do mnie pani Jagoda Pacyńska przyjeżdża a Pan Doktor hehe Peczyński może i dobry,cholernie drogi.A i z tego co wiem to ABSORBINE jest jego zdaniem najlepsze,wszystkim je proponuje!
dokladnie! co do peczynskiego sie zgadzam. Jagoda nie jezdzi bo jest w ciazy i niedlugo chyba bedzie rodzic, ale do koni nadal przyjezdza. jazda konna a jezdzenie do koni w celu zabiegow weterynajryjnych nie ma ze soba nic wspolnego.
magdanik P. Jagoda już nie jeździ bo ostatnio chciałam, żeby mojego konia zobaczyła to powiedziała, że z brzuchem już nie jeździ. Jak była u mnie msc temu to była z ojcem, sama za bardzo do koni nie podchodzi i mądrze.
do mnie pani Jagoda Pacyńska przyjeżdża a Pan Doktor hehe Peczyński może i dobry,cholernie drogi.A i z tego co wiem to ABSORBINE jest jego zdaniem najlepsze,wszystkim je proponuje!
Rzeczywiście sprawdziłam, Pan Peczyński to lek.wet. a nie dr 😉 Zresztą po kogo by nie zadzwonić to chyba znaczenia nie ma w przypadku zwykłego szczepienia 😉
No właśnie dlatego się pytam, tak naprawdę, zastrzyk to i ja potrafię zrobić 😉. Ale Peczyński drogi, Pacyńska odpada, Raś ostatnio odrobaczył konie pastą dla bydła więc jestem lekko zdegustowana tą sytuacją. Więc zastanawiam się kto tam w nasze okolice jeździ, bo na jedno szczepienie, to żadnego nie opłaca się jechać.
no nam szczepila i dorbaczala kamila z tomaszkowa zreszta bardzo ja chwale a dodam tez cosik parolowego yhm kto w srode wpada przed dogowiada na karoake w srode ?
ano misiek ostatnio coraz czesciej taki luzak chodzi wiec kombinujemy na kantyraku albo bez niczego i inne rozne cyda wianki co kiedys nie do pomyslenia bylo hmmmm dumna bardzo zkonia bardzo bardzo
parolowa wiem że obiecałam wpaść poskakać Twojego rumaka ale czasu teraz nie mam 🙁 5 dni w tyg pracuje od 12 do 18 ...wolne tylko piątki i niedziele to wtedy mam po sto zajęć w domu :kwiatek: