Stajnie w Warszawie i okolicach

Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
25 kwietnia 2012 18:49
ktoś wie może jak jest w stajni Palamo w Grądach? jakie właściciel ma podejście do koni?

już kiedyś pisałam że za darmo bym tam konia nie wstawiła. Mam na prawdę niewygórowane wymagania ale bez presady.

Rewir, musisz nas koniecznie odwiedzić,serdecznie zapraszam na kawkę. 🏇
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
25 kwietnia 2012 18:53
rewir, ja stoję, jak już wiesz  😁 przedstaw sie kiedys w końcu, mój koń to ten rudy, pierwszy po prawej w drewnianej stajni  😁
Mogę spytać, które konie trenujesz?
Całe szczęście mam kawałek do Wawy, jestem w Osiecku. Ale jazda samochodem po tym mieście.. 😵 wszyscy na mnie trąbią, a ja się zachowuje jak dziecko we mgle. Trójmiejskie drogi przy tym to wiocha.. No i nikt nie jest dla mnie łaskawy, a taksówkarze.. 🤔wirek:
arivle będę jutro o 10, zastanę Cię? Jestem tam tylko na treningach u p.Wandy 😉
Brzask koniecznie! gdzie Ty stoisz?

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie  :kwiatek: zapraszam do siebie i mam nadzieję, że uda mi się ze wszystkimi pospotykać, w końcu trzeba sobie zorganizować warszaffską końską sieć kontaktów 😎
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
25 kwietnia 2012 20:14
Trzeba w końcu zorganizować Warszawskie Re-Voltowe Spotkanie 😁
rewir zajmujesz się teraz młodziakami w Feniksie?  🙂
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
25 kwietnia 2012 20:22
rewir, ja też jestem chętna na kawkę, a po maturze muszę wpaść w końcu obejrzeć Siedliska, no i koniecznie treningi z p. Wandą 🙂 jeżeli oczywiście razem z arivle zaprosicie 😁
Martuha, no nie samymi młodziakami.. 😉 na większe konkursy też mam konie.
Zu, koniecznie!
Misskiedis, jestem za, jak najbardziej.
25 kwietnia 2012 20:40
rewir, Stanisławów, zupełnie po drugiej stronie wawy, we wsi której nawet zumi nie znajduje. dlatego zaznaczyłam wiochę obok.

[[a]]http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Osieck%2C[[a]]+&loc2=Mariew%2C+&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
25 kwietnia 2012 20:42
Stanisławowów pod Wawą jest pełno, i weź tu skumaj o który chodzi 😁 Ja na przykład jeżdżę w stajni też pod Stanisławowem a po drugiej stronie Wisły co ten Brzaskowy Stanisławów 😵
25 kwietnia 2012 20:59
Dlatego też myśleliśmy żeby zmienić nazwę stajni bo nieoficjalnie to "Stajnia Stanisławów", oficjalnie nazwa firmy jest nawet nie kojarząca się ze stajnią. Ale zabrakło pomysłów.

Brzask, nie jest tak źle, bywam w Centrum a stamtąd to już stosunkowo blisko, zgadamy się jakoś na pewno! : ))
Rewir koniecznie daj znać w jakich godzinach jesteś w Siedliskach! Chętnie zobaczę jak stajnia się rozbudowała i Cię poznam 🙂 Bo do bramy wjazdowej mam szalone 200m od domu  😁
Jestem za!! Wspólna kawka warszawskich re-voltowiczów!!
Rewir witamy w tym pięknym, tłocznym i lekko zasmrodzonym mieście 🙂
Nadżafowa, nie mogę Ci wysłać pw.. jutro jestem od 10 do.. hm, pewnie jakoś do 12.
rewir, najszczersze wyrazy współczucia 😎

Tym bardziej ze mieszka piętro wyżej 🙂
Całe szczęście mam kawałek do Wawy, jestem w Osiecku. Ale jazda samochodem po tym mieście.. 😵 wszyscy na mnie trąbią, a ja się zachowuje jak dziecko we mgle. Trójmiejskie drogi przy tym to wiocha.. No i nikt nie jest dla mnie łaskawy, a taksówkarze.. 🤔wirek:
arivle będę jutro o 10, zastanę Cię? Jestem tam tylko na treningach u p.Wandy 😉
Brzask koniecznie! gdzie Ty stoisz?

