NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE
Naprawdę, gdyby pisało tam PD to bym go w życiu nie kupiła, zresztą pisałam już że naciau napisała mi o tym ogłoszeniu bo wiedziała że szukam brillanta i też mówiła że daje sobie rękę uciąć że nie pisało PD! Aż taka głupia nie jestem żeby na konia sp 168 postury ślązaka kupować czaprak pony i to pod siodło 17,5 jedno i drugie 😵 Wiedziała doskonale o tym że chcę kupić VS albo DL.
Presja, nie ma obowiązku śledzić każdego ogłoszenia, ma być jak wół napisane w ogłoszeniu albo podane na PW jeśli czaprak jest niestandardowy. Karina powinna przyjąć zwrot, a to co piszesz Zairka że ona sama została 'wrobiona'- to już w ogóle opad cycków że sama zachowała się jak gówniara i wkręciła tak kogoś.
najbardziej smieszy mnie w tym wszystkim to! ze ona pisała mi dokładnie to samo 🙄 że kupiła ten czaprak bo ktos w ogloszeniu nie napisał że jest PD a wpierał jej i nie chciał przyjąć zwrotu bo twierdzil że napisał ... 😵
PD to najgorszy chyba z możliwych rodzaj czapraka, ja mam dużo PVS pod mojego joy jumpera bo wyglądają super i mimo że mam ujeżdżeniówkę 16" nie zakładam PD bo wygląda do d... może po 15" DR było by ok ale pod 16" taka lipa jak dla mnie.
Wracając do tematu też miałam taki przypadek teraz że w ogłoszeniu napisałam że sprzedam brillianty PVS jedna forumowiczka zaklepała, czekałam 2 tygodnie, po tym czasie pisze do mnie ale to jest rozm. full? no więc zgodnie z prawdą i tym co było w ogłoszeniu nie PVS, na co forumowiczka podziękowała, też mogę być zła że nie umie czytać i że czekałam bez sensu 2 tyg ale nie będę na siłe wciskać komuś kto ma siodło 18" czapraka PVS, bo to bez sensu, tak się po prostu nie robi, także Presja wcale się nie dziwie, że zamierzasz walczyć o swoje
Presja na 100% nie było nic o rozmiarze czapraka, sama na to zwróciłam uwagę, bo ktoś na końskiej rewii napisała że brillant pink w ogloszeniach i z ciekawości sprawdziłam. Zobaczyłam że wystawia właśnie karina7 która także ze mną chciała sie na cos wymienić na ten czaprak i pisała ze to pd.
Więc mogę potwierdzić także, że rozmiaru podanego nie było.
ale ja się nie odnosiłam do Presji i Kariny7, tylko pisałam ogólnie 😉
wiesz co medziiik , ty tez tutaj powinnan zawisnac ,ze wcisnelas mi impulsa PVS ice-blue 😤 😤 i nie chcialas przyjac
taaa... karina7 lubi mijać się z opisem, zresztą pisałam o tym kilka stron wcześniej... Stanowczo jej nie pilecam.
tylko że ja mówiłam że nie wiem jaki to rozmiar bo nigdzie pony napisane nie było 😉 i wydawało mi się że jest full
taa 🙄 ty i nie poznalas PVS , nie ośmieszaj sie 🙄
Tego się mogłam spodziewać. Na gadu jest na zaraz wracam, miała czas do wieczora i odpowiedzi w sprawie jak nie było tak nie ma. Zaczynam więc z nią inaczej rozmawiać bo widzę że marchewka nie pomogła, więc teraz trzeba kijem.
ja już w jej sprawie próbowałam wszystkiego... nawet napisałam list do jej mamy i dziadka i ciągle zero kontaktu...
Dobra. Jednak się odezwała i sprawa w toku. Dam znać co i jak. Mam nadzieję że dziewczyna wyjdzie z twarzą jeszcze, bo naprawdę nie chcę uczestniczyć w takich akcjach 🙁
taa 🙄 ty i nie poznalas PVS , nie ośmieszaj sie 🙄
sory ale nigdy nie miałam czapraków pony w ręku wiec trudno mi było powiedzieć że to pony zwłaszcza że nic na nim takiego napisane nie było że to taki a taki rozmiar (czapraka vs full wtedy też nie miałam wiec nie było z czym porównać).. zresztą nawet nie miałam wtedy siodła wszechstronnego/skokówki żeby zobaczyć jak po nim leży wiec sory, ale pisałam że nie wiem jaki rozmiar to nie wiedziałam. zawsze mogłaś poprosić o wymierzenie czapraka jak miałaś jakieś wątpliwości przed kupnem .. 🙄
jak bylo napisane ,ze VS to po co mialam brac wymiary 😵
przecież jak się spojrzy na taki czaprak pony to od razu widać że on jakiś taki malutki jest, nie ma siły by tego nie zauwazyć, no chyba, że się nigdy nie miało doczynienia z eskadronem.
