Kącik Rekreanta II (rok 2009)

lov,  :kwiatek:

kujka, glowa do gory. Nakostniaki nie sa az takie straszne. My mamy dwa....  😉

Teskniliscie za nami??
Z gory przepraszam....

😡 😡 😡
I ja juz stad znikam...
wątek zamknięty
Busch, wciąż nie mogę się napatrzeć... 🤣
Kujka, przeżyjecie, u nas jest jeden nakostaniak, jakoś żyjemy. 😉
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
18 sierpnia 2009 18:01
Klami, dawaj więcej, Pączunia nigdy dość! 😉
wątek zamknięty
A ja jestem z siebie strasznie dumna.
NIGDY nie skakałam. Bo albo nie było okazji, albo konia, albo stajni.W swoim życiu oddałam pare małych skoków, zazwyczaj to były pojedyncze koperty i nic więcej.
Dzisiaj pierwszy raz w zyciu poszłam na trening skokowy. Tymbardziej sie ciesze bo po wypadku dwa lata temu kiedy złamałam sobie na koniu reke w 8 miejscach, dzisiajsze skoki były przełomem i chyba "przeskoczeniem" strachu z przeszłości. 
Powiem Wam że spodobało mi się 🙂 Mamy w planie chodzenie na treningi dwa razy w tygodniu póki co.
I zobaczymy może coś z nas będzie.

I wiem ze masa błędów, ale narazie nic na to nie poradze 😉 będe się starała 🙂  😅 😅 😅 😅

wątek zamknięty
18 sierpnia 2009 21:47
Hypnotize, super! co to właściwie za rudzielec? urodziwy 😉

Trochę Gniadej Gnidy w lepszych łapkach:

wątek zamknięty
Lov
To 17 letni ogier Hanowerski Pinocchio 🙂 Cale życie skakał w zwiazku z tym lepiej wie co ma robic niż ja 😀

Podoba mi sie Twój gniady na 3 fotce strasznie 🙂
wątek zamknięty
Hypnotize, super !

lov, piekny chlopak, piekny.

😉

A ja tak dyskretnie powiem, ze byla sesja zdjeciowa i forumowa Gosia ma duuuuuzo zdjec do dyspozycji. A jak na razie nic nie wkleila.
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 19:12
Hypnotize, a ja obstawiałam na jakiegoś młodziaka! wygląda super 😉
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
19 sierpnia 2009 19:49
troche nerwiny z roboty😉

nasze arabki i dwie mlp

nowa kolezanka Nerwiny

i Nerwina po robocie na wybiegu
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 19:50
margaritka, fajne Nerwinka wygląda 😉
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 19:51
dzieki 🙂  jeszcze sporo jej brakuje ale codziennie walczymy z jej brzuchem i staramy sie nabudowac miesnie🙂
wątek zamknięty
Hypnotize, zawsze musi być ten pierwszy raz. Fajny zwierzak 🙂
Lov, nieźle, nieźle.
Margaritka, życzę owocnej pracy z Nerwinką.

Cóż za dyskrecja... 😎
W takim razie wrzucam marchewkowego grubaska w obiektywie Klami.

I po krzyku 😉
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 20:36
jeszcze mlody
wątek zamknięty
margaritka, slicznie Nerwina wyglada. Jest coraz lepiej, no nie??
Mlody jest przeuroczy !!

Gosia, no i pieknie !    😅    😅
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 20:42
co raz lepiej, codziennie co innego to lonza ( pessoa jest zarabiste!) teren drazkowa jazda, ostatnio wsiadam duzo na inne konie na roznym poziomie, dzis mialam lonze + skoki na lonzy i rewelka dla walaszka i dla mnie to super zrobilo!
wątek zamknięty
Margaritka, no to super! A młodziak przeuroczy 🙂

Klami, no nie wiem czy tak pięknie, bo już pw powędrowało 😀iabeł:
wątek zamknięty
tak sie tu wtrace na chwilke
Gosia, wprawdzie nigdy cie nie widzialam, ale jakbys chciala pozbyc sie tej wstretnej grzywy, a nie wiedziala jak to zrobic, to zglos sie do mnie, cos zaradzimy  😎
wątek zamknięty
Sigma, to wpadnij poprawić, bo już tam coś naknociłam 😁
wątek zamknięty
Lov pięknie się gniade prezentuje. A te "lepsze łapki" to chyba nawet poznaję... czy to możliwe? 😉

Dawno mnie tu nie było, bo jakoś nie miałam o czym pisać. Wreszcie mogę się pochwalić że chyba robimy postępy. Młody już nie kuleje, kłusujemy. Dziś nawet nie był już tak przerażająco sztywny na chorą stronę. Jedyne co mnie wciąż męczy to to że nadal często odciąza nogę i czasami puchnie mu odrobinę bardziej niż prawa (obie puchną od owsa :/ ). Ale wszyscy mówią że mam jeździć to jeżdzę. I myślę że jest jepiej. Na dodatek dziś odwiedziła nas ciotka z aparatem, więc zua ramires pomęczy was nudnymi zdjęciami śmierdziela.

portrecik

trochę ruchu

niespodziewany bunt  (o skali niespodziewalności mówi moja sylwetka i mina 😁 )

rilaksss

Sory że tyle ale nie mogłam się powstrzymać 😉
wątek zamknięty
ślicznie malowany koń  😜 tak delikatnie a przy tym na ostatnim zdjęciu wyszedł fantastycznie mimo, że nie ma długich 4 białych skarpet i latarnii na glowie 🙂
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
19 sierpnia 2009 21:29
Hejho Rekreanty 🙂
Wróciłam z wakacji i mam niesłychanie dużo do nadrobienia na r-v :P

