Pozapraszałam trochę osób, więc nie odrzucajcie Kazik4 😀
będę rzucała jajkami więc akceptować, akceptować, akceptować! 😀
ile trzeba tych koni z wiekiem 50lat?
ja na razie mam 3 😵
Jest 14 punktów za konia więc jakieś 8 🤔wirek:
A już jutro będzie się można dowiedzieć przez .com jaki to ten sekretny koń 🏇
Przynajmniej dobre jest to, że jak ktoś przekroczył 50 lat do dopuszczalne jest użycie chmurek, przynajmniej ja tak słyszałam 😀
ma ktoś pożyczyć 2 chmurki? albo na oddanie z jakiegoś starego, niepotrzebnego konta? chętnie przygarnę :kwiatek:
Nie dacie rady użyć chmurek. Też się na to nabrałam. Chmurki można użyć na koniu do 30 roku życia 🙁
Mam siodło szyte na miarę w jajku, ktoś ma ochotę? :kwiatek:
da się. ja kupiłam konia z zestawem 20 chmurek i go sobie te 8 razy doprowadziłam do 50 lat.
Ja się nie bawię w tego konia, co trzeba kilka koni do wieku 50 lat postarzeć. I tak dzikusa nie będę miała, bo RO tylu nie mam na kolejnego konia wędrownego...
calore, czyli miał nieużyte chmurki i dopiero jak skończył 50 lat używałaś je ?
na pewno da radę mu wtedy je dać ? bo jeśli tak to sobie tak zrobię 😀
jak go kupiłam to miał już kilka użytych i miał chyba 50 lat i 2 miesiące. odmładzałam i postarzałam, aż dostałam wędrownego 😉 danie całego zestawu chyba inaczej działa niż danie pojedynczych chmurek 🙂
o to super 🙂
jak nie podziała to mi będziesz winna skrzydlatą laskę xD
a chcesz RO na com ?
[s]Jak ktoś chce to mogę pożyczyć do postarzenia klacz 42 lata i 4 miesiące, i do odmłodzenia 53 lata i 8 miesięcy 😀. Ja nie zbieram bo szkoda mi kasy na RO 🙁[/s]
wabankowa, nie mam co dać na pl za RO. nie mów, że używasz laski, żeby zmienić ją na te chmurki?
melduję, że nowy wędrowny koń to Posejdon
Mission : Give apples to horses you like
Gift: a Fertility Wand
3 punkty za jabłko 🙂
tyle dni czekania, żeby zrobić to zadanie w 3 minuty 🤔wirek:
dam Ci tak o 😉
tylko zrób wymianę bo prezent Ci już dawałam 😉
a tak, po nie kupisz konia z nieużytym zestawem 😉 a mam jeszcze 3 więc wiesz xD
Facella jak będziesz to już nie rób ja sobie konia dokończę 😉
chętnie przyjmę i odeślę prezenty z jajeczek !
login: kuciak
wabankowa, a to dziękuję bardzo za RO 🙂 jak coś fajnego będę mieć na pl to się zgłoszę 🙂 mam limit na wymiany (skończyło mi się konto pegaza), załatwimy to w poniedziałek 🙂 mnie się jakoś udało kupić konia z nieużytym zestawem, ale sporo zapłaciłam.
Jakim cudem dajecie chmurki koniom , które skończyły 50 lat? przecież chmurki daje sie do 30 roku życia konia, później już nie da rady.
ja takiego kupiłam, więc nie wiem jak. ale wątpię, żeby ktoś dał koniowi zestaw chmurek, jak ten miał mniej niż 30 lat i trzymał go do wieku 50 lat.
ja kupiłam takiego na próbę, który miał 50 lat i 2 mies, na szczęście nie drogi i za 1 kupon, kupon się i tak zwróci, ale chmurek dać nie mogę.
wabankowa, próbowałaś już z tymi chmurkami? bo teraz to się zaczynam bać 🤣
kupiłam konia z zestawem chmurek (mial juz 20 zużytych) i nie mogę dać mu już więcej.
no bo 20 to max. czemu się dziwisz? po najechaniu na obrazek chmurek nie pisało, ile było już użytych?
Hahah faktycznie 😀 ale kupiony za bardzo okazyjną cenę i sprzedałam go pare tys taniej wiec nie ma tego zlego 😉
edit; spróbowałam teraz na 50latku z jedną użytą i też sie nie da 🙂
na com śmigało 🤔 więc wychodzi na to, że ktoś dał koniowi zestaw zanim tamten skończył 30 lat i trzymał go do 50 lat.
No właśnie na com robiłam 🙂 Nie miał zestawu chmurek, miał jedną zużytą. I nie mogę dać mu wiecej 🙂
O rany, ale kręcicie. Zadziała tylko jeśli koń dostał zestaw chmurek i nie zostały wszystkie zużyte.
wiecie co wam powiem? fajny jest ten Posejdon 😁
Misskiedis, no tak, to wiemy. ale czy jest możliwość dać ten zestaw koniowi powyżej 50 lat?bo o to się rozchodzi 😉 i o to, że jeśli się nie da, to jak mi się udało zaliczyć to zadanie 😉
calore, napisałam o zestawie bo np. Bay się dziwiła że nie może dać konikowi lat 50 chmurki a jedną juz kiedyś miał 😉