akzzi - ja nie miałam nigdy pony i tak jak pisze nie widziałam że to pony no ale jak to taki problem to ok też można mnie dodać na liste, swoją drogą Naciau też nie byłaś fer z ochraniaczami na allegro bo przetarcia w ochraniaczach miały być małe a były mega a ochraniacze brudne.
bo były male a ochraniacze wypastowane i nasmarowane 🙄
zgadnijcie do kogo one dalej trafiły 🤦
i tak masz racje Medziiik przetarcia nie były małe, a wsadzenie w środek waty nie było rozwiązaniem 😵
musiałam się nie mało namęczyć żeby jakoś je naprawić...
przetarcie bylo na 3 cm wiecej nie , wstaw kawałek sóry baraniej
przetarcie bylo na 3 cm wiecej nie , wstaw kawałek sóry baraniej
Naciau jeśli to by było 3 cm to było by fajnie .. ochraniacze były przetarte na przynajmniej dwa razy tyle jak nie więcej, brudne z piachem (który jeszcze latał sobie normalnie po kopercie w której go wysłałaś) ha i co było jeszcze ciekawe za przesyłkę zapłaciłam dwa razy więcej by dostać paczką a ty wysłałaś o połowę tańszym listem poleconym - no sory ale ja prosiłam o paczkę a nie o list.. Ja ich nawet na konia w sumie nie zakładałam (bo aktualnie nie miałam)a nawet jakbym miała to bym nie założyła bo było by mi żal końskich nóg.
zgadnijcie do kogo one dalej trafiły 🤦
i tak masz racje Medziiik przetarcia nie były małe, a wsadzenie w środek waty nie było rozwiązaniem 😵
musiałam się nie mało namęczyć żeby jakoś je naprawić...
Przykro mi w sumie, że poszły to Ciebie w takim stanie 🙁
Naciau i Medziiik , żałosne z Was dzieciaki w tym momencie 😵
oszukały siebie nawzajem, są siebie warte. Różnica w rozmiarze pony jest tak zasadnicza, że nigdy nie uwierzę, że ktoś nie zauważył 🤔 🤔 🤔 🤔
Presja widze ze sprawa z KArina7 ruszyła do przodu....Jest o tym wzmianka w jej ogłoszeniu w dziale końskim...Co doc en nie komentuję 🙂
asds - Można tak powiedzieć że ruszyła, prosiła mnie o czas do następnej soboty i tyle jej dałam. Mam nadzieję że nie oszuka mnie znów, a dwa mam nadzieje że uda się nam wyjść z sytuacji a jej z twarzą, bo nie omieszkam tu poinformować o tym że pieniądze zwróciła i sprawa rozwiązana 😉
Presja, nie trzeba. Tu jest wątek o PP:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,5915.0.htmlwydzieliłam do podanego wątku dyskusję o kosztach przesyłek.
Ja niestety muszę postawić - dla Lov u której kupowałam derkę tattini . Fakt darka była tania , ale Lov określała ją jako stan bdb , później pokazała zdjęcia (z jednej strony), gdy derka przyszła z pralni ,okazało się że dostała uszkodzenia koło pasów , na zdjęciach było to tylko uszkodzenie . Jak przyszła do mnie paczka , to niestety ale zauważyłam ich łącznie 4 . Po pierwsze widoczne i duże rozdarcie materiału z drugiej strony derki jakoś nieumiejętnie zaszyte , po drugie koło klapy od ogona jedno małe , trzecie to to o którym wcześniej wiedziałam , czwarte to do wymiany klamerki od zapięcia z przodu (środkowa wyrwana, dwie pozostałe poprzecierane mocno) . Ja wiem że derka była tania , ale proszę na drugi raz pisać szczerze co do jej stanu faktycznego, derki nie odsyłam daję ją do krawcowej ...
Ktoś robił interesy z assenav? Zna ją osobiście, ma jakiś inny kontakt niż mail?
szuwar, dziwne, bo Lov jest starą jak świat (stażem) i raczej rozsądną voltowiczką. Chciałabym zobaczyć to ogłoszenie...