hej, moje ogłoszenie nadal wisi, ale postanowiłam zmodyfikować i dopisałam parę szczegółów. Będę wdzięczna za ocenę :kwiatek:
treść:
"Na sprzedaż 4,5 letnia klacz.
Mix klaczy małopolskiej i ślązaka nowego typu.
Poprawnie zbudowana, bardzo "dziewczęca".
Zajeżdżona w wieku 3,5 lat. Zdrowa, dobrze przyswaja paszę, bosa (piękny ruch od piętki).
Klacz jest regularnie werkowana, odrobaczana, ma komplet szczepień. Nauczona wchodzenia do przyczepy.
Z charakteru ciekawska, przede wszystkim grzeczna, ale jeśli chodzi o jazdę, dla doświadczonego jeźdźca, który ją poprowadzi. Ma swój pomysł na jazdę, ale szybko akceptuje nowe warunki. W stosunku do reszty koni bardzo ugodowa, lubi inne zwierzaki.
Elastyczny ruch, nosi miękko. Z ziemi nauczona ustępowania przodem, zadem, bokiem, cofania, zwrotów. W siodle na razie mamy opanowane ustępowanie zadem, cofanie, ćwiczymy z resztą chodów bocznych. Przejścia w miarę płynne.
Obecnie z braku mojego czasu chodzi ok. 2 razy w tyg.
Tylko w dobre ręce! Jeśli znajdzie się dobry jeździec cena do sporej negocjacji.
Do zobaczenia pod Wągrowcem (Wklp.)"
Niestety od 2 tyg konia ma zupełną przerwę (tylko lonże 3x w tyg.), bo ja jestem zawalona w pracy i nie mam nawet czasu dojechać, nie wiem czy to też dopisać...
Wywalić tą "dziewczęcą", czy może być? 😎
Link (zdjęcia):
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/4967