Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

subaru2009 dziękuje :kwiatek: no niestety, drogie  😵 ja ostatnio dorwałam Zenita na chodzie z dwoma obiektywami czy trzema nawet, więc chyba spróbuje się pobawić  🏇 ciekawe co z tego wyjdzie, bo jeszcze takimi zabytkami nie robiłam nigdy  😀
Vermouthowa dzięki  :kwiatek: Dziewczynka ma świetną odmiane  😀 opowiedz coś o koniskach
wątek zamknięty
baffinka, to pamiętaj najpierw ustawiać ostrość, a dopiero potem przymykać przysłonę 🙂 Inaczej się umęczysz 😉
wątek zamknięty
Po ponad roku bardzo sporadycznego jeżdżenia i posuchy zdjęciowej dorobilam się kilku Marcelowych portretów 🙂

wątek zamknięty
Abre dzięki za rade  :kwiatek: najpierw to ja musze go obejrzeć ze wszystkich stron i rozkminić co do czego, bo ja noga jestem w tych sprawach  😁

Hexa elegancko  😀
wątek zamknięty
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
25 października 2011 13:14
baffinka ja teraz we wrześniu uruchomiłam mojego analoga Minoltę  😁 masakra ... nie dałam rady obczaić do końca tego aparatu , a teraz klisza 15 zł a za wywołanie 72 zdj zapłaciłam ponad 70 zł więc droga taka przyjemność ... a dostać klisze teraz to problem ... i niestety jak się w zakładzie wywołuje zdjęcia to też dobry zakład znaleźć to problem ... mi część zdjęć wywołali źle ...

Hexa jaki fajny Marcel 🙂

To ja dorzucę mojego gnoma jeszcze z wakacji, bo czekam na zmianę stajni  i tam nowe zdjęcia 😉
wątek zamknięty
Subaru2009 ja pracuje w zakładzie fotograficznym, więc tego problemu nie mam 😀
Fajny ten Twój gnom  😀 Strasznie jego maść mi się podoba i przypomina mi takiego innego kochanego gnoma, którego chciałam kiedyś kupić
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
25 października 2011 13:29
Hexa- przepiękne zdjęcia
wątek zamknięty
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
25 października 2011 13:36
aaaaaa no to tak to można bawić się analogiem 😉 baffinka
dziękujemy 😀
wątek zamknięty
baffinka- Vermut ma 4,5 roku i coś tam zaczynamy mocniej trenować, fany chłopak z niego. Kobyła ma 7 lat i niedawno ją zajeździłam- bardzo temperamentna i trudna, ale czuć, że ma w sobie ducha! Pełne rodzeństwo po Egzotyku 😉

hexa - wspaniały koń!! piękna czekolada, jakiej rasy ? 🙂
wątek zamknięty
dzięki 🙂 Marcepan to ogier śląski
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
25 października 2011 14:00
hexa super! co tak malo? tak dawno Was nie bylo!
wątek zamknięty
Dawno nas nie było, bo i ja na końskim grzbiecie nieczęsto ostatnio bywam 🙂

wątek zamknięty
Hexa
Pieknie  😍
baffinka
Dziekuję  :kwiatek:
Tworzysz ze swoim koniem bardzo fotogeniczną parę !

Na Twoją prosbę wrzucam jeszcze kilka zdjęć Arizony:

wątek zamknięty
No, to my zadebiutujemy z Wichrem III  😉 Przedstawiam konia, który poczuł smak wolności:

wątek zamknięty
Hexa, ten portret przypomina mi jedna z takich starych widokowek z konmi.  O ile dobrze pamietam byl na niej ogier Lakmus ze Stzelc Opolskich.

edit:
a konkretnie ten obrazek

http://www.strzelecopolski.pl/hodowla-koni-w-strzelcach-opolskich

aw Marcepan robi wrazenie 🙂
wątek zamknięty
Wlasnie przeszukiwałam zasoby plików, zeby znalezc pocztówkę , którą wstawiłaś. Dzięki  :kwiatek: A Marcek też strzelecki.
wątek zamknięty
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
25 października 2011 18:48
Hexa, wspaniale wyglądacie.  😀
Fajnie, że jednak udało się Tobie wrócić do jeździectwa (dobrze pamiętam, że to nie było pewne, czy będziesz mogła jeździć?  :icon_redface🙂
wątek zamknięty
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
25 października 2011 18:53
Lakmus jest praprapra dziadkiem Astry i myślę,że jest trochę podobna do niego  😀
wątek zamknięty

Mały Cortezik :*
wątek zamknięty
Agaleon, jaki on ma papier przypomnij?
wątek zamknięty
ten po Correro a matko nie pamiętam ;p
wątek zamknięty
Donia Aleksandra, gratuluję zakupu!

vermouthowa, fajna buzia na drugim 🙂

Hexa, MARCEPAN 😍 😍 jak wam się układa????????? dawaj więcej zdjęć koniecznie!

wątek zamknięty
Hexa twój koń jest cudny 😍 😍 Dawaj częściej jego zdjęcia.
Baffinka cudne zdjęcia.
fioukova śliczny rudzielec ,a jaki wygimnastykowany.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
25 października 2011 22:25
Hexa przepiekny ! Moja lubiona maść  😜 pięknie jesteście 🙂 😍 dawaj więcej !  😜
wątek zamknięty
Hexa Wow, ale pięknie wyglądacie! Piękną głowę ma Twój koń, jeszcze ta maść  😍 W ogóle wygląda na olbrzymiego.
wątek zamknięty
Dziękuje Wam bardzo - miła poprawa chandrowatego dnia 🙂 Burzol  :kwiatek: Marcek we współdzierżawie, ja wsiadam baaaardzo rzadko - najczęściej na odstresowujący teren. Kompletny brak motywacji do jazdy. Ot, wystarcza mi ze Marcek jest i tyle. Makrejsza tak, po wypadku samochodowym ponad rok wcale nie jeździłam.

wątek zamknięty
To i my się pokażemy 🙂
wątek zamknięty

moje koniki grzecznie wracają do stajni 🙂
wątek zamknięty
Z Piorkiem z niedzieli 🙂

wątek zamknięty
Burza, Jakie śliczne jest to pierwsze zdjęcie! 😍
A tak w ogóle, to łaa, fajne galopki i kłusy [to drugie widziałam w którymś innym wątku 🙂 ]

Hexa, Łoł, ale on jest ładny. Cudownie wyglądacie w tym terenie. 🙂

Donia Aleksandra, Gratulacje konia! 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.