Howrse gra :)

O jezu, rzeczywiscie straszne, jak ja w ogole moglam nie wiedziec...... 😉
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
13 kwietnia 2012 19:16
Bay, ja tylko piszę dla jasności. Bo później znowu będzie tryliard pytań "a dlaczego nie mogę dać chmurki...?" 😉
a więc jeśli koń dostał zestaw chmurek przed 30 rokiem życia można mu dawać chmurki do woli !
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
13 kwietnia 2012 21:32
flygirl poleciały 4 jaja 🙂
Ojej, dziękuję, jak coś wleci to się odwdzięczę. :kwiatek:
ktoś miałby konika blisko 50 roku życia dla mnie ?
oddam od razu po zaliczeniu zadania !

marzenie ściętej głowy, ale jednak.
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
14 kwietnia 2012 11:24
Hej 🙂
Gram od niedawna, wcześniej miałam parę kont, ale zaniedbałam i teraz założyłam nowe. Mój nick to dendrobium więc zapraszam.  😉
Parę z Was już zaprosiłam do znajomych jbc  😀
Potrzebna rzepa do, dam punkt dorastania :P
dlaczego nie dostaję codziennie rano 2 PD, jak to zawsze było? ma to coś wspólnego z wykonywaniem pracy w grze albo ilością PD na stanie?
oo to ja również prosze o gratulacje na 3love 😀
Odwdzięczam się oczywiście 🙂
[s]Szukam osoby która zaopiekowałaby się moim  nieco przykurzonym kontem. Mam tam ponad 300 tys. i 237 dni stażu.
Można grać i hodować jak tylko się chce. Szkoda mi kasować konta  🤔
Mogę je oddać na kilka miesięcy. 😉[/s] nieaktualne 🙂
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
14 kwietnia 2012 17:54
dlaczego nie dostaję codziennie rano 2 PD, jak to zawsze było? ma to coś wspólnego z wykonywaniem pracy w grze albo ilością PD na stanie?

Jak masz kilka (nie pamiętam ile) PD na stanie to nie dostaniesz nowych
na pl mam 13, ca com chyba 22, więc pewnie mała ta maksymalna liczba 🤔 poszuka, dzięki 🙂
Dziewczyny,potrzebuję kilka boksów z marchewkami na pl..pomożecie ? 🙂
jaka rasa i jakie um?  😉

Nie nudzi się może komuś? 😀
Pinto 775 prawie. 🙂
Jiska umiejętności ponad 600 ? w takim razie zapraszam do mojego ośrodka. mój login to : kuciak

potrzebuję PD ! kto ma, to rzucać we mnie jajem !
dar z tego co widzę to nie masz wolnych boksów
Ma ktoś boks dla konia do GP?
Potrzebuję za kilka dni co prawda, ale już zaczynam się rozglądać, bo znowu mi same g*wna zostaną.
mam głupie pytanie ale nie mogę tego znaleźć. Jak dać koniowi jabłko? bo marchewkę i rzepę mi pokazuje razem z resztą czynności w opiece. a jabłka nie ma. kiedy wchodzę przez sklep w jabłka to mi pokazuje, że zwiększa morale konia ale nie ma nic o daniu koniom jabłka. i nie wiem jak to zrobić  🤔wirek: