Nirv, a w jakim formacie masz zapisany film? W movie markerze o ile się nie mylę można zapisywać film w różnych formatach - w tym i w takim, który da się wstawić na youtuba 😉
Ja pierdykam..... co to ma być 😲 Aż musiałam sobie to ze 3 razy obejrzeć...... Szkoda gadać, ta Pani to sama powinna się udać na naukę jazdy konnej..... 🙄
biedne kucyki i biedne to łaciate konisko!!!! jeden kucyk ten tarantowaty co nie chce przez rów skakać to miał ładnie ogonek wytarty, a pani "instruktor" to po prostu jeżdżąca poraszka( ciekawe czy tereny też prowadzi?😉)
Ty się nie śmiej.. U mnie w stajni, są 2 dziewczyny jeżdżące rekreacyjnie, idzie im tak całkiem całkiem, skoki do metra, praktycznie żadnych problemów z rzeczami typu zagalopowania, ustępowania od łydki itd. Widziały filmik i chciały tam pojechać 😵 Ja nie wiem, ślepe, czy jak?
Wow - ciekawe, czy pani slyszala o takim wynalazku, jak bat do lonzowania...na pewno ulatwilby jej zadanie.Biedni ci ludzie, ktorych ona uczyla jezdzic, nie mowiac juz o koniach.
a ja szukam filmików na ktorych są takie super ujezdzone i ruszające sie poniaki i nie moge odszukac. przewijały sie tu kiedys linki do nich. pomoze ktos? :kwiatek:
Ty się nie śmiej.. U mnie w stajni, są 2 dziewczyny jeżdżące rekreacyjnie, idzie im tak całkiem całkiem, skoki do metra, praktycznie żadnych problemów z rzeczami typu zagalopowania, ustępowania