koń na raty???
equa, nikt się tutaj nie wyżywa, po prostu gdyby nikt nie zwracał uwagi na takie 'nieregulaminowe' rzeczy to byłby tu taki zamęt jak na większości forum, to jest chyba jedyne uporządkowane i przejrzyste jakie znam i nie jest tak za sprawą boskiej mocy
wątek zamknięty
Ale jeśli nie chcesz to nie siedz na tym wątku. Jest setki innych. Jak przestaniecie mnie atakowac, to moze uda mi sie odpowiedzieć co z zabezpieczeniami ktoś pytał
A może właśnie dzięki niej? 🙂
wątek zamknięty
W takim razie zamiast mówić że Cię atakujemy, odpowiedz na pytanie. Ja wypowiedziałam się na ten temat, Ty na razie piszesz post pod postem jakie to złe jesteśmy
e:literówka
wątek zamknięty
equa nie wiem kto cie szkolil, ze sprzedazy bezposredniej, ale uzywanie argumentow emocjonalnych w stylu 'wyzyewasz sie na mnie!' na pytanie potencjalnego klienta to.... no ja bym cie zwolnila za taka sprzedaz ;> bardzo ponizej wszelakiego poziomu. jak juz usilujesz nas tu zaspamowac na forum, to rob to chociaz profesjonalnie, quanta zadala akurat bardzo sensowne pytania, nie umiesz sie wybronic i nie masz wiedzy na temat - to nie bierz sie za biznes.
wątek zamknięty
Jestem fanatykiem jeżdziectwa a nie biznesmenem, więc pewnie masz racje. Propagowałem to i tak bd robił. A że nie jestem dobry w sprzedaży? No cóż też pewnie masz rację, alę nie o to tu chodzi. Zwiększę grono ludzi kochających te zwierzęta. A na pytania nie jest dane mi odp, bo muszę się bronić. Współczuję z powodu pieska. Na moim awatarze jest North Proffesionall. Najlepszy kompan na samotne rajdy. Też odszedł choć tragicznie, ale to inna bajka. Więc może pytania skoro macie wątpliwości, a dyskusja pokazała, że są 😀
wątek zamknięty
equa, odpowiedz na pytania Quanty.
wątek zamknięty
PR d/s ratalnej sprzedaży żywych zwierząt
Kredytujemy zakup koni w każdym kraju UE
czyi nie sprzedajecie, a dajecie kredyt- jak bank?
taki kredyt konsumencki (?) pod zastaw np mieszkania na zakup czegokolwiek ? (futra, pralki, wycieczki... nikogo nie obchodzi, ważne czy zabezpieczenie jest)
żaden bajer. każdy bank da taki kredyt.
niezamykane, czyli kolejna firma może się reklamować swobodnie?
moge sobie wkleić reklamę firmy w której pracuje? albo usług jakie wykonuje? też wprost?
albo watek też założę, powyzywam albo i powysyłam pw z groźbami jak ktoś napisze coś "anty" lub "nie oh!ah!" (jak to robiła firma o krótkiej nazwie... - a ta będzie kolejna zapewne)
wątek zamknięty
equa, niestety jedyne co wynika z Twoich postów to kompletna niekompetencja. "Kocham konie i chcę żeby więcej ludzi je kochało, koń jest moim kompanem i jest najwspanialszy" to do pogaduszek a nie do biznesu. Jeździectwo to nie zabawa, i jak już kilka osób tu wspomniało - nie dla wszystkich.
wątek zamknięty
Gdybym szukała firmy która udzieliłaby mi kredytu na zakup konia to bym się czuła mocno zniechęcona do tej. Mało profesjonalne zachowanie. Trochę jak bym czytała małoletniego trolla.
equa na twoim miejscy grzecznie bym przeprosiła, poprosiła o zamknięcie tematu i modliła się żeby szefostwo tego nie zobaczyło.
wątek zamknięty
Ale ja nie mam szefa widzisz i nikt mnie za to nie wyleje, bo ja nie biorę za to pieniedzy. Przykro mi, że Cię zawiodłem
co do zabezpieczeń................
wątek zamknięty
Ale po co to wszystko? Skoro ktoś ma zdolności kredytowe to idzie sobie do byle jakiego banku i bierze kredyt na konia. Bank jest mało zainteresowany czy bierzemy kredyt na wycieczkę, auto, buty czy zwierzaka - dla niego liczy się tylko to, abyśmy byli wypłacalni 😉
wątek zamknięty
equa, jeśli nie masz nad sobą nikogo i to Ty prowadzisz ten biznes, przepraszam ale całkowicie mnie zniechęcasz. Odbieram twoje posty dokładnie tak jak Szaga
wątek zamknięty
Normalnie jakieś jaja...
wątek zamknięty
co do zabezpieczeń................
co to za dziecinada 🤔wirek:
Albo piszesz,co masz do napisania albo zamykaj wątek,bez sensu,uzytkownicy mają Cię ciągnąc za język?Jak w przedszkolu?
wątek zamknięty
firma bez firmy 🙂 jednoosobowa niezarabiająca i bez działalności
no nic tylko się zgłaszać 😀
wątek zamknięty
equa, sorry, ale ja bym nie zrobiła żadnej transakcji finansowej z "nie-biznesmenem" tylko miłośnikiem jeździectwa. Koffać konisie, to sobie mogą quoniareczki, a pożyczanie od nich pieniędzy byłoby raczej lekkomyślne.
Zamiast odpowiedzieć na proste pytania wdajesz się w jakieś bezsenowne przepychanki. A pisanie post pod postem jest równie grzeczne i równie mile widziane, co wpakowanie się w gumiakach po gnoju na niedzielny rodzinny obiad. Jak dla mnie, to tego wątku już nie uratujesz.
A kwestię zabezpieczeń to pewnie teraz na gorąco trzeba dopiero obmyśleć 🤣
wątek zamknięty
Ale ja nie mam szefa widzisz i nikt mnie za to nie wyleje, bo ja nie biorę za to pieniedzy. Przykro mi, że Cię zawiodłem
Nie czuje się specjalnie zaangażowana emocjonalnie w stan twojego zatrudnienia więc an mnie to ziębi ani grzeje.
Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że equa nie ma nic wspólnego z wymienioną przez niego firmą. Bardziej bym obstawiała, że z premedytacją chce zniszczyć jej reputację.
wątek zamknięty
quanta, zamknij proszę.
wątek zamknięty
Szaga to ma w sumie sens 👍
Bardziej niż cokolwiek w tym wątku..
wątek zamknięty
aha, czyli grzecznośc nie wskazana. Powinienem był was olać. Ok, więc przepraszam za dobre maniery. Nie mam zamiaru ratować wątku, bo wywołałem dyskusje i szum. O to chodziło. 😀 😀 😀 😀
wątek zamknięty
equa ochłoń i spuść emocje w klopie bo tym sposobem skutecznie zniechęcasz... 🤔
i ja mam pytań kilka skoro to "takie fajne" bo akurat tak się złożyło, ze siwego mojego kupiłam za kasę z kredytu gotówkowego (mniejsza o to dlaczego)
i tak samo kilka lat wstecz kupiłam auto
dlaczego nie kredyt samochodowy? a dlaczego nie kredyt "na żywe zwierzęta"? Ano dlatego, że to co kupiłam jest moje a nie banku/instytucji/ ... (wpisz dowolne)
i wiele z tym związanych +
skoro zacząłeś to dokończ bom ciekawa 🙂
Jakie sa warunki?
Jakie maksymalne kwoty "pożyczki"?
Co jest zabezpieczeniem?
Ile % od kwoty dopłacam?
Maksymalny okres spłaty?
EDIT: A swoja poprzednią kobyłkę zakupiłam na raty rozpisane w umowie kupna-sprzedaży bez dodatkowych kosztów 🙂 do tego tez się odnieś proszę 🙂
wątek zamknięty
Współczuję z powodu pieska. Na moim awatarze jest North Proffesionall. Najlepszy kompan na samotne rajdy. Też odszedł choć tragicznie, ale to inna bajka. Więc może pytania skoro macie wątpliwości, a dyskusja pokazała, że są 😀
co ma piernik?...
A kwestię zabezpieczeń to pewnie teraz na gorąco trzeba dopiero obmyśleć 🤣
Quanta, przecież on na tym nie zarabia - no to już wiemy, dlaczego... bo nie ma zabezpieczeń, więc pewnie zamiast zarabiać - traci. 😂
nie zamykajcie jeszcze przez chwilę, nie zdążę pójść po popcorn. 😉
wątek zamknięty
equa Jeśli chciałeś zachować dobre maniery, trzeba było w pierwszej kolejności skupić się na zrozumiałych wpisach i nie wstawianiu posta pod postem dla dobra osób chcących ten temat w spokoju czytać.
wątek zamknięty
Już Ci odpowiadam...............
kwota do 150 000. Jeśli chcesz np kredyt inwestycyjny na budowę stajni lub cokolwiek innego to inny temat, bo tam jest przedział w mln (jak coś ktoś buduje zapraszam)....................
wątek zamknięty
equa, czy ciężko jest ci zrozumieć, że nabijając posta pod postem dostaniesz ostrzeżenie/bana?
wątek zamknięty
Na szczęście!
wątek zamknięty
Już Ci odpowiadam...............
hej, to nie jest gadu gadu! jak odpowiadasz, to odpowiadaj, a nie piszesz sobie zdanie i klikasz "enter" (czyt. "wyślij wiadomość"😉... szlag może człowieka trafić, ciężko doczytać wątek do końca, bo za chwilę będzie kolejny post pod postem (edit: o, już jest)... zanim napiszesz coś jeszcze, poczytaj to:
KLIK. szczególnie punkty 2 i 4c.
zapomniałam dodać, że Twoje reklamy w dziale ogłoszeń są równie upierdliwe, co ten wątek...
wątek zamknięty
Uahahaha, dyskusję i szum 🤣 🤣 🤣 Rozbawienie, niesmak i politowanie dla tego, że kolega nie umie obsługiwać nawet takiej prostej rzeczy, jak pisanie na forum.
Może na początek zacząć od udzielania rat na pralki, hmm?
wątek zamknięty
z tych 5 wybieramy Ci jeden z najlepszymi warunkami. Czy dany bank "x" poprosi Cię o wykupienie np Ubezp na konia za 300 zł rocznie nie wiem, bo jeden chce, drugi nie. To jest po twojej weryfikacji dopiero wiadome. Dlaczego? Bo nie wiem teraz który bank zechce Ci udzielić kredytu i na jakich zasadach.
wątek zamknięty
Boze bron nas przed pozal sie boze handlowcami 😲
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.