Olsztyńscy voltowicze

Justyna Gaładyk
Pani Justyna sie podobno już wyniosła.
jak tam przygotowania do dągowiady? już zostało chyba 10 dni  😀
Jagoda Pacyńska podobno już nie jeździ do koni.
to może doktor Peczyński?🙂
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
18 maja 2011 19:25
do mnie pani Jagoda Pacyńska przyjeżdża a Pan  Doktor hehe Peczyński może i dobry,cholernie drogi.A i z tego co wiem to ABSORBINE jest jego zdaniem najlepsze,wszystkim je proponuje!
dokladnie! co do peczynskiego sie zgadzam.
Jagoda nie jezdzi bo jest w ciazy i niedlugo chyba bedzie rodzic, ale do koni nadal przyjezdza.
jazda konna a jezdzenie do koni w celu zabiegow weterynajryjnych nie ma ze soba nic wspolnego.
magdanik P. Jagoda już nie jeździ bo ostatnio chciałam, żeby mojego konia zobaczyła to powiedziała, że z brzuchem już nie jeździ. Jak była u mnie msc temu to była z ojcem, sama za bardzo do koni nie podchodzi i mądrze.
ircia2   KARULA ZOŁZULA:)
18 maja 2011 21:16
ja jak w ciąży byłam też miałam zakaz od lekarza zbliżać się do koni
hm... do nas miała przyjechać i mowiła, że przyjedzie, ale dodzownić sie nie mogłam więc zadzwoniłam do byłej właścicielki Toasta ;d
do mnie pani Jagoda Pacyńska przyjeżdża a Pan  Doktor hehe Peczyński może i dobry,cholernie drogi.A i z tego co wiem to ABSORBINE jest jego zdaniem najlepsze,wszystkim je proponuje!

Rzeczywiście sprawdziłam, Pan Peczyński to lek.wet. a nie dr 😉
Zresztą po kogo by nie zadzwonić to chyba znaczenia nie ma w przypadku zwykłego szczepienia 😉

dokladnie to chcialam powiedziec... kazdy wet po studiach zaszczepi Wam konia ... nie trzeba brac tych najlepszych i najdrozszych  😉
No właśnie dlatego się pytam, tak naprawdę, zastrzyk to i ja potrafię zrobić 😉. Ale Peczyński drogi, Pacyńska odpada, Raś ostatnio odrobaczył konie pastą dla bydła więc jestem lekko zdegustowana tą sytuacją. Więc zastanawiam się kto tam w nasze okolice jeździ, bo na jedno szczepienie, to żadnego nie opłaca się jechać.
A ja myślę, że za szczepienie każdy wet kasuje mniej więcej tak samo, może ewentualnie za dojazd policzyć więcej...
falabana, Gdzie dokładnie stoicie?
Maltanka - Różnowo/Słupy
no nam szczepila i dorbaczala kamila z tomaszkowa zreszta bardzo ja chwale a dodam tez cosik parolowego yhm kto w srode wpada przed dogowiada na karoake w srode ?
parolowa świetne zdjęcie  😍 parol taki rozluźniony
ano misiek ostatnio coraz czesciej taki luzak chodzi wiec kombinujemy na kantyraku albo bez niczego i inne rozne cyda wianki co kiedys nie do pomyslenia bylo hmmmm dumna bardzo  zkonia bardzo bardzo
Ładne zdjęcie, tylko parolowa mogłabyś pisać po polsku? Bo bardzo trudno jest czytać twoje wypowiedzi, a potem je rozszyfrowywać...  😵
parolowa wiem że obiecałam wpaść poskakać Twojego rumaka ale czasu teraz nie mam  🙁 5 dni w tyg pracuje od 12 do 18 ...wolne tylko piątki i niedziele to wtedy mam po sto zajęć w domu  :kwiatek:

Parolowa no super, naucz mnie tak :-)
Parolowa super !!!
Jacek pokaż swoje zdjęcie bez siodła i na kantarze 🙂
parolowa super  😀 chyba też tak kiedyś zrobimy ..
ale pewnie po dągowiadzie  🏇
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
20 maja 2011 06:54
Kasiu a proszę🙂 
a o to nasz szkrabek ( m.Nutka po bumerang, o.Weltstein)  😅 mała myślała że z nosa też dostanie mleko  😁

20 maja 2011 12:38
Pochwale sie fotkami z nad jeziora
jacus ta ostatnia fotka jest boska ;D woda zimna nie byla?
20 maja 2011 12:48
bAAAAAAAAArdzo zimna🙂 😀
😅 świetne fotki ! aj woda zimna wrrrr !
alleXandra świetna mała
Ircia   Olsztyn Różnowo
20 maja 2011 18:21
Ha ha ha  jascus199  najlepsza ostatnia, boska  😜
alleXandra cudna mała, ja mam ogra urodzonego 30 kwietnia, a tak marzyłam o klaczce  👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się