Label to etykieta :] Mi się jeszcze nie znudzili 😁 a mam całą dyskografię w domu, łącznie z Pride & Glory... Z albumów najbardziej lubię chyba Mafię, Shot to hell, Hangover i 2 ostatnie...
Dziewczyny wiecie może jak to jest z tą nocą kina w Polsce? Tam piszą, ze przeznaczona jest dla osób powyżej 16 roku życia, a osoby w wieku 16-18 muszą przyjść z opiekunami. A jeżeli ktoś ma 15, to nie może przyjść wgl? Może któraś z Was była? 😡
Małolaty! To wy właśnie latacie po klubach (rany... od kiedy mój ukochany zamknęli to od... 1,5 miesiąca nie byłam na imprezie!!!). Pomocy, jakie piosenki są aktualnie bardzo na czasie na imprezę? Coś w deseń "S&M" Rihanny albo "The Time" BEP 😎
W sumie leci cały czas jeszcze Pitbull - I know you want me i Hotel room service. Kurczę, więcej teraz nie pamiętam, dużo ich jest. Jak mi się przypomni coś to ci napiszę. 🙂
A ja lubię. Potańczyć, pośmiać się z dzisiejszych nastolatków. Ewentualnie pospać, bo ostatnio też tak się zdarzyło. 😂 Zaraz pewnie będę postrzegana jako słuchająca takiej muzyki głupiej. 😜
[quote author=ChingisChan link=topic=30353.msg1041732#msg1041732 date=1308080135] A ja nigdy nie byłam na żadnej imprezie ani w klubie. Jeszcze za wcześnie.
Ej, to tak jak ja! W ogóle mnie to wszystko nie kręci, może jestem dziwna, ale gdy mnie gdzieś zapraszają to po prostu się jakoś wywijam. [/quote] Wolę pojechać rano na trening niż się przez noc obijać po nieciekawym towarzystwie. A potem to odsypiać. I kasę wydać na coś dla kopytnego. 😎 Czaprak 💘. No i jak słyszę opowieści koleżanek mojej siostry że pierwsze piwo wypiły w wieku 13 lat to chce mi się uciekać.
Też nie byłam nigdy na żadnej imprezie, a trochę starsza jestem od was, ChingisChan,kodusiowata 🙂😉. Mnie w ogóle to nie kręci. I nie słucham muzyki. Żadnej.