Kącik Małolata...:D

ChingisChan   Always a step ahead! :)
10 sierpnia 2011 18:23
Kamita Karino jest super!
ChCh oczywiście trzymam kciuki !  😀
10 sierpnia 2011 18:33
Kamita, jett dziękuję :kwiatek:.
Kastorrra jest wątek o grudzie, poszukaj tam.
Kamita, Niezwyciężony Secretariat, Cwał, Karino, Ruffian.
wicia287 haha oj taaak 😀
bianca- a nie jest ? 😀 dooobra i tak już schudła X D
arroch- wybacz,ale nie byłam na bieżąco , nie jestem jasnowidzem i nie wiedziałam co się stało Badziowi x d.
Można również będąc w tym wątku wpisać Badzioch, Badzioszek, Badzio etc. 😉 Przy wpisaniu pierwszego z podanych przeze mnie przezwiska Bazyla wyświetla się [url=http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,30353.msg1044789/topicseen.html#msg1044789] dokładnie opisana historia nogi, która należy do Krupnik 😉 [/url]

edit: Do Krupnik należy noga, nie historia (żeby było jasno, bo ja sama nawet tego ostatniego zdania nie rozumiem 😁 ).
robakt   Liczy się jutro.
10 sierpnia 2011 19:27
Małolaty, wreszcie znalazłam piosenkę, która mi się kiedyś bardzo spodobała  💃

Można również będąc w tym wątku wpisać Badzioch, Badzioszek, Badzio etc. 😉 Przy wpisaniu pierwszego z podanych przeze mnie przezwiska Bazyla wyświetla się [url=http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,30353.msg1044789/topicseen.html#msg1044789] dokładnie opisana historia nogi, która należy do Krupnik 😉 [/url]

edit: Do Krupnik należy noga, nie historia (żeby było jasno, bo ja sama nawet tego ostatniego zdania nie rozumiem 😁 ).

łaaaa  💃 moje konisko ma własnego linka! cudownie  😜 dzięki  :przytul:
Dzisiaj odwiedziła nas forumowa Hamer, Badzioszek był zachwycony bo dostał marcheweczki  😁
a mi ciągle ta nutka chodzi po głowie  🏇

w szczególności ostatnie wersy  😁
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
10 sierpnia 2011 20:13
wiecie co wam powiem  😎
że skoki w TENISÓWKACH i JEANSACH są bardzo bardzo ZŁE  😂
uhuhu. Ale walnęłam sobie irytujący avatar  😁
nopebow nie jest fajny ! ^^.
yhymn, nie skakaliśmy od 2 miechów a trener na dzień dobry ustawił nam parkur ponad 100 cm. mhihi, Cyceron był tak podekscytowany,że puszczał taką dzidęęęęę! : O
10 sierpnia 2011 20:46
Małolaty pytanie z fizyki: Co to całkowite przemieszczenie? 😡
żaczkowa   gone with the wind
10 sierpnia 2011 20:49
Kamita01, jeszcze "Niepokonany Seabiscuit". Jako książkę gorąco polecam "Zaklinacza koni" (trochę tam ostrzejszych scen 😀iabeł: ), ale kiedy sobie wypożyczyłam film, zaczynał się tak... w 1/2 książki.  🤔wirek:
powróciłam na troszkę do Was bo się stęskniłam i znalazłam wreszcie trochę czasu 😀
napstrykaliście 71 stron od mojej ostatniej wizyty 😀
zaraz biorę się za porządną lekturkę 😀
Co sie ostatnio zebralo wszystkim na wielkie powroty?  😂
Juz chyba z ladne pare osob wrocilo ostatnio.  😀
Krupnik. zbieg okoliczności, lub tęsknota za r-v 😀 ja "powróciłam" bo wreszcie znalazłam czas, ale nie na długo bo w niedzielę raniutko wyjeżdżam i nie będzie mnie do 29.08 😀
Też wróciłam, chociaż tylko na dwa dni 😉

Krupnik, zgubiłam się w Białymstoku ze dwa dni temu i zamiast iść do kina na 10:30, byłam na 13 😁
Co sie ostatnio zebralo wszystkim na wielkie powroty?  😂
Juz chyba z ladne pare osob wrocilo ostatnio.  😀

Wakacje ;P zobaczysz jak będzie fajnie w roku szkolnym ;] Arroch będzie udawać, że się uczy  😂
fin, no to trza bylo do mnie uderzac. Ja tez sie wszedzie gubie, ale jeszcze w swoim miescie mniej wiecej sie odnajduje.  😁
Nie no, i tak najlepsze bylo szukanie przejsc dla pieszych w Warszawie tam tam przy Centralnym.  😂

Arroch, jakby tu fajnie nie bylo i tak nie chce roku szkolnego.  🤦
10 sierpnia 2011 21:10
Jak jesteśmy już częściowo w temacie końskich filmów to NIE POLECAM  "Flicka 2"   🙄 Nudny i przewidywalny...
http://lily-evans-severus-snape-forever.blog.onet.pl Patrzcie jaki on jest sliczny tutaj!  💘
Chociaz przeczytalam dwie pierwsze czesci historyjki i juz mi sie srednio podoba.  🙄
kurcze jestem tu zółtodziobem teraz 😀 po prawie 800 str  😁 16 l
10 sierpnia 2011 21:22
Nie_powiem szybko wpadniesz w małolatowe szpony  😀
hahaha  😀 oby ;p jak tam?
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: czytałam ''zaklinacza koni'' fajny 😉 film obejrzałam w połowie ... musze dokończyć 😉
jeśli chodzi o filmy to mi sie podobał "Ocean Ognia" ktoś widział?
Jakby co to piszcie PW, ja wysiadam. 😉 🏇
robakt   Liczy się jutro.
11 sierpnia 2011 09:44
Ja też polecam książkę "Zaklinacz koni". Co do filmu.... słyszałam różne opinie, wolę nie oglądać, bo mam dobre wrażenia po książce.

Jadę do koniny. Dzisiaj się lonżujemy. Mam nadzieję, że znów czegoś nie odwali... Ostatnio coraz częściej się jej to zdarza.
11 sierpnia 2011 10:58
Małolaty, za oknem lato a ja już chcę zimę 🤣. Dziwna jestem, już marzę jakie będą zimowe niciaki i robię internetowy przegląd zimowych kurtek i termobutów. I myślę jak tu sobie w zimie nie odmrozić palców 🙄.
Kocham śnieg! 💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się