Stajnie w Lublinie

Jasnowata Kornelia chyba stoi znów w LKJ a ona w dodatku pingwin, ale ostatnio coś się tu nie udziela 🤔
Słuchajcie, szukam jakiejś nawet przydomowej stajni dla 2 koni, czy komuś wiadomo coś o nowych lub nieznanych miejscach gdzie by przyjeli na pensjonat 2 konie?
.
Ogłaszam wszem i wobec, że zawody LKJotowe będą za dwa tygodnie. Ludzi ma być sporo, przynajmniej z LKJotu, więc mam nadzieję, że się odbędą 🙂
A ja mam nadzieję, że nie będzie padać  😁

Jasnowata jak już będziesz wiedziała to daj mi znać o której dokładnie będziesz przed zawodami w LKJcie w piątek, to Ci fotki jeszcze z treningu zrobię, bo mam blisko, ze szkoły  😉
Pewno, że się odezwę 🙂 Jam na fotki zawsze chętna 🙂 I na czekoladę na starym mieście :P
zawody w lkj są w dniach 16-17, piszę bo dowiedziałam się dzisiaj 🙂, jeśli ktoś już napisał to sorry, ze sie powtarzam, ale już słabo ogarniam dzisiaj... pozdr 🙂
Gajowa, piątek, sobota? A nie 17-18?
Muchozol, na lipniaku mi się nie podobało,byłam tam jakoś na jesień tamtego roku i faktycznie boksy nowe już były-ładne. Nie podobały mi się wybiegi a raczej tak naprawdę tylko 1. Nie wiem jak z opieką, ludzie wydawali się ok. Poza tym to nie moja lokalizacja. Ale dziękuję 🙂
.
sorry, pomyłka, oczywiście sobota niedziela...
Muchozol, znam właścicieli 🙂 ale dla mnie dojazd nie ten, za daleko i brak autobusowego połączenia
.
Pewno, że się odezwę 🙂 Jam na fotki zawsze chętna 🙂 I na czekoladę na starym mieście :P

To też da się załatwić  😁
Czy ktoś wie coś więcej na temat pensjonatu u P.Stojańskiego i w niejakich Płouszowicach??
Hej wszystkim, szukam pensjonatu od zaraz dla jednej kobyłki po południowej stronie Lublina. Czy coś po za wieżą, drwalem i ku słońcu znajdę w tym kierunku? Są miejsca w pensjonacie? Jak ceny?  Interesują mnie przede wszystkim fajne tereny i trawiaste wybiegi. Może jakieś przydomowe stajnie?
Niejaki Damian z Jabłonnej ogłasza się w internecie:

http://www.morusek.pl/ogloszenie/56833/Przydomowa-stajnia-TANIO/

Pisałam z Nim, nadal ma wolne boksy.
aien, dzięki  :kwiatek: zakręcę się tam na dniach 🙂
Są już propozycje mistrzostw  😅
Jedziemy P1, P2 i w niedzielę P3. Oczywiście jako konkursy otwarte, bo za stara jestem :/
Oby tylko pogoda była taka ładna jak dzisiaj 🙂
Gdyby ktoś z re-voltowiczów, poza Kasią, jechał i chce fotki to dajcie znać 🙂
Witam!Poszukuję /CIACH/ to poszukaj jeszcze watku ogloszenia.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie poza watkiem ogloszeniowym
Pod koniec miesiąca zwalnia się boks (3,5 x 5m) w stajni Oxer- Sadłowice k.Puław. Cena pensjonatu 500zł.
aż się muszę podzielić tą radosną nowiną...pierwszy raz okres jesienno-zimowo-pluchowy mam w poważaniu!!! niesamowite ile radości może dać człowiekowi parę ton stali 🙂

Aaaa, Krysia i znów kusisz ! 😀
Witam! A gdzie się buduje taka piękna ujeżdżalnia?
w Kolonii Ostrów za Wilkołazem w kierunku Kraśnika 🙂
tu hala się buduje ale ujeżdżalnia też będzie piękna...nawet ją widać...to to tamto z tyłu za halą z obrośniętą krzaczorami hałdą piachu xD
Pięknie:-),ale daleko od lublina:-(
krysiex213 Kończcie szybciutko, bo nie mogę doczekać się przeprowadzki! 😉
Ej no nie mówcie, że te 22 boksy zostana zaraz zapełnione. Ja przeprowadzam się dopiero w grudniu/styczniu. Hala przeważa wszystko i pewnie stanie na Famaguście 🙂

Ale ja chciałam o czym innym 🙂 Mówimy ciągle o złych rzeczach, a ja chciałam pochwalić, że propozycje na zawody lkjotowe zostały opublikowane tydzień przed 🙂 Jak jeszcze wywieszą listy startowe w piątek wieczorem zamiast w sobotę tuż przed konkursem, to będzie to naprawdę sukces! 🙂
A jak się miewa podłoże na czworoboku? Równie grząsko co po deszczach, czy koń nie będzie dyszał z wysiłku już po samym kłusie?
Jasnowata, będę czekać na relację z zawodów 🙂.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się