galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Sprawdziłam dwa zdjęcia na dwóch różnych lapach, na jednym jest zielono-morski, na drugim wręcz wpada w akwamarynę. Jeżeli reszta ma lepiej skalibrowane monitory, i uzna, że widać, że to szmaragd to z mojej strony nie było tematu 😉

A podesłać możesz mi: a.sierka@gmail.com, w domu zobaczę co da się zrobić  :kwiatek:
Sierra, dzięki, podeślę z domku wieczorkiem...
u mnie kolor w pracy i w domu jest ok... nie pytaj tylko jaki to kolor Maxa bo nie wiem...  🤣
Czysty granat to to nie jest, bo ma kropelkę zieleni więc jest "złamany" 🙂 w szmatocholikach nie widziałam tego koloru bo mój wygląda inaczej...
A widzisz, to odszczekuje!

Myślałam, że to przekłamany szmaragd, a to prawdopodobnie peacock, delft albo coś w ten deseń. W takim razie nie czepiam się koloru, choć dalej nie wiem, który to jest  :kwiatek:
Ja to jakoś 2 lata temu kupowałam 🙂 ale też nie wiem co kupiłam hehe  😂
Madź ale wstaw link do WIELKICH zdjęć, a nie do oryginałów zmniejszonych do 800 x600 pikseli

ninevet, wrzuciłam oryginały, bez zmniejszania, nie wiem czemu są 800x600  🙄
[quote author=Madźź link=topic=878.msg839593#msg839593 date=1294255133]
Madź ale wstaw link do WIELKICH zdjęć, a nie do oryginałów zmniejszonych do 800 x600 pikseli

ninevet, wrzuciłam oryginały, bez zmniejszania, nie wiem czemu są 800x600  🙄
[/quote]

bo geleria revolty zmniejsza!! Musisz wrzucić na inny serwer np. photobucket.com
xagaxx - ale one są właśnie na photobuckecie  🤔
Na bukecie też trzeba ustawić wielkość..
wrzuciłam na inny serwer, mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze:  🙄
cotton fango: klik
kantar bloom: klik
IMHO wyszło bardzo fajnie 🙂

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6be37e0d55580454.html

microfaser lavender na ciemnogniadej. nada się ? ;-)
trzynastka   In love with the ordinary
06 stycznia 2011 14:01
Gagulec   Mistrz lokalny
06 stycznia 2011 14:11
Bardzo fajne.
Kare w derce z kolekcji Maritim 🙂.

(to jest rozmiar M na koniku 153cm w kłębie)

Przepraszam za przepalony śnieg, to z lenistwa.
Ta dera jest piękna!!!
Gagulec   Mistrz lokalny
06 stycznia 2011 14:25
Uwielbiam ją 🙂, ale od strony napisu :P, strona z herbem mniej mi sie widzi :P
Gagulec bosko! a tło tej derki jest czarne czy to ciemny granat? i rzeczywiście wygląda całkiem ok na koniu 153cm🙂
Anderia   Całe życie gniade
06 stycznia 2011 14:40
Teoretycznie to jest granat ale tak ciemny ze wychodzi jak czerń 😉
aha dzięki🙂

Gagulec mam nadzieję, że nie masz  nic przeciwko ale pobawiłam się troszkę twoim zdjęciem i udało mi się wydobyć ciut więcej szczegółów ze śniegu, więc pokażę co mi wyszło --> ale oczywiście wstawicie, które będziecie uważali za słuszne🙂
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
06 stycznia 2011 14:58
Magdzior o dużo lepiej ale jak byś jeszcze usunęła to coś po prawej stronie na śniegu  to by było po prostu katalogowo 😀
teraz jadę do stajni, ale wieczorkiem mogę spróbować się z tym pobawić🙂
Gagulec   Mistrz lokalny
06 stycznia 2011 15:12
Wygląda trochę jak przeostrzone, ale mi to obojętne :P.
tak mi wyszlo na szybko z usunięciem tego po prawej, faktycznie wyostrzyłam ale lekko tak jak zawsze inne zdjecia, jak wroce to moge zrobic to samo bez wyostrzania
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
06 stycznia 2011 16:30
Wrzucone.
mój gniady w ES Stripe-in ebony/umbra/iceblue + owijki JumpTec'a 😉

będzie się nadawało?
olciik i własnie to są dobre zdjecie 😉

PS: a tak w ogóle to widzę że mój koń ma konkurenta w rywalizacji o bycie TOP MADL 😀😀
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
06 stycznia 2011 16:35
xxagaxx, nic mi nie mów. przez 10 min się męczyłam z jego minami pod tytułem "weż w ogóle kobieto spadaj" i "ale co ty ode mnie chcesz?!" i spasowałam 😁
No i są nowe zdjęcia dzięki TamTam  :kwiatek:
Mam ich duuużo, ale nie będę Was nimi zamęczać 🙂
To ja już ostatni raz, tym razem link do zdjęcia, które wstawiła Gagulec ale nie bez dodatkowego wyostrzenia, może rzeczywiście lepsze -->
cieciorka   kocioł bałkański
06 stycznia 2011 19:40
Magdzior, ale niepotrzebnie konia tak rozjaśniałaś że wypłowiał.

Burza, przecież dziś to zdjęcie zostałoby oprotestowane 😉
Gagulec, ta fotka jest obłedna, podrasowałam ją lekko, tzn. rozjaśniłam lekko tylko konia, a tło i derkę zostawiłam. Miód !!!  😍
IMO Azbukowa przeróbka najlepsza.
Abstrahując od burzliwej dyskusji, jaka powstała, mam nadzieję, że moja wersja fotek w galerii będzie ok. Czapraki ładnie widać, fotki dało się rozjaśnić, trochę żałuję ziarna, jakie pojawiło się w cieniach na zdjęciu, ale jest przyzwoicie.

euro star umbra -rosa-creme
eskadron bicolor petrol/schoko
cotton lemon
impuls walnut
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się