Kącik Małolata...:D

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/2823237/Zakk+Wylde.jpg
uha!  😎

Fajny, był fajny...
A to widziałaś?
😁
on jest w wieku Ozzy'ego?  to stary dziad już jest!
Nieee 44 lata ma, u Ozza grał odkąd miał 17 czy 16 😉
kiedyś kręciło mnie BLS (co znaczy label?), intro do "Fire it up" jest naprawdę niezłe... ale na dłuższą metę twórczość zespołu jednak mnie nudziła.
Arroch ech Kraków, a ja za granicą jestem  🙁

ankers obowiązkowo zdaj mi relację z MCR! i tu też nie mogę być  😕

wiecie ile mnie wydarzeń ominie? 1x Marsi, 2xParamore, 3xMCR, promo... dobra nie dołuję się  😵
Label to etykieta :]
Mi się jeszcze nie znudzili  😁 a mam całą dyskografię w domu, łącznie z Pride & Glory... Z albumów najbardziej lubię chyba Mafię, Shot to hell, Hangover i 2 ostatnie...
fakt, Mafia jest niezła. reszty nie znam 😁

niemiłku, gdzie urzędujesz?
ankers Czechy/Niemcy/Francja/Holandia/Belgia. zaczynam za 9 dni nawet walizki nie mam  😁
łał, niezła wycieczka.
udane wakacje są dopiero wtedy, gdy oglądasz prognozę pogody w tv i nie wiesz, gdzie jesteś na mapie 😎.
ankers, To szybki przegląd:

- z shot to hell

- z hangover

- order of the black - najbardziej znany kawałek, nawet w Trójce go w liście przebojów puszczali  😁

tak w ogóle to Trójka się zeszmaciła ostatnio 🙁.
łał, niezła wycieczka.
udane wakacje są dopiero wtedy, gdy oglądasz prognozę pogody w tv i nie wiesz, gdzie jesteś na mapie 😎.

no to właśnie tak będzie... dobrze że chociaż język [teoretycznie] zrozumiem  🤣

btw jutro oficjalnie ogłoszą wykonawców 2 dnia na CLMF. hmmmm bardzo ciekawe kto to, ja wcale od miesiąca nie wiem  😎
daliasta   Szkoda słów.
14 czerwca 2011 19:45
Dziewczyny wiecie może jak to jest z tą nocą kina w Polsce? Tam piszą, ze przeznaczona jest dla osób powyżej 16 roku życia, a osoby w wieku 16-18 muszą przyjść z opiekunami. A jeżeli ktoś ma 15, to nie może przyjść wgl?  Może któraś z Was była?  😡
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, właśnie koleżanka zaproponowała mi coś super hiper exrta boskiego! 😜 UMRĘ ZE SZCZĘŚCIA! 😅

ja też poproszę na PM :kwiatek:
fin gratulacja  :kwiatek:

ale ja opóźniona trochę jestem... i padnięta po zakupach... 😡
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
14 czerwca 2011 20:18
Małolaty!
To wy właśnie latacie po klubach (rany... od kiedy mój ukochany zamknęli to od... 1,5 miesiąca nie byłam na imprezie!!!). Pomocy, jakie piosenki są aktualnie bardzo na czasie na imprezę? Coś w deseń "S&M" Rihanny albo "The Time" BEP  😎

Pomocy!  :kwiatek:
W sumie leci cały czas jeszcze Pitbull - I know you want me i Hotel room service. Kurczę, więcej teraz nie pamiętam, dużo ich jest. Jak mi się przypomni coś to ci napiszę. 🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
14 czerwca 2011 20:21
Maddie, wejdź na www.eska.pl tam masz najnowsze hity 🙂
Właśnie jeszcze
LMFAO - Party Rock Anthem
Jennifer Lopez - On the floor
BEP - Don't stop the party
Lady Gaga - born this way
dlatego nie chodzę do klubów  😲

ahahahahahahahahhahahahahahahah przepraszam jeśli przez następne dni będę nie do wytrzymania, no ale zrozumcie  😜

9 dni!
niemiłek, Ty na cały ten wyjazd (od Pragi do Belgii) jedziesz ze znajomymi?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
14 czerwca 2011 20:35
A ja nigdy nie byłam na żadnej imprezie ani w klubie. Jeszcze za wcześnie.     
Anderia   Całe życie gniade
14 czerwca 2011 20:36

Ej, to tak jak ja! W ogóle mnie to wszystko nie kręci, może jestem dziwna, ale gdy mnie gdzieś zapraszają to po prostu się jakoś wywijam.
mnie kluby w ogóle nie kręcą, ale słuchać muzyki na żywo uwielbiam.
fin praktycznie tak  😉

mnie kluby w ogóle nie kręcą, ale słuchać muzyki na żywo uwielbiam.

kocham koncerty ale do klubu z taką muzyką bym nie poszła  🤔wirek:
A ja lubię. Potańczyć, pośmiać się z dzisiejszych nastolatków. Ewentualnie pospać, bo ostatnio też tak się zdarzyło. 😂
Zaraz pewnie będę postrzegana jako słuchająca takiej muzyki głupiej. 😜
ChingisChan   Always a step ahead! :)
14 czerwca 2011 20:44
[quote author=ChingisChan link=topic=30353.msg1041732#msg1041732 date=1308080135]

Ej, to tak jak ja! W ogóle mnie to wszystko nie kręci, może jestem dziwna, ale gdy mnie gdzieś zapraszają to po prostu się jakoś wywijam.
[/quote]
Wolę pojechać rano na trening niż się przez noc obijać po nieciekawym towarzystwie. A potem to odsypiać. I kasę wydać na coś dla kopytnego. 😎 Czaprak 💘.
No i jak słyszę opowieści koleżanek mojej siostry że pierwsze piwo wypiły w wieku 13 lat to chce mi się uciekać.
Chyba skończę edukację na dniu dzisiejszym, to cudowne tak się nie uczyć na 'jutro'  💃
Też nie byłam nigdy na żadnej imprezie, a trochę starsza jestem od was, ChingisChan, kodusiowata 🙂😉.
Mnie w ogóle to nie kręci. I nie słucham muzyki. Żadnej.
mils   ig: milen.ju
14 czerwca 2011 20:48
kodusiowata ha, też tak mam. 🙂 Aczkolwiek czasem mnie kroci, żeby spróbować tego i owego. 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się