No w serwisie i to Jaguara i Land Rovera, więc wszystko ą ę 😜 ale paczka przyszła i się nie opanowałam 🤬 chłopcy mieli naprawdę sporo konsternacji w oczach jak dostałam paczkę w łapki 🤣
Klami, dzięki! Też jestem za ochraniaczami z futrem, sama bym Swojemu kupiła, ale na obecną chwilę mam ważniejsze wydatki 😉 (btw. startujesz może w Sopocie w drugi weekend listopada?)
dairoxroxi, przepiękny jest ten Caball i pięknie wyglada na kucu 🙂
dairoxroxi ale obled, kucyk w czapraki z... samym sobą? 😉 pięknie! kitty, faktycznie poszalalas 😁 Ciekawa jestem szczególnie fot ochraniaczy na koniu 😉 Dżastin mówisz masz 😉 Foto by Dżastin, cyknięte na szybko po jeździe 😉
kitty, - dżizys, ja się nie dziwie piską. Sama bym piszczałą w niebogłosy nad tą paczuszką, śliczny ten ciemny lizard print. Taka stypa, a jednocześnie ekstrawagancja - mega! 😀 Libella, - pokazuj na koniu! 🙂 Orzeszkowa, - IMO dużo, dużo lepiej niż biały 😉 I ciemne owijki też lepiej wyglądają 🙂
Orzeszkowa ślicznie, no i bez owijek pod kolor naprawdę jest lepiej. A przy okazji, ta czerwień ankowa, którą właśnie kupiła kitty też będzie pięknie na tarancie wyglądać