Zdecydowałam (z wielkim bólem bo każdy czaprak bym najchętniej założyła, ale na raz się nie da 😂 ) jutro wozimy się w komplecie lightblue ex forumowej disco :kwiatek:
ja myślę, że będzie pięknie, tylko dera będzie cała granatowa 😉
sei - ale Ty chyba jeździsz w VSS to po kiego Ci DL :P? zalcia97 - dzięki też tak myślę 🙂! a ja myślę, że Twojemu łoszakowi w niebieskim było by bardzo ładnie 🙂
Medziiik no nie wiem, przynajmniej w tych jaśniejszych mi się nie podoba. Ubierałam go parę razy i zawsze wyglądał jakoś dziwnie, tak jakby nie komponowały mu się z głową ? xDD. Ciemniejsze i owszem, granaty też,ale takie typu lightblue jakoś mi się nie podobają... ale mogę podjąć ostatnią próbę raz jeszcze i zasięgnąć moze brillianta od kogoś,skoro cottony nie leżą 😀 :kwiatek:
Zalcia97 - Siodło nie leży w równowadze - spróbuj skonsultować je jeszcze z kimś innym? Warto! Ja też konsultowałam siodła ze specjalistą, a później z kolejnym już w Niemczech. Nagle się okazało, że moje konie potrzebują siodeł rozmiar-dwa większych 😉. Warto umówić się z kimś jeszcze. Zyska na tym koń i ty. Bo przy na prawdę porządnie dopasowanym sprzęcie aż czuje się różnice w ruchu, elastyczności i chęci współpracy u konia. Spotkaj się z kimś, bo zdjęcia mogą trochę przekłamywać, ale skoro zauważyłyśmy problem to wiesz.. czerwona lampka.
Medziiik - kolor śliczny, choć ja też się zawsze boje niebieskości :-)
Medziiik, ależ skąd! ujeżdżenie jako takie 'dopełnienie' bardziej 😉 ale najbliższe pół roku z różnych względów postanowiłam poświęcić tylko na to. chociaż pan koń nie jest zachwycony. on nienawidzi roboty ujeżdżeniowej biedny 😁