subaru2009 dziękuje :kwiatek: no niestety, drogie 😵 ja ostatnio dorwałam Zenita na chodzie z dwoma obiektywami czy trzema nawet, więc chyba spróbuje się pobawić 🏇 ciekawe co z tego wyjdzie, bo jeszcze takimi zabytkami nie robiłam nigdy 😀 Vermouthowa dzięki :kwiatek: Dziewczynka ma świetną odmiane 😀 opowiedz coś o koniskach
baffinka ja teraz we wrześniu uruchomiłam mojego analoga Minoltę 😁 masakra ... nie dałam rady obczaić do końca tego aparatu , a teraz klisza 15 zł a za wywołanie 72 zdj zapłaciłam ponad 70 zł więc droga taka przyjemność ... a dostać klisze teraz to problem ... i niestety jak się w zakładzie wywołuje zdjęcia to też dobry zakład znaleźć to problem ... mi część zdjęć wywołali źle ...
Hexa jaki fajny Marcel 🙂
To ja dorzucę mojego gnoma jeszcze z wakacji, bo czekam na zmianę stajni i tam nowe zdjęcia 😉
Subaru2009 ja pracuje w zakładzie fotograficznym, więc tego problemu nie mam 😀 Fajny ten Twój gnom 😀 Strasznie jego maść mi się podoba i przypomina mi takiego innego kochanego gnoma, którego chciałam kiedyś kupić
baffinka- Vermut ma 4,5 roku i coś tam zaczynamy mocniej trenować, fany chłopak z niego. Kobyła ma 7 lat i niedawno ją zajeździłam- bardzo temperamentna i trudna, ale czuć, że ma w sobie ducha! Pełne rodzeństwo po Egzotyku 😉
Hexa, wspaniale wyglądacie. 😀 Fajnie, że jednak udało się Tobie wrócić do jeździectwa (dobrze pamiętam, że to nie było pewne, czy będziesz mogła jeździć? :icon_redface🙂
Dziękuje Wam bardzo - miła poprawa chandrowatego dnia 🙂 Burzol :kwiatek: Marcek we współdzierżawie, ja wsiadam baaaardzo rzadko - najczęściej na odstresowujący teren. Kompletny brak motywacji do jazdy. Ot, wystarcza mi ze Marcek jest i tyle. Makrejsza tak, po wypadku samochodowym ponad rok wcale nie jeździłam.