Końska rewia mody cz.VI (2012)

no to tym sposobem przybył mi kolejny komplet owijek 😀
wątek zamknięty
Medziiik, ach jak Ci zazdroszczę tego crema.... jakby Ci się znudził.... to wiesz gdzie pisać 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, gdzie dostane kantar nici z j/z 2011/12 ? Bo nigdzie nie widze  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
akzzi dziękuje  :kwiatek:
wątek zamknięty
kto mi gwizdnął owijki negro  😤 😤 😤
pewnie żadna się nie przyzna!
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
13 stycznia 2012 21:04
akzzi - ja mam swoje :P jestem czysta  😀
wątek zamknięty
Dziękuje Mistle  :kwiatek:
W czym lepiej?
limegreen

burgundy

violet.

😜
wątek zamknięty
mogłam sie nie zastanawiać tyle czy brać te nieszczęsne owijki amigo plum  🤦
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 21:13
Szarlotka. - zmniejsz zdjęcia forum się rozjeżdża  🤬
wątek zamknięty
Ten kantar nici w ogóle mi się nie podoba,a zastanawiałam się nad nim i nad berry . 😜 Berry 100 razy ładniejszy  😍
wątek zamknięty
Amarotsa - czekam na efekt!
Bo, Ty to kupujesz, przymierzasz i nic nam się tu nie chwalisz (no może 2 razy) TAK SIĘ NIE GODZII!!!!  🤬
😁
wątek zamknięty
szarlotka zdecydowanie berry ładniejszy!!
wątek zamknięty
kto ma porównanie fuchsji i berry?  :kwiatek:
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 23:57
Zdecydowałam (z wielkim bólem bo każdy czaprak bym najchętniej założyła, ale na raz się nie da 😂 ) jutro wozimy się w komplecie lightblue ex forumowej disco  :kwiatek:

ja myślę, że będzie pięknie, tylko dera będzie cała granatowa 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
14 stycznia 2012 00:03
laura, w koniku na stronie widziałam ten kantar jak rozglądałam się za takowym dla siebie 😉

medziiik, jak będziesz się pozbywała impulsa silver z black/copper to wiesz...  😎
wątek zamknięty
Medziiik  będzie super ! szkoda,że na moim łoszaku niebieskości wyglądają blee  🤔
wątek zamknięty
14 stycznia 2012 00:18
sei - ale Ty chyba jeździsz w VSS to po kiego Ci DL :P?

zalcia97
- dzięki też tak myślę 🙂! a ja myślę, że Twojemu łoszakowi w niebieskim było by bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
Medziiik no nie wiem, przynajmniej w tych jaśniejszych mi się nie podoba. Ubierałam go parę razy i zawsze wyglądał jakoś dziwnie, tak jakby nie komponowały mu się z głową ? xDD. Ciemniejsze i owszem, granaty też,ale takie typu lightblue jakoś mi się nie podobają... ale mogę podjąć ostatnią próbę raz jeszcze i zasięgnąć moze brillianta od kogoś,skoro cottony nie leżą 😀  :kwiatek:
wątek zamknięty
14 stycznia 2012 00:26
zalcia97 miałam cottona lightblue i na żywo był bleee, ale za to brillant 😍 niestety cottona/brillant/impuls/polopad to zawsze inny odcień ma :P
wątek zamknięty
14 stycznia 2012 00:37
Medziiik, teraz jeżdżę tylko w DL 😉
wątek zamknięty
14 stycznia 2012 00:44
sei - ooo 😉 a co przerzucasz się na DL całkiem? :kwiatek:
wątek zamknięty
Medziiik- chyba muszę zainwestować,najwyżej się pozbędziemy :P
+ Łoszak w Anky Amber,tym razem bez jeźdzca i na dworzu 😉

wątek zamknięty
Cierp1enie ja mogę jutro zrobić, bo mam oba, ale powiem, że jak dziś otworzyłam owijki berry, to się zaczęłam zastanawiać, czy to nie fuksja.  🤔wirek:
wątek zamknięty
zalcia97 weź najpierw siodło do konia dopasuj, a potem chwal się szmatą 🤬
wątek zamknięty
hanoverka słucham ? 🤔 Ja dobierałam siodło ze specjalistą i jest dobrze dopasowane !
wątek zamknięty
E no jak ze specjalistą to okej 😂

A tak serio to zmień specjalistę, bo to siodło nie jest dobrze dopasowane patrząc na wstawione prze ciebiez zdjęcie.  😀iabeł:
wątek zamknięty
hanoverka a co jest niby z nim nie tak? Jakoś nigdy nikt nic nie mówił na temat mojego siodła, a używam je już ponad rok i mój koń też nie narzeka ...
wątek zamknięty
Zalcia97 - Siodło nie leży w równowadze - spróbuj skonsultować je jeszcze z kimś innym? Warto! Ja też konsultowałam siodła ze specjalistą, a później z kolejnym już w Niemczech. Nagle się okazało, że moje konie potrzebują siodeł rozmiar-dwa większych  😉. Warto umówić się z kimś jeszcze. Zyska na tym koń i ty. Bo przy na prawdę porządnie dopasowanym sprzęcie aż czuje się różnice w ruchu, elastyczności i chęci współpracy u konia. Spotkaj się z kimś, bo zdjęcia mogą trochę przekłamywać, ale skoro zauważyłyśmy problem to wiesz.. czerwona lampka.

Medziiik - kolor śliczny, choć ja też się zawsze boje niebieskości :-)
wątek zamknięty
14 stycznia 2012 09:20
Medziiik, ależ skąd! ujeżdżenie jako takie 'dopełnienie' bardziej 😉 ale najbliższe pół roku z różnych względów postanowiłam poświęcić tylko na to. chociaż pan koń nie jest zachwycony. on nienawidzi roboty ujeżdżeniowej biedny  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.