wicia287 haha oj taaak 😀 bianca- a nie jest ? 😀 dooobra i tak już schudła X D arroch- wybacz,ale nie byłam na bieżąco , nie jestem jasnowidzem i nie wiedziałam co się stało Badziowi x d.
Można również będąc w tym wątku wpisać Badzioch, Badzioszek, Badzio etc. 😉 Przy wpisaniu pierwszego z podanych przeze mnie przezwiska Bazyla wyświetla się [url=http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,30353.msg1044789/topicseen.html#msg1044789] dokładnie opisana historia nogi, która należy do Krupnik 😉 [/url]
edit: Do Krupnik należy noga, nie historia (żeby było jasno, bo ja sama nawet tego ostatniego zdania nie rozumiem 😁 ).
Można również będąc w tym wątku wpisać Badzioch, Badzioszek, Badzio etc. 😉 Przy wpisaniu pierwszego z podanych przeze mnie przezwiska Bazyla wyświetla się [url=http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,30353.msg1044789/topicseen.html#msg1044789] dokładnie opisana historia nogi, która należy do Krupnik 😉 [/url]
edit: Do Krupnik należy noga, nie historia (żeby było jasno, bo ja sama nawet tego ostatniego zdania nie rozumiem 😁 ).
łaaaa 💃 moje konisko ma własnego linka! cudownie 😜 dzięki :przytul: Dzisiaj odwiedziła nas forumowa Hamer, Badzioszek był zachwycony bo dostał marcheweczki 😁
nopebow nie jest fajny ! ^^. yhymn, nie skakaliśmy od 2 miechów a trener na dzień dobry ustawił nam parkur ponad 100 cm. mhihi, Cyceron był tak podekscytowany,że puszczał taką dzidęęęęę! : O
Kamita01, jeszcze "Niepokonany Seabiscuit". Jako książkę gorąco polecam "Zaklinacza koni" (trochę tam ostrzejszych scen 😀iabeł: ), ale kiedy sobie wypożyczyłam film, zaczynał się tak... w 1/2 książki. 🤔wirek:
powróciłam na troszkę do Was bo się stęskniłam i znalazłam wreszcie trochę czasu 😀 napstrykaliście 71 stron od mojej ostatniej wizyty 😀 zaraz biorę się za porządną lekturkę 😀
Krupnik. zbieg okoliczności, lub tęsknota za r-v 😀 ja "powróciłam" bo wreszcie znalazłam czas, ale nie na długo bo w niedzielę raniutko wyjeżdżam i nie będzie mnie do 29.08 😀
fin, no to trza bylo do mnie uderzac. Ja tez sie wszedzie gubie, ale jeszcze w swoim miescie mniej wiecej sie odnajduje. 😁 Nie no, i tak najlepsze bylo szukanie przejsc dla pieszych w Warszawie tam tam przy Centralnym. 😂
Arroch, jakby tu fajnie nie bylo i tak nie chce roku szkolnego. 🤦
Małolaty, za oknem lato a ja już chcę zimę 🤣. Dziwna jestem, już marzę jakie będą zimowe niciaki i robię internetowy przegląd zimowych kurtek i termobutów. I myślę jak tu sobie w zimie nie odmrozić palców 🙄. Kocham śnieg! 💃