Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"
Ja też, kiedyś. 🙂 Swoje kupiłam, bo podobały mi się same w sobie, a że mają już tę czerwoną podeszwę, to trudno. 😉
Gagulec, kapitalne! co to? skąd? za ile???
Asos / Allegro / 190zł 🙂
aaaa why??? tyle pięknych butów i ciuchów.... i takie ceny🙁 rany, byle do 1ego!!! (dzięki😉 )
Tak, skórzane 🙂
Ile kosztują😀? Są piękne!
Zapłaciłam za nie, o ile dobrze pamiętam, 160-170zł. Jakoś tak. Wiem, że są piękne 😉 :kwiatek: Co więcej, są niesamowicie wygodne! Myślałam, że to niemożliwe aby mieć wygodne szpilki, co więcej z tej firmy to moja kolejna para butów, wszystkie były fajne, ale musiałam się mocno nagimastykować np. z plastrami żelowymi "na pięty" a w tych... nic. Moje cudeńka 😍 😍 😍
3 para nowych butów...balerinki w kolorze jasnego jeansu z małą kokardką🙂
Zapłaciłam za nie, o ile dobrze pamiętam, 160-170zł. Jakoś tak. Wiem, że są piękne 😉 :kwiatek: Co więcej, są niesamowicie wygodne! Myślałam, że to niemożliwe aby mieć wygodne szpilki, co więcej z tej firmy to moja kolejna para butów, wszystkie były fajne, ale musiałam się mocno nagimastykować np. z plastrami żelowymi "na pięty" a w tych... nic. Moje cudeńka 😍 😍 😍
Aaaa...a ja mam w tym miesiącu tyle wydatków...ale moze coś zostanie😀
Namawiasz do złego!
No bo co ja zrobię, że one są taaaaakie cudowne? 😁
Jedna rzecz mnie powstrzymuje - mam zbyt daleko do Szczecina 🤣
I zachorowałam też na buty z deichmanna. Kolekcja 5th avenue. Wiecie może jak z jakością i trwałością tych butów?
Trwałość taka sobie, za to cena przygniata.
Kupiłam wczoraj gumowe balerinki Inblu, tzw meliski. No i dziś je ubrałam, miałam je jakoś ze 3 godziny na nogach, temperatura była jakoś 23 stopnie. Ogólnie ta guma jest bardzo fajna, dobrze przylega do stopy i ani trochę nie obciera. Jednak stopy się pocą, kurde no nie ma opcji, żeby sie nie pociły. Ale tragedii nie ma. Na pewno na imprezę i na dłuższy spacer lepiej ich nie zakładać w upał, ale myślę, że w chłodniejsze dni można spokojnie się przechadzać 😀
hanoverka, ja właśnie nie kupiłam melisek, bo podejrzewałam, że nogi będą się pocić 🙁 A wyglądają ciekawie 🙂
Ja je załozyłam jeszcze na gołe na stopy, może jakbym załozyła ta skarpetkę do balerinek to efekt byłby lepszy. Też nie miałam zamiaru ich kupować, ale wlazłam sobie do mojego ulubionego obuwniczego w mojej mieścinie no i kurde musiałam z czymś wyjść, więc wyszłam z nimi 🤣
hanoverka, znam ten ból, a jeszcze jak cena jest dobra, to nie da się wyjśc bez niczego 🤣 Pamiętam na Czesia koncert szłam w Brzydgoszczy, no i tam tyle pięknych tanich butów było, że masaaakra ! Z prawie każdego sklepu wychodziłam z torbą 😁
No właśnie ja nie wiem co z tymi butami jest. Cholera spodni mam ze 3 pary, bluzek moze z 5, sukienek tez pare, ALE butów! Butów to mam całe mnóstwo! I to większość mam takich co to tylko leżą i cieszą, że je kupiłam i je mam w szafie, a nógi widział raz, albo wcale. Ostatnio jeszcze kupilam okrutnie tanie oczojebne rózowe kalosze i juz nie moge się doczekać kiedy będzie padać deszcz 😂
hanoverka, nie no ja to jestem buto/torbo i ogółem ciuchomanką 😀 Mam 2 szafy ciuchów, i się nie mieszczę, i 2 półki wysuwane butów, gdzie jedna mieści z 12-13 par i jeszcze rodzicom dokładam do ich szaf 😁 Bo do moich się tylko letnie mieszczą 🤣 Na prawdę przesadzam z kupnem, ale mam problem, że nigdy ''nie mam się w co ubrać'' 😁
Chyba każda baba tak ma, że jak już stanie przed szafą to zawsze ma w myślach to samo zdanie ''nie mam się w co ubrać'' niezaleznie od tego ile by tych szmat nie było 😀 No trudno, taka nasza natura, zresztą patrząc na facetów to oni często nie sa gorsi od nas 🙂
a mnie moje baleriny cisną w palcach ;/
jutro idę z nimi do szewca. a inne buty czekają aż pięty mi się zagoją, żeby na zdrowych sprawdzić, czy dalej będą obcierać...
widziałyście może gdzieś koturny ze skórzanymi paskami- ciemno brązowymi lub zielonymi, na w miarę subtelnym koturnie, jakby drewnianym? sto lat temu były takie w zarze, do dziś pluję sobie w brodę że ich nie kupiłam i szukam podobnych, a że w miarę wpasowują się w tegoroczne trendy, szukam ostatnio aktywniej
Pursat i za ile takie baletki? boskie są 😍 sama takich szukam
mogłabyś dodać jeszcze foto jak na nodze wyglądają 🙂
Szukam czarnych balerin, ale dosyć sztywnych. Wykrzywiam pięty do środka i muszę mieć buty "trzymające". Mam jedne takie brązowe z CCC kupione chyba 5 lat temu. Teraz większość jest miękka, a te sztywniejsze brzydkie 🙁
cavaletti mam takie i są dość sztywne - o ile interesują Cię tomasze 😉
Pursat, a nie farbuja Ci stopy?
moneta, ja wylicytowałam za... 66 zł. 😜 Zdjęcia postaram się zrobić. 🙂
kujka, nie farbują. 🙂
zdecydowanie bardziej podobają mi się te wstawione przez Ramires, te Pursatowe obawiam się pokazują "rowki między palcami" co wg mnie wygląda obleśnie.
Ja kupiłam w końcu baleriny ryłki z gumką- są super, tyle tylko, że się nie rozeszły ;/ dlatego idę z nimi do szewca 🙂
a dla mnie takie kokardki są mega wieśniackie i kojarzą mi się z podstawówką i targiem
Mi też nie podobają się rowki między palcami dlatego kupiłam takie mniej wycięte.
Olga hm, no moim zdaniem są dość eleganckie, raczej nie z bazaru, ale o gustach się nie dyskutuje 😉
Kokardka, element jak każdy inny. 😉 W takim razie wiele butów od projektantów jest bazaru. 😁
kokardka kokardce nie równa 😀iabeł: poza tym nie wszystkich projektantow tworczosc mi się musi podobac i nie jest z gory jest okreslona jako ładna. To jest sztuka jak kazda inna , jedni artysci sie bardziej podobaja drudzy mniej .