Stajnie w Lublinie
dobrze rozumiem, że w ten weekend są zawody? Jeśli tak - będę robić zdjęcia 🙂
Jasnowata mamy taką nadzieję że szybko się pozapełniają 🙂
Co propozycji to wcale nie jest tak że to organizator daje ciała i ich nie przysyła...nie nie nie...przed naszymi zawodami w Kraśniku propozycje wysłaliśmy jakieś 2 tyg wcześniej do akceptacji, na 10dni przed zawodami okazało się że "góra" wprowadziła zmiany w 2 konkursach, propozycje nadal się nie pokazały, tydzień przed zawodami dzwoniliśmy już codziennie z pytaniem "co jest?"...i mimo tego propozycje ukazały się w czwartek wieczorem a zawody były w niedziele...
To w takim razie brawa dla LZJotu? 🙂
Ale jeśli chodzi o listy, to juz sprawa organizatorów. W tamtym roku było naprawdę nieładnie jeśli o to chodzi.
Krysia, uprzedź jak zostanie ich mało, bo będzie trzeba zrobić jakąś rezerwację 🙂
ja oczywiście pięknie proszę o zdjęcia 🙂 I podchodzenie do mnie na pogawędkę, bo jak zwykle będę w pełnym stresie i zdezorientowaniu 🙂
Pojawię się w sobotę rano w LKJ 🙂
do zobaczenia!
Może i ja się pojawię na MW w kat. Juniorów Młodszych, zdjęcia mile widziane! 😅
Karmelek, Ty jesteś jeszcze juniorem młodszym? No co Ty?
Nie mów, że pojedziesz na tej swojej Ctkowej maszynie? czy ja może nie dzisiejsza i juz masz innego konia? 😀
Dajcie mi szansę wygrać :P Pewnie nie zrobią rozgraniczenia duże konie - kuce 🙁
Jasnowata a podpis pod Twoim awatarem?
Koniki polskie to podobno nie kuce?! 🏇
Kiara, to ja jestem za tym żeby zrobić jeszcze oddzielna kategorię - konie prymitywne! Ale byłby szał! 😀iabeł:
A tak na serio, to liczymy się jako kuce i uczciwie by było nas tak traktować 😉 A tak jeszcze bardziej na serio, to w paszporcie chłopak ma wpisane "typ kuc" niestety.
Jasnowata jestem jestem ostatni rok więc trzeba korzystać 🤣
Rumaka nie zmieniałam także zobaczymy jak to wyjdzie, bo powiem szczerze nigdy jeszcze na nim ujeżdżenia nie jechałam (pomijając odznakę) więc zobaczymy jak nam pójdzie 😉
Ale spokojnie, szansę masz bo pewnie coś skwasimy! hehe 🤣
[s]Co macie skwasić?! Już nie gadaj, taka maszynę masz i mówisz takie rzeczy?
Najprędzej mój Jasnulek stwierdzi, ze chrzani te zawody i nic nam nie wyjdzie. Ufff, ale juz się nakręcam. [/s] Wzzzziuuuum, przewijam taśmę. Jedziemy po 55% do licencji. Wygrana i nagrody od pana R. nas nie interesują. 🥂
[s]Oj, właśnie, ja skwaszę! hehe [/s]
Jedziemy w formie zawodów treningowych, ot po prostu by sobie odmienić, a czy coś się zajmie to wyjdzie w praniu 🙂
Też będę focić, ale za dużo od moich zdjęć nie wymagajcie, dopiero zaczynam przygodę z lustrzanką 😉
Jasnowata - odezwij się do mnie jak będziesz już wiedziała o której będziesz w pt. to się spotkamy na czekoladę 😎
Arroch, wystarczy, że piszesz słowo "lustrzanka", wyjumjesz lustrzankę i juz wiadomo, że foty będą piękne! 😀 Odezwę się na pewno. Plan jest taki, że przyjeżdżam do lkj, załatwiam papierkowe sprawy, wsiadam szybciorem na konia i juz jestem wolna. Za szybko juz słońce zachodzi 🙁
Karmelek, tak, tak, treningowo, juz nie bądź taka skromna 🙂 A po za tym, Prof chyba Cię lubi 🙂
A jednak muszę odpuścić sobie mistrzostwa, jak na złość dziś rano złapała mnie gorączka prawie 39, pech? 😫
Dziewczyny tak czy siak wam życzę powodzenia, szczególnie Tobie Jasnowata! 😅
Karmelek nie wykurujesz się? A już miałam nadzieję na Robiego w wersji ujeżdżeniowej 🙂
Jasnowata, o której starty? Nic nie wiadomo jeszcze?
Arroch może się zgadamy jakoś? leci PW
aien wiesz ja to bym i z temperaturą pociskała, ale tato nie chce mnie puścić hehe 🤣 Ale w przyszłym sezonie wcisnę sobie w kalendarz jakieś ujeżdżeniówki więc będziesz miała jeszcze okazję!! 😀
Karmelek, uuu, szkoda. Zaszalalabys z Robem 🙁
Aien, jeszcze nie wiadomo. Jade Ptki, zawody rozp sie o 10. Nie wiem kiedy beda listy.
a w ogole, to jestem teraz w Lublinie u okulisty i widze za oknem plakaty wyborcze Kornelii. Wow 🙂
A ja nie widziałam plakatów! Kornelia ma na imię Kornelia? :P
Spoko, postaram się być 😉
Kornelia nadal prowadzi treningi teraz ? 🙂
Kornelia nawet koło mojej szkoły wisi 😁
aien, jasne, że się zgadamy! (pw 😉 )
Jasnowata, ee tam ja się dopiero uczę obsługi, ale uj. jeszcze nie fotografowałam, więc to swego rodzaju wyzwanie 😜 Kończę jutro wcześnie, także spoko, jeszcze tylko po lekcjach muszę do konia wpaść (dzisiaj się nie wyrobiłam 🤬 ) ale to 15 min ze szkoły piechotą i potem mam resztę dnia wolną 😉
Jasnowata, dobrze zrozumiałam, że przeprowadzacie się z koniskiem do Lublina i najprawdopodobniej do Famagusty? Bardzo miło mi to słyszeć, bo Czakier będzie miała prymitywnego kolegę 😉
Nerunia, najprawdopodobniej tak właśnie będzie 🙂 Ale my dopiero grudzień/styczeń jak dobrze pójdzie. Jasny, to wredne bydle i może zaleźć za skórę Czakrze, aaaale może akurat ją polubi 🙂
Zobaczymy 🙂 Oby nie kopał, bo nie zaryzykuję kolejnego pęknięcia guza biodrowego .. My od października będziemy tam mieszkać 🙂
Oby nie kopał, bo nie zaryzykuję kolejnego pęknięcia guza biodrowego
O tym samym pomyślałam. Niestety kopie i gryzie i gania. Drań jest.
Ja przeniosłabym się wcześniej, ale wypadła mi odznaka 19 listopada i specjalnie na tą okazję znalazłam dojeżdżającą w weekendy do Sadłowic instruktorkę od skoków.
czy ktoś słyszał kiedyś / był u Mariusza Stojańskiego na Sławinkowskiej i powie coś więcej o warunkach ? 🤔 :kwiatek:
Przede wszystkim nie ma tam szkółki. Jest w miarę dobry dojazd (18stką niemal pod samą stajnię). Właścicel ma hodowlę koni, boksy są duże i przestronne (ale nie wszystkie). Jest w miarę gdzie pojechać w teren bo to z drugiej strony poligonu na Czechowie. Jest kilka padoków trawiastych, jest też ujeżdżalnia, chyba nawet jakieś przeszkody. Byłam tam ze 2 lata temu ostatnio, może 1,5 roku. Nie wiem jak z wypuszczaniem. 🙂
aien dziękuje za opinię :kwiatek:
Trzymam dziś kciuki za wszystkich lubelskich ujeżdżeniowców! 🏇
Aleee Kasia z Jasnym dali czadu 🏇 2 razy 1 miejsce! Jeszcze raz gratulacje 😉 Na następne zawody robimy transparent "Re-volta JASNY TEAM" 😎