje, za wykropkowaną dupę dostałam ostrzeżenie 🤔wirek:
Ja na krecie nic nie zdobywam a na kocie między 3 a 6 żetonów 🙄 Czy Krypta Nietoperzy pozwala na hodowlę nietoperków czy nie? Bo nie wiem czy opłaca się zbierać 😎
edit: pojawiło mi się 30 wejściówek, to znaczy że każdego dnia jest 30 nowych wejściówek? Czy jakis błąd albo co?
Nie, wyjątkowo dzisiaj też dostaliśmy 30 wejściówek za kłopoty.
Napisałam do jakiegoś kolesia, który na forum napisał, że rozpracował kocura, oby odpisał, to się pobawię i drzewko jajeczne wygram (motylarni nie ma, prawda?).
Krypta daje nietoperki.
Drzewo jajeczne daje takie same jajka jak fabryka jaj?
nie czaje tych calych zabaw czemu na podsumowaniu punktow stan gry i twoj reekord pisze mi ze zero 🤔
Uderzajcie młotem wtedy, jak strzałka latająca, wraca i jest na zielonym, ja właśnie dzięki temu 10 pkt zdobyłam po trzech uderzeniach 😅
Dlaczego ja tego wczoraj nie odkryłam!? 74 żetony!
No na wale jak obie strzałki są na zielonym i nie wygrałam więcej niż 4 żetony :/
Dalszą część już sama odkryłam. Strzałka musi być jak najbliżej środka, na najciemniejszym zielonym.
Ja tak robie, mam centralnie obie strzałki na samiusieńkim środku i zwykle 9800 punktów wyskakuje i nic nie wygrywam...
Słońce moje, ale masz 3 uderzenia!
Mam dokładnie jak JARA, od razu wiedziałam, że ma być na zielonym, świetnie mi idzie a nic nie dostaję 🤬 Ja po prostu nie gram tam w nic i tyle.
Zaczęłam dostawać żetony jak zaczęłam grać gra za grą. Przez pierwsze 3-4 razy mimo, że za każde uderzenie miałam min 9000 nie dostałam nic.
Mi też dziś przy pierwszej grze wyświetliło że wygrałam 0 żetonów ale jak spojrzałam przed i po grze ile mam żetonów to mi dodało te 4 wygrane 😉
Pytanko, miałam przerwę w necie i zalogowałam się dopiero dzisiaj i miałam tylko 30 wejściówek, nie powinno mi więcej dzisiaj przybyć?
Powinnaś mięc 30 więcej, bo podobno dorzucili dziś ekstra za wczorajsze problemy.
Chyba, że wczoraj się nie logowałaś. To MOŻE Ciebie nie liczą ?
Po co sa te gwiazdki, które można kupić za żetony?
Czy dostałyście dzisiaj wejściówki?
barnabik, a może te debile nie dodają, tylko przepadły Ci wczorajsze...
Vuko, tak, wczora i dziś 10 dostałam.
Misskiedis, to gwiazdki te do run.
Po co sa te gwiazdki, które można kupić za żetony?
Tam na polanie stoi takie drzewo i za gwiazdki można kupować runy np szybsze robienie paszy albo większy zbiornik na wodę.
Działa Wam ten event bo mi się wyświetla że wygrywam np 6 żetonów ale ich ilośc się nie zmienia
i wejściówek tez mi nie ubywa??