Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
dar, a co TY teraz robisz? 🤣
dar, a co TY teraz robisz? 🤣
I wątku o ośrodkach warszawskich. 😂
dar, skoro tak bardzo Ci przeszkadzają ludzie, oraz to co się dzieje na forum to może po prostu je zmień? Po co tu siedzisz? Sorry, czytam te dyskusje i nie ogarniam, cały czas coś Ci nie pasuje... 🙄
dar Forum to my revoltowicze ,czy ci normalni ,czy ci bezczelni , nie można być wiecznie poważnym 🤬 Święta idą , nawet zima nie odpuszcza to dla czego my mamy .
Facella kupiłam płyn do spryskiwaczy , dziewczyny piszą ,że jak się wypije to alkohol się wchłonie a resztę się wysika , piszesz się 😉
monia, nie piszę się, ja chcę sikać moczem, nie płynem do spryskiwaczy.
Na re-volcie wkurza mnie, że mimo wszystko znajduje się jakaś nawiedzona donkiszoteria, która ma misję zmienić re-voltę w forum typu a. A przeca wszystkim wiadomo, że re-volta to forum typu b i nic na świecie nie jest tego w stanie zmienić. Jeśli ktoś preferuje forum typu a, to ma takowych od groma i ciut ciut, po kij się tu pcha.
Ale jak płynem, to kibel się od razu czyści 😉
się wie że się nic nie wie, ale swoje 3 grosze wrzucić mus 🙄 - chyba tylko na zasadzie: hallloooo ja tu tez jestem błagam zwróćta na mnie uwagę
monia, nie piszę się, ja chcę sikać moczem, nie płynem do spryskiwaczy.
Możesz jednocześnie okna umyć - co za oszczędność!
Przekonałaś mnie! Monia, szykuj kielony!
Facella, nie pisz się na ten płyn do spryskiwaczy- nie pomaga 😀, ktoś tu miał resztkę coli, ale pewnie wydulgał już i chyba monia, sok jabłkowo-cynamonowy, ale pewnie też już obaliła 🤔. Obiecywała mi rano wiosnę i co????
Przekonałaś mnie! Monia, szykuj kielony!
Nawet nie trzeba używać płynu do ust a pan policjant nie wyczuje ,po prostu same plusy 😁 To do wieczora :allcoholic:
Watrusia a właśnie się mylisz ,sok jabłkowo-cynamonowy jest jedynym sokiem co u mnie nie znika ,tylko ja go pije ,więc mam duży zapas . A wiosnę będziesz miała za tydzień , chyba 👀
monia, to ja się pisze na sok, kocham ten zestaw 🤣 😍. Jeszcze tydzień ciapa, błoto, deszczościeg, brrrr koszmar!
Na re-volcie wkurza mnie, że mimo wszystko znajduje się jakaś nawiedzona donkiszoteria, która ma misję zmienić re-voltę w forum typu a. A przeca wszystkim wiadomo, że re-volta to forum typu b i nic na świecie nie jest tego w stanie zmienić. Jeśli ktoś preferuje forum typu a, to ma takowych od groma i ciut ciut, po kij się tu pcha.
A co to forum typu a, lub b? To tak jak np. żółtaczka typu a? Przenosi się przez kontakt i długo utrzymuje się w środowisku dzięki dużej wilgotności? 👀 (Tutaj to aż parno od róznych napojów! 😁 )
Dobre, dobre.
Przejdź do odpowiedniego wątku masz kolejkę gratis.
co do zarzutow- watki na towarzyskich, takie o ogolnych tytulach sa dosc swobodne i baaardzo rzadko ktos jest karany w nich za offa. nie mowie o konkretnych watkach tematycznych, tylko tych typu ten, kto/co mnie wkurza na codzien itd.
czyli nie dostanę po głowie, jak napiszę, że mnie katija, wkurzasz? 👿
Zero słońca za oknem, śniegu za to po kolana. Żadnej przyjemności z szarego dnia codziennego. A teraz i swoje cycki z avataru ściągnęłaś!
No i jak tu żyć? No jak?
No to ja już nie wiem kobiety, z jednej strony perspektywa mycia szyb wydała mi się kusząca, ale z drugiej, skoro to nie działa...
Katija, oddawaj cycki.
wkurza mnie ze plyn do spryskiwaczy sie skonczyl
tet, monia ma cały zapas, uśmiechnij się do niej, to może Ci da. Nawet, jeśli nie jesteś jej mężem, bo powinno się dawać tylko mężowi. Ale dla bezczelnych re-voltowiczów chyba można zrobić wyjątek?
Ale dla bezczelnych re-voltowiczów chyba można zrobić wyjątek?
Jestem za! Genialnie się Was czyta 😁
Dla tych, co nie wiedzą o co biega z forum typu a i forum typu b:
To wzięło się jeszcze ze starej volty.
vook w Czw Lip 26, 2007 23:54
Humm. Volta zawsze była "Forum Typu /b/" tzn takim, na którym się gryźli, kopali, kłócili. Na czym polega to z tymi typami forum?
Pada pytanie: "Wziąłem takie Iks i zakałapućkałem je na niebiesko, zg. z instrukcją ale nadal jest miękkie"
Odpowiedzi na forum typu /a/:
"Wiesz, może powinieneś zapytać Jadzi?"
"Może troszkę za mało zakałapućkałeś? Spróbuj jeszcze raz, słabiej"
"A co to jest Iks?"
"Ja zakałapućkałem i działało. Spróbuj mocniej"
"A skąd masz instrukcję? Ja też chcę!"
"Wpadnij na wątek z przywitaniami i przedstaw się nam, bo tak od razu przechodzisz do rzeczy, tajemniczy nieznajomy."
Wynik:
"Zakałapućkałem i mocniej i słabiej i nawet raz na pomarańczowo ale dalej nic"
Odpowiedzi na forum typu /b/:
"Użyj Google"
"Spadaj, na Google o tym nie ma!"
"Hahaha, w instrukcji pisali że kałapućkać? Co za idioci!"
"Racja, tę instrukcję to pisało stado łysych małp. Zamiast kałapućkać, trzeba nawiercić trzy otworki na górze i zaraz zmięknie"
"Czekam aż się zabijesz idioto, z trzema otworkami to się urwie. Robi się jeden-dwa otworki."
"Ja używam trzech od pięciu lat i trzyma jak stal, a mięciutkie jak poduszka."
"Ja tam wolę igrek i działa od kopa bez żadnych otworków, jak kogo nie stać to niech idzie krowy doić a nie zaśmieca forum"
"Spadaj igrekowy patałachu do dzieciarni na /a/ bo igrek jest dla idiotów, którzy mają za dużo forsy i nie potrafią nawiercić trzech otworków."
"To do tego jest instrukcja? Wyślij to się pośmiejemy!"
"Co za kretyn. Jakby w instrukcji pisało "wyskocz przez okno" to być wyskoczył? Jasne że nawiercić otworki. Najlepiej dwa, na jednym słabo mięknie, na trzech jak za duże to może się urwać. A instrukcją to sobie możesz podetrzeć."
Wynik:
"Nawierciłem dwa otworki i działa jak trzeba"
wkurza mnie ze plyn do spryskiwaczy sie skonczyl
Ja nie miałam przedwczoraj , ale zapas już zrobiłam , dawaj kielicha polejemy 😜
Mnie wkurzało, że mi się kończy zapas i miałam dylemat jaki kupić, zimowy czy już letni, ale jak widać (sic!) pogoda zdecydowała za mnie, więc teraz wkurza mnie, że muszę kupić jednak zimowy... 😫
kup denaturat. lepiej wchodzi a i taniej do spryskiwaczy wychodzi. im cieplej tym mniej denaturatu a wecej wody lejesz. Jak bedziesz lac juz tulko wode to bedzie oznaka ze wiosna jest naprawde
tet, Akurat denaturat nie jest najlepszy obecnie do szyb - niszczy bardzo wycieraczki w samochodach - za "suchy" jest. Przetestowane na kilku klientach w serwisie - dopiero jeden nam się przyznał i zrobiliśmy testy. Wycieraczki przy denaturacie szybko się "kończą". W jednym przypadku to się w ogóle pokruszyły...
To trzeba było nie mówić, ino nowe wycieraczki im sprzedawać, bo tamte jakieś 'felerne'. 😁
Altiria, Coś ty - nowe autka, 3-4 miesiące miały 😉. Inna sprawa, że problem był z tymi co poszły do "dziadków" starej daty...
Wkurza mnie desant nowych dyskutantów, którzy zapamiętale dublują wątki.
Znów jakaś o koniowozach.... 👿
Wpisałam "koniowóz" w okienko i 3 strony wyleciały. Ale wedle autorki wątku NIE MA.
Może przydałby się jednak trzeci moderator?