In memoriam

dziekuję dziewczyny. Narazie nic więcej nie umiem napisać- dzięki
Faza, to tego konika widziałam tydzień temu na padoku na Służewcu? Przykro mi 🙁
Faza przykro mi ,trzymaj się  :przytul:
Faza, to tego konika widziałam tydzień temu na padoku na Służewcu? Przykro mi 🙁

prawdopodobnie-tak.Na Słuzewcu rzadko jakis kon chodzi po padoku. Sonia chodziła po padoku ogrozonym żerdziami i pastuchem. Jak jechałas w kierunku szpitala to po prawej stronie był ten padok.Wtedy wydawalo się,że jest coraz lepiej,że damy radę.Niestety los chciał inaczej.
Faza bardzo mi przykro 🙁 staram się wyobrazić sobie jak się czujesz. Mam nadzieję, że ból po stracie przyjaciela w miare szybko minie, na tyle by można było normalnie funkcjonować.
Faza, to widziałam Was pewnie klilkakrotnie. Mam konie na Służewcu (w tym chwilowo Bandosa), także bywam tam codziennie. Trzymaj się.
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
09 października 2011 10:53
Faza, Wiec jednak... 🙁 Trzymaj sie dzielnie, tez jestem z Toba! Tak widac musialo byc, dobrze, ze pozwolilas jej odejsc...
Pursat   Абсолют чистой крови
09 października 2011 12:00
Faza, przykro mi. Jesteś wspaniała, że tyle walczyłaś, na pewno zrobiłaś wszystko co mogłaś. :kwiatek:
emptyline   Big Milk Straciatella
09 października 2011 12:17
Ojejku, Opal... Jeden z pierwszych koni na których jeździłam. 🙁
ojej, dopiero teraz dowiedziałam się o Opalu... tyle chłopaczek przeszedł... [*]
majeczka   Galopem przez życie!
09 października 2011 15:56
Faza, trzymaj się cieplutko kochana, bardzo mi przykro;(
jeszce raz dziekuję Wam wszystkim za słowa pociechy.Dzis juz mogę spokojniej o tym rozmawiac, boli jak cholera ale już brak łez i mam wielką pociechę - synka Soni, nawiekszą i najpiekniejszą pamiatka po Niej.
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
10 października 2011 19:51
strasznie mi przykro Faza  😕
dlaczego najgorsze rzeczy spotykają ludzi z tak dobrym sercem?? 🙁
Faza,  bardzo mi przykro, trzymaj się, tyle o niej opowiadałaś i szkoda że ta walka została przegrana 🙁
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 października 2011 22:05
Faza Przykro mi 😕 Ale ona ciągle bedzie przy Tobie po części, w postaci swojego synka🙂
Waleria
wlkp - klacz gniada ur. 1979 , od Werona po Isador, hod. SK Moszna, właściciel: Mikołaj Rey
odeszła wczoraj późnym wieczorem [10.10.2011]

Piękny wiek 🙁
slojma   I was born with a silver spoon!
11 października 2011 18:36
Dożyła pięknych lat  😕
Facella   Dawna re-volto wróć!
11 października 2011 21:14
Piękny wiek 🙁

zgodzę się... a ból po stracie równie wielki...
oczywiscie, ze bol po stracie wielki, ale oby wszystkie nasze konie odchodzily w takim wieku. mam nadzieje, ze staruszka odeszla bez cierpienia.
[quote author=Bischa link=topic=784.msg1154807#msg1154807 date=1318352718]
Piękny wiek 🙁

zgodzę się... a ból po stracie równie wielki...
[/quote]

bo nigdy nie jestesmy gotowi na odejscie kogos kogo pokochamy.
Sandro Song 🙁
Andiamo  🙁 🙁 🙁 przeżył lat 22

O kurczę ale czarna seria 🙁, Chuda współczuję.
faza - współczuję strasznie, wiem jak to boli... tego się nie da opisać

tylko czas ci pomoże, jedyne pocieszenie to to że tylko my, tu na ziemi się smucimy, Nasze konie już są szczęśliwe - wolne...
armara dziękuje. najgorsze jest to, że dalej by żył gdyby nie ta przyczepa i nie wleciał w nią łamiąc nogi 🙁
armara dziękuje. najgorsze jest to, że dalej by żył gdyby nie ta przyczepa i nie wleciał w nią łamiąc nogi 🙁

? Jak to się w ogóle stało, podłoga nie wytrzymała ?  😵
xx dziękuję

Chuda kurcze  wiem jak to boli, współczuje bardzo. Jesli możesz to powiedz co się stało?
nie nie na placu stala przyczepa i koń w nią wleciał 🙁 nie widzi na jedno oko i właśnie tą stroną wleciał
Faza, bardzo mi przykro 🙁 I bardzo współczuje wszystkim ,którzy stracili swoich ukochanych Przyjaciół 😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się