ChCh też chce już zimę!!! Ale to ze względu na to że w ferie jadę do Gutowa!!! 😍
Ale to jeszcze prawie pół roku 🙄
nightmare ja uwielbiam tony śniegu 💘! I oczywiście spacerowanie w nim z koniem 😜.
Lama zastąpiła Szafirkę? 🙁
"Zaklinacza koni" znajdę w bibliotekach, czy nie? 🙂 Bo tak czytam, że chwalicie tak tą książkę i nabrałam ochoty żeby przeczytać 🙂
Chch
Lama to ogier! 😂 więc jak już to "zastąpił!" 😀
Ale nie, nie, nie! Siwa nadal jest 💘 , a Infant ( Lama ) to gutowski rumak, za którym baaardzo tęsknie i którego baaardzo lubię 😍
nightmare uff 🙂 Wstaw jej jakieś zdjęcia. (Szafirki oczywiście :hihi🙂
u mnie szaro i leje 🙄 cudowne wakacje 😵
ChCh nie mam nic aktualnego, bo wieczne wyjazdy, wakacje... Jak tylko coś będzie to wstawie! 😀

a tu macie moje proo skoki w jeansach i trampkach 😂
Dziewczyny, jakiego polecacie filma do obejrzenia? Ale takiego jakiegos dosc znanego, bo nie lubie nieznanych, nie wiem czemu. 👀
Krupnik obejrzyj sobie zaplątanych 😍
Ogladalam 😀
i uwielbiam 🏇
Jedna z niewielu 'wspolczesnych' bajek, ktora mi sie podoba.
Krupnik
hmm... A w jakim klimacie filmu szukasz? Bo ja mam kilka do polecenia 🙂
Krupnik. Gra o tron! ale to serial, 10-odcinkowy 😉
Hm, taki upiorooperowy, haropoterowy. Zadne horrory. W zasadzie sama do konca nie wiem. 😁
Jak nie oglądałaś sierocińca to sobie obejrzyj - żaden to horror a można się pośmiać 😀
a mogę Ci też polecić mój ulubiony film czyli skazany na shawshank 😍
Bee, nie podobaja mi sie ich fabuly. 🙁
Obejrzyj sobie HP i Insygnia Śmierci cz.2. Książki nie czytałaś chyba, więc powinien Ci się podobać 🙂 Mi się zbyt fajny nie wydał bo ogromnie dużo niezgodności z książką. Przecież Voldemort zginął w Wielkiej Sali przy wszystkich i nie bawili się z Harry'm w berka :/ A Nagini Snape'a ugryzła tylko raz. I Dumbledore od dawna wiedział, ż Snape kocha Lily, a w filmie dowiedział się dopiero gdy Snape "zrobił" patronusa w gabinecie Dumbledore'a. Harry nie leżał cały czas na rękach Hagrida, tylko u stóp Voldemorta. I gdzie skrzaty się podziały? A Hermiona i Ron całowali się przy Harry'm w Pokoju Życzeń a nie w komnacie Tajemnic. Harry sam wpadł na to, żeby zapytać Helenę Ravenclaw o diadem. A z Luną był tylko w salonie Krukonów. Podsumowując: film mi się nie podobał 😁
[[a]]http://www.kino.pecetowiec.pl/video/12418/Harry-Potter-i-Insygnia-%C5%9Amierci-2--2011--Dubing-Polski[[a]]
Jakość nie jest powalająca, ale obejrzeć się da 😉
edit: I Dracona wcale matka z ojcem nie wołali z tłumu, tylko go szukali po zamku. I Voldemort go wcale nie przytulał!
Jestem oburzona tym filmem 😁
Z tym, ze ja juz ten film obejrzalam i oplakalam pare razy. 😀 W sumie to dalej oplakuje. xD
Krupnik Grrr, każdy film już widziałaś 😀
Oglądałaś Flicka 2 ?
Wlasnie malo widzialam, bo straszliwie wybredna jestem. 😁
Niee, tylko nie konskie, blagam. 😫
Krupnik i bardzo dobrze, nie oglądaj tego nigdy przenigdy!
Hahah, czemu to takie zle? 😀
To jeden z gorszych filmów końskich w historii ... 😵
tak nudne, tak przewidywalne, tak żałosne,że aż śmieszne 🙄
Ehh, ale sa tez tacy, ktorym sie spodoba. Wszystkim nie dogodzisz. 😎
Nuuudno. 🥂
Ja tam na chwilę obecną cały czas "zacieszam" Ringiem 😂
Dziewczyny, sorry za 🚫 , ale jak wy radzicie sobie z nudą w deszczowe dni ? 👀
No bo przecież ile mozna przed tym komputerem siedzieć... 🤔
a Ringiem fascynowałam się jakieś 3, 4 lata temu 😜
Again, no tak u mnie sie sklada, ze calutkie [absolutnie bez tygodnia odpoczynku] wakacje spedzam przed kompem i melduje - mozna. 😅
Skoluj sobie jakas ksiazke czy cos takiego, film obejrzyj. Albo siedz ze mna calymi dniami na rv. 👀
siedz ze mna calymi dniami na rv. 👀
[/quote]
masz załatwione! 😀
Ja ring dopiero obejrzałam dwa tygodnie temu 😜
Nienawidze deszczu i zawsz nudzę się wtedy przed kompem... i słucham muzyki 😍 😎
Krupnik re-volta to cudowny sposób na deszcz!!! 😅 a jak jeszcze była stara kącikowa ekipa... 💘
Ja ostatnio siedze ciagle w kaciku na zmiane z oplakiwaniem Snape'a. 😵
Krupnik a ja siedzę cały czas na re-volcie, fotoblogu i facebooku bo nie umiem się zupełnie odnaleźć w Warszawie 😵