Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

yga   srają muszki, będzie wiosna.
15 czerwca 2011 13:18
cóż, przyjemne jest życie studenta  😉 szczególnie w czasie sesji  😅
ElaPe- dzięki 😉
udorka- białe półsłodkie Romantica- mniami !
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
15 czerwca 2011 13:43
yga śliczna kobieta z Ciebie i ładną bluzkę masz 😀 a wino to coś pięknego 😁
Dzionka bardzo przeesadziłaś ale  :kwiatek: 

O faki się można czepiać ale jest poważniejszy problem bo tu zaraz AA powstanie 😉
15 czerwca 2011 19:23
incognito- dziękuję bardzo ! :kwiatek: Tak, wina są cudowne. Ja to nawet lubię Amarenę  😁

Właśnie się dziwie że jeszcze nikt mnie nie zaatakował, że zdjęcie z alkoholem wstawiłam, bo przecież "to nie jest fajne"  😉
yga ja tam nie atakuje, szkoda zdrowia  :winko:  Bardzo ładna sukienka (albo bluzka)
Yga- Nawet 3 wińska (Wińska) 😀
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
15 czerwca 2011 22:20
Yga-narobiłaś smaka  😉
No i ładne z Was siostry  🙂 ach jak ja bym chciała miec tyle lat...  😜
DeJotka, nie wiem comi sie stalo ale patrzylam przez to zdjecie przez dluzsza chwile i tak sobie myslalam: Szacun, dziewuchy dorwaly Ozziego i to jeszcze taka fajna mine im do zdjecia zrobil. 😉
16 czerwca 2011 18:37
Tristia- haha, dobrze powiedziane 😀
Milusia-  po co, skoro wyglądasz i tak na 20stkę?  😉
Yga, fajne zdjęcia!

Skoro jesteśmy w temacie alkoholowych zdjęć.
Z butelką da się też tańczyć  😂  😵
Żeby nie było że tylko z wińskiem 😀

Quendi Gingers maniaaam :emota200609316:
Milusia zapraszamy następnym razem!  😉
kujka   new better life mode: on
17 czerwca 2011 12:11
a ja mam zdjecia z pracy 🙂

kujka, ale faajne! I jak Cię ludzie słuchają 😀

A ja mam z takiej pracy (z działki) 🙂:

kujka a Ty pracujesz jako kto że Mia mówi że ludzie cie suchają? jako sprzedawca czy przewodnik czy jak? 🙂😉
new.day, kujka jest sklepową - nie widzisz jak kobiecinom talerze wciska 😀?
no to bardzo oryginalny sklepik, taki 'inny' (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)  😉
Mi się widzi, że to jakaś tatarska jurta 🙂

Mia - koniem powinnaś zagon obrabiać 🏇
17 czerwca 2011 13:40
Mia, po to przyszli, zeby posluchac 🙂 mam nadzieje ze troche wyniesli z tego co tam im opowiadalismy 🙂
a jakie Ty masz czad rekawiczki! podziwiam za prace w ogrodzie! ja nie dosc, ze nie mam talentu do takich rzeczy to jeszcze strasznie mnie to zawsze nudzilo (a byl czas kiedy mnie babcia do tego zaganiala... oj tak)

new.day, sprzedawca  😂
prowadze zajecia, warsztaty otwierajace ludzi na inne kultury /Afryka i Azja glownie/. Przez caly tok obowiazkowej edukacji dzieci sie nie stykaja z nimi praktycznie, a obcokrajowcow na ulicach coraz wiecej. Tak samo jak stereotypow w mediach. Temu trzeba przeciwdzialac, reagowac - stad dzialania grupy "zORIENTuj sie". Zaczynalysmy od zajec w szkolach (gimnazja, licea), rozwinelo sie to do akcji organizowanych przez samorzady (np "Zima w miescie", fundacje (Fundacja Ocalenie), stowarzyszenia (Totutotam). To akurat zdjecia z I Dnia Uchodzcy w Lomzy.

Dzionka  😂 a zebys wiedziala ile osob sie pytalo "a to po ile?" 😀 "a taka sukienka jak pani ma to za ile?" 😀 Smialismy sie z Haku ze bysmy niezle kokosy mogli zebrac, gdyby tak postawic ceny przy wszystkim co tam zwiezlismy  😁

wawrek zadna tatarska i zadna jurta! to byl namiot arabski (wystarczy spojrzec na Haku ktory stoi obok mnie 😉 ). Na Starym Rynku w Lomzy byly wczoraj jeszcze namioty: Kaukaski, Indyjsko-Tybetanski i kulinarny 🙂 no i jeden, gdzie mozna bylo do balonow przyczepiac zyczenia dla uchodzcow. Przed 15 balony uniosly sie do nieba 🙂

edit: a tu wiecej zdjec, super bylo! http://4lomza.pl/index.php?wiad=25656  /i namioty widac  👀 /
no właśnie coś mi nie grało z tym sprzedawcą  😁

a Twója praca! super tzn pomysł przedsięwzięcia  😅
wawrek, koniem na pewno lepiej niż ręcznie ...
kujka, no widzę, widzę właśnie. Super! A co do mojej "pracy" to tak na prawdę nienawidzę pracy w ogrodzie. No ale byłam kilka dni u dziadków więc zaoferowałam się, że wypielę grządki. I ... to jest straasznie męczące 😁
Ewciaa_- Ale fajna cieszymorda  😀
A tu ja- ciasteczkowy potwór z dziś 😉 :

I męczypies 😉 :

to ja  😀

przepraszzam za ilość  😡
Bischa   TAFC Polska :)
18 czerwca 2011 23:24
A to ja sprzed paru dni:

Z przyjaciółką:

😉
Arcadia   🤔 Na ostatnim wyglądasz jak przyjaciółka mojej siostry... Identycznie tylko chyba trochę młodziej  😲
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
18 czerwca 2011 23:52
Proszę odstawić tego psa na ziemię!

Kujka, ale masz fajną pracę, jakbyś kiedyś była we Wrocławiu zapraszam  👍
Alabamka

haha ,a jak się siostra nazywa ?  😀

moze podpowiem ,że mam 16 lat  😀
19 czerwca 2011 09:49
JARA, dzieki, sama sobie wymyslilam 😉 jak dostaniemy jakies zaproszenie do Wro kiedys, to chetnie wpadniemy 🙂

Arcadia, zazdroszcze wlosow, wygladaja jakby bylo ich mega duzo!
Arcadia też chcę mieć tyle włosów, oddaj. 😜
xxflygirlxx

kujka

hahaha wszyscy mi to mówią ,ale moge Wam oddać troche włosów ,bo czasami mam ich dość  🤣
Tristia super wyglądasz, ładna bluzka  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się