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie  :kwiatek: zapraszam do siebie i mam nadzieję, że uda mi się ze wszystkimi pospotykać, w końcu trzeba sobie zorganizować warszaffską końską sieć kontaktów 😎

rewir- do mnie na kawke zapraszam razem z bhdemeter wpadnijcie
Czy ktoś z Re-voltowiczów zna może stajnię Tobiano znajdującą się w okolicy Chynowa ?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje  :kwiatek:
ajstaf Masz na myśli Chynów niedaleko Góry Kalwarii?
Diadula, tak.
W okolicy jest jeszcze stajnia Patrol, natomiast mi chodzi o tą, która się nazywa Tobiano.
Znasz ją może ?
ajstaf no właśnie nie słyszałam a stoję w Patrolu 🙂
Czy ktoś wie jak wpłynie III linia metra na warszawskie stajnie? zwłaszcza na bródno, bo jest plotka, że stacja mieściłaby się na padoku, więc zburzą stajnie. Ale to tylko PLOTKA. I nie wiem, czy to na poważnie...
A to się rozjuszyli..  😲 Jedna, teraz druga linia metra, niedługo trzecia,
konwalia zanim zbudują trzecią linię to trochę to potrwa,
Agmaję też mieli zburzyć bo przecież nowy most miał być.. no, i gdzie nowy most a gdzie Agmaja  😉
spokojnie, wszystko w swoim czasie.
kujka   new better life mode: on
27 kwietnia 2012 07:56
na Brodno nie bedzie szla 3 linia metra, ewentualnie odgalezienie drugiej, ale to za lat pare. najpierw do 2013 ma powstac odcinek centralny do wileniaka.
27 kwietnia 2012 19:18
Rewir, kurcze, za rzadko tu zaglądam! Ja w stajni rzadko kiedy jestem przed 17.00. Może uda się umówić w trakcie majówki jakoś? Mogę wam na treningu zdjęcia porobić czy coś  😁
Zu, zapraszamy jak najbardziej. Osoboście mogę zaparzyć kawę. Może nawet i ciasto upiekę!  🏇
Nadżafowa, ty mieszkasz w Siedliskach? Ale świat mały. Ja mam do stajni 800 metrów  😁

Nażafowa, ty mieszkasz w Siedliskach? Ale świat mały. Ja mam do stajni 800 metrów  😁

Tak, mieszkam. Kiedyś was odwiedzę😉 Dokładnie przy Patagońskiej (przechodzi w ul. Do lasu). Odezwij się. Chętnie Cię odwiedzę jakoś. daleko nie mam  😀 😀
arivle, ojej, ojej, zdjęęęciaaaa!  😍 postaram się w takim razie umówić na po południe nast. razem, chyba, że Ty dasz radę być w czwartek o 10.
27 kwietnia 2012 22:13
Nadzafowa, poszło już pw, ale to niesamowite co można odkryć na r-v  😁 Często przejeżdżam tamtendy rowerem. Ja mieszkam na Szwedzkiej.
Rewir, muszę zobaczyć jak mam treningi w tym tygodniu i na pewno sie odezwę.

Ale robi sie nam tu porządny  🚫 wiec moze na pw?
rewir no witam  😎 Ja też muszę w takim razie was odwiedzić!
a ja tak z innej beczki chciałam zapytać czy ktoś jeździ w stajni wilanów? po pierwsze ciekawa jestem czy warunki i podejście do jeźdzców się zmieniły? I chciałam zapytać o to jak się miewają niektóre konie  🙂
czy ktos cos wie na temat zawodow wew(towarzyskich) w warszawskich i podwarszawskich stajniach?
moze byc pw

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się