Sprawdziłam dwa zdjęcia na dwóch różnych lapach, na jednym jest zielono-morski, na drugim wręcz wpada w akwamarynę. Jeżeli reszta ma lepiej skalibrowane monitory, i uzna, że widać, że to szmaragd to z mojej strony nie było tematu 😉
A podesłać możesz mi: a.sierka@gmail.com, w domu zobaczę co da się zrobić :kwiatek:
Sierra, dzięki, podeślę z domku wieczorkiem... u mnie kolor w pracy i w domu jest ok... nie pytaj tylko jaki to kolor Maxa bo nie wiem... 🤣 Czysty granat to to nie jest, bo ma kropelkę zieleni więc jest "złamany" 🙂 w szmatocholikach nie widziałam tego koloru bo mój wygląda inaczej...
Myślałam, że to przekłamany szmaragd, a to prawdopodobnie peacock, delft albo coś w ten deseń. W takim razie nie czepiam się koloru, choć dalej nie wiem, który to jest :kwiatek:
[quote author=Madźź link=topic=878.msg839593#msg839593 date=1294255133] Madź ale wstaw link do WIELKICH zdjęć, a nie do oryginałów zmniejszonych do 800 x600 pikseli
ninevet, wrzuciłam oryginały, bez zmniejszania, nie wiem czemu są 800x600 🙄 [/quote]
bo geleria revolty zmniejsza!! Musisz wrzucić na inny serwer np. photobucket.com
Gagulec mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ale pobawiłam się troszkę twoim zdjęciem i udało mi się wydobyć ciut więcej szczegółów ze śniegu, więc pokażę co mi wyszło --> ale oczywiście wstawicie, które będziecie uważali za słuszne🙂
tak mi wyszlo na szybko z usunięciem tego po prawej, faktycznie wyostrzyłam ale lekko tak jak zawsze inne zdjecia, jak wroce to moge zrobic to samo bez wyostrzania
xxagaxx, nic mi nie mów. przez 10 min się męczyłam z jego minami pod tytułem "weż w ogóle kobieto spadaj" i "ale co ty ode mnie chcesz?!" i spasowałam 😁
Abstrahując od burzliwej dyskusji, jaka powstała, mam nadzieję, że moja wersja fotek w galerii będzie ok. Czapraki ładnie widać, fotki dało się rozjaśnić, trochę żałuję ziarna, jakie pojawiło się w cieniach na zdjęciu, ale jest przyzwoicie.
euro star umbra -rosa-creme eskadron bicolor petrol/schoko cotton lemon impuls walnut