Model ? monia 😁 wzorowałam się frakiem. Właśnie podoba mi się to, że co chce to Caball zrobi . Zawsze sobie robię większe rozmiarowo, lepiej to wygląda pod siodłem.
monia, chabrowy cudny 😀 Jak będziesz mieć zdjęcie na modelu, wstaw, jestem bardzo ciekawa efektu. emptyline, odlot! Biały to jarpol, ale materiał z oriona. Livia, dzięki, klasycznie 🙂 Libeerte, o to mi chodziło 🙂
emptyline, - Ślicznie wyglądacie oboje! 😀 anai, - biały na szaraka? Generalnie model czapraka sam w sobie, jak nie lubie świecidełek, tak uważam za mega elegancki 🙂
Czy posiada ktoś zdjęcie Eskadrona Big Square pod ujeżdżeniówką z tybinką S, XS? 🙂 Zastanawiam się nad kupnem, cottony są za długie i jestem ciekawa jak będzie wyglądać BS
Libella, harja, gabb., budyń, edyta, Dżastin, :kwiatek: Livia Dziękujemy, tak- w końcu coś z krótką tybinką na moje krótkie nóżki 😁 Orzeszkowa Tak, kucyk z samym sobą na boku 🤣 emptyline Jak zwykle super 😉 kitty Dziękujemy, super jest ta czerń, taka z charakterem
karolciaequilano Zdjęcie zapożyczone ze strony stajni Kicinland (żeby nie było 😉 )