Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Facella   Dawna re-volto wróć!
19 marca 2013 13:51
dar, a co TY teraz robisz?  🤣
dar, a co TY teraz robisz?  🤣

I wątku o ośrodkach warszawskich.  😂
dar, skoro tak bardzo Ci przeszkadzają ludzie, oraz to co się dzieje na forum to może po prostu je zmień? Po co tu siedzisz? Sorry, czytam te dyskusje i nie ogarniam, cały czas coś Ci nie pasuje...  🙄
dar Forum to my revoltowicze ,czy ci normalni ,czy ci bezczelni , nie można być wiecznie poważnym  🤬  Święta idą , nawet zima nie odpuszcza to dla czego my mamy .

Facella kupiłam płyn do spryskiwaczy , dziewczyny piszą ,że jak się wypije to alkohol się wchłonie a resztę się wysika , piszesz się  😉
19 marca 2013 13:55
monia, nie piszę się, ja chcę sikać moczem, nie płynem do spryskiwaczy.
ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
19 marca 2013 13:59
Na re-volcie wkurza mnie, że mimo wszystko znajduje się jakaś nawiedzona donkiszoteria, która ma misję zmienić re-voltę w forum typu a. A przeca wszystkim wiadomo, że re-volta to forum typu b i nic na świecie nie jest tego w stanie zmienić. Jeśli ktoś preferuje forum typu a, to ma takowych od groma i ciut ciut, po kij się tu pcha.
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
19 marca 2013 14:00
Ale jak płynem, to kibel się od razu czyści 😉
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
19 marca 2013 14:08
się wie że się nic nie wie, ale swoje 3 grosze wrzucić mus 🙄 - chyba tylko na zasadzie: hallloooo ja tu tez jestem błagam zwróćta na mnie uwagę
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
19 marca 2013 14:20
monia, nie piszę się, ja chcę sikać moczem, nie płynem do spryskiwaczy.

Możesz jednocześnie okna umyć - co za oszczędność!
19 marca 2013 14:32
Przekonałaś mnie! Monia, szykuj kielony!
Facella, nie pisz się na ten płyn do spryskiwaczy- nie pomaga 😀, ktoś tu miał resztkę coli, ale pewnie wydulgał już i chyba monia, sok jabłkowo-cynamonowy, ale pewnie też już obaliła 🤔. Obiecywała mi rano wiosnę i co????
Przekonałaś mnie! Monia, szykuj kielony!

Nawet nie trzeba używać płynu do ust a pan policjant nie wyczuje  ,po prostu same plusy  😁  To do wieczora  :allcoholic:

Watrusia a właśnie się mylisz ,sok jabłkowo-cynamonowy jest jedynym sokiem co u mnie nie znika ,tylko ja go pije ,więc mam duży zapas . A wiosnę będziesz miała za tydzień , chyba  👀 
monia,  to ja się pisze na sok, kocham ten zestaw 🤣 😍. Jeszcze tydzień ciapa, błoto, deszczościeg, brrrr koszmar!
Na re-volcie wkurza mnie, że mimo wszystko znajduje się jakaś nawiedzona donkiszoteria, która ma misję zmienić re-voltę w forum typu a. A przeca wszystkim wiadomo, że re-volta to forum typu b i nic na świecie nie jest tego w stanie zmienić. Jeśli ktoś preferuje forum typu a, to ma takowych od groma i ciut ciut, po kij się tu pcha.

A co to forum typu a, lub b? To tak jak np. żółtaczka typu a? Przenosi się przez kontakt i długo utrzymuje się w środowisku dzięki dużej wilgotności?  👀 (Tutaj to aż parno od róznych napojów!  😁 )
Dobre, dobre.
Przejdź do odpowiedniego wątku masz kolejkę gratis.
co do zarzutow- watki na towarzyskich, takie o ogolnych tytulach sa dosc swobodne i baaardzo rzadko ktos jest karany w nich za offa. nie mowie o konkretnych watkach tematycznych, tylko tych typu ten, kto/co mnie wkurza na codzien itd.
czyli nie dostanę po głowie, jak napiszę, że mnie katija, wkurzasz?  👿
Zero słońca za oknem, śniegu za to po kolana. Żadnej przyjemności z szarego dnia codziennego. A teraz i swoje cycki z avataru ściągnęłaś!
No i jak tu żyć? No jak?
19 marca 2013 17:26
No to ja już nie wiem kobiety, z jednej strony perspektywa mycia szyb wydała mi się kusząca, ale z drugiej, skoro to nie działa...
Katija, oddawaj cycki.
tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
19 marca 2013 18:11
wkurza mnie ze plyn do spryskiwaczy sie skonczyl
19 marca 2013 18:14
tet, monia ma cały zapas, uśmiechnij się do niej, to może Ci da. Nawet, jeśli nie jesteś jej mężem, bo powinno się dawać tylko mężowi. Ale dla bezczelnych re-voltowiczów chyba można zrobić wyjątek?
Ale dla bezczelnych re-voltowiczów chyba można zrobić wyjątek?

Jestem za! Genialnie się Was czyta 😁
ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
20 marca 2013 10:14
Dla tych, co nie wiedzą o co biega z forum typu a i forum typu b:

To wzięło się jeszcze ze starej volty.
vook w Czw Lip 26, 2007 23:54

Humm. Volta zawsze była "Forum Typu /b/" tzn takim, na którym się gryźli, kopali, kłócili. Na czym polega to z tymi typami forum?

Pada pytanie: "Wziąłem takie Iks i zakałapućkałem je na niebiesko, zg. z instrukcją ale nadal jest miękkie"

Odpowiedzi na forum typu /a/:
"Wiesz, może powinieneś zapytać Jadzi?"
"Może troszkę za mało zakałapućkałeś? Spróbuj jeszcze raz, słabiej"
"A co to jest Iks?"
"Ja zakałapućkałem i działało. Spróbuj mocniej"
"A skąd masz instrukcję? Ja też chcę!"
"Wpadnij na wątek z przywitaniami i przedstaw się nam, bo tak od razu przechodzisz do rzeczy, tajemniczy nieznajomy."
Wynik:
"Zakałapućkałem i mocniej i słabiej i nawet raz na pomarańczowo ale dalej nic"

Odpowiedzi na forum typu /b/:
"Użyj Google"
"Spadaj, na Google o tym nie ma!"
"Hahaha, w instrukcji pisali że kałapućkać? Co za idioci!"
"Racja, tę instrukcję to pisało stado łysych małp. Zamiast kałapućkać, trzeba nawiercić trzy otworki na górze i zaraz zmięknie"
"Czekam aż się zabijesz idioto, z trzema otworkami to się urwie. Robi się jeden-dwa otworki."
"Ja używam trzech od pięciu lat i trzyma jak stal, a mięciutkie jak poduszka."
"Ja tam wolę igrek i działa od kopa bez żadnych otworków, jak kogo nie stać to niech idzie krowy doić a nie zaśmieca forum"
"Spadaj igrekowy patałachu do dzieciarni na /a/ bo igrek jest dla idiotów, którzy mają za dużo forsy i nie potrafią nawiercić trzech otworków."
"To do tego jest instrukcja? Wyślij to się pośmiejemy!"
"Co za kretyn. Jakby w instrukcji pisało "wyskocz przez okno" to być wyskoczył? Jasne że nawiercić otworki. Najlepiej dwa, na jednym słabo mięknie, na trzech jak za duże to może się urwać. A instrukcją to sobie możesz podetrzeć."
Wynik:
"Nawierciłem dwa otworki i działa jak trzeba"
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
20 marca 2013 10:16
hehe dobre  😉
wkurza mnie ze plyn do spryskiwaczy sie skonczyl

Ja nie miałam przedwczoraj , ale zapas już zrobiłam , dawaj kielicha polejemy  😜 
Moon   #kulistyzajebisty
20 marca 2013 12:08
Mnie wkurzało, że mi się kończy zapas i miałam dylemat jaki kupić, zimowy czy już letni, ale jak widać (sic!) pogoda zdecydowała za mnie, więc teraz wkurza mnie, że muszę kupić jednak zimowy...  😫
tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
20 marca 2013 14:17
kup denaturat. lepiej wchodzi a i taniej do spryskiwaczy wychodzi. im cieplej tym mniej denaturatu a wecej wody lejesz. Jak bedziesz lac juz tulko wode to bedzie oznaka ze wiosna jest naprawde
tet, Akurat denaturat nie jest najlepszy obecnie do szyb - niszczy bardzo wycieraczki w samochodach - za "suchy" jest. Przetestowane na kilku klientach w serwisie - dopiero jeden nam się przyznał i zrobiliśmy testy. Wycieraczki przy denaturacie szybko się "kończą". W jednym przypadku to się w ogóle pokruszyły...
To trzeba było nie mówić, ino nowe wycieraczki im sprzedawać, bo tamte jakieś 'felerne'.  😁
Altiria, Coś ty - nowe autka, 3-4 miesiące miały 😉. Inna sprawa, że problem był z tymi co poszły do "dziadków" starej daty...
Wkurza mnie desant nowych dyskutantów, którzy zapamiętale dublują wątki.
Znów jakaś o koniowozach....  👿
Wpisałam "koniowóz" w okienko i 3 strony wyleciały. Ale wedle autorki wątku NIE MA.
Może przydałby się jednak trzeci moderator?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się