Ale na początek - kujka -  😜 🙇 Piękności Wy moje 😍 W pierwszej chwili jak spojrzałam na avatar, żem pomyślała - w końcu na jakies zawody się wybrali, a tu proszę: full szmer i bajer sesja 😀
No i gratulacje z okazji rocznicy :pijacy:

Jezzzu jak chce mi się jeździć... :emot4:
wątek zamknięty
19 sierpnia 2009 21:35
Ramires, dziękujemy 😉 zależy, kogo masz na myśli.. 😁
wątek zamknięty
Ja tylko wpadam z jednym zdjęciem, któro tak czy siak zostanie zapewne pominięte hihi ale jest to zapowiedź zdjęć z kursu na którym byłam z Malutkim w ten weekend. Już się nie mogę doczekać całej płytki  😜

jak śmiesz babo się do mnie przytulać tak przy wszystkich, pff...

i dodam jeszcze-Ramires masz przepięknego konia! Ehh dałabym wiele żeby i mój miał chuć trochu więcej odmian niż ta skromna gwiazdeczka na czole ;-)
wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
20 sierpnia 2009 01:34
kujka- aa, to w takim razie współczuję i trzymam kciuki za gilka  😉 . A siostra uwielbia pleść, więc koń często ma jakąś fajną fryzurkę. Mocna grzywa na to pozwala. Koreczki przenocowały z Walorem i na drugi dzień po jeździe i rozpleceniu grzywa błyskawicznie się wyprostowała 🤔wirek:

maleństwo- tak, Walor zdecydowanie jest dużym chłopcem  🙂 . Mierzy coś koło 170 centymetrów, ma całkiem konkretną nogę i w dodatku jest typem mięśniaka  😀 . A co do tych pięciu stów; najważniejsze, że pomogły  😉

klami- za co przepraszasz? To taki zwrot grzecznościowy przed wrzuceniem fajnych zdjęć?  Też powinnam się następnym razem dostosować?  😜

Gosia- cieszę się, że się podoba  🙂 Walor to przepiękny koń  😉 Twój też łapie za oko, sporo go do kochania  😉 . Czy dobrze widzę po profilu siodła, że sobie dresujecie razem?

Hypnotize- ee tam błędy, każdy je popełnia  🙂 - najważniejszy jest fun i postęp. Ty wyglądasz w locie fajnie, jak na moje nieznające się oko.

Ramires- wszyscy, w sensie od weta też jest zgoda? Gniady nawet bez mięśni ładnie wygląda  😉

Raven- to były bezkońskie wakacje? Kiedy z powrotem wracasz do Nowej?  😉

MoniaaA - jakiego kursu?
wątek zamknięty
Rami - super zwierzak, cieszę się, że w końcu jest ok. 🙂

Moniaaa - czekamy, czekamy.

Busch - dziękuje. 🙂 Kasztan to też kawałek konia. 170 i niby sp, ale gdzieś coś większego miał, bo widać wyraźnie. Tak, dresimy się, a raczej próbujemy zrobić coś konkretnego z tym szaleńcem.
wątek zamknięty
Klami, Bush, Gosia

Dziękuje za miłe słowa 🙂  :kwiatek:

Lov
Ja tez się zdziwiłam jak sie dowiedziałam ile ma lat. A teraz dbam jak moge. Codzienny ruch, dobre jedzonko, witaminki 🙂 Tak więc licze na to że chłopak będzie wyglądał tak jeszcze długo 🙂
Póki co jest w pełni sił, chociaz bardzo pchać Go trzeba i rozgrzewać dużo dłużej niż młodego konia. Żeby była zabawa i obustronna radośc z jazdy to potrzeba nam około godziny rozgrzewki 🙂
Ale tak to sądze że niejeden duzo młodszy koń pozazdrościłby mu kondycji i urody  😍
wątek zamknięty
Lukasowa MoniaaA busch Gosia  :kwiatek:

busch no raczej że od weta tez! co ty sobie o mnie myślisz? 🤬  😉
wątek zamknięty
bush kurs naturalizmu (w 99% pnh) 😉
wątek zamknięty
20 sierpnia 2009 10:17
A ja się pochwalę.. Zdecydowałam się na bardzo szalony czyn! Uwaga, uwaga: jedziemy z Grubym zawody ujeżdżeniowe w przyszłą niedzielę, które będa u nas w stajni 😁 Prawdopodobne jest to, że albo przeskoczymy przez płotki, albo wrócimy szybko na rozprężalnie, ale zrobimy  jakiś inny gnój 😁
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
20 sierpnia 2009 13:13
MoniaaA, dawaj wiecej!!

Raven, dzieks 😀 widzisz, jakbys wtedy przyjechala to bym Cie na gila wsadzila a tak to dupa blada, mozesz go odwiedzic z marfewkami co najwyzej....

Lov, to czekam na relacje, bardzo jestem ciekawa jak Wam pojdzie!

Ramires, ten Twoj koniut od poczatku mi sie podobal, piekny jest...

margaritka, fajnie nerwina wyglada, masz jakies zdjecia mlodego? znalazlas juz dla niego miejsce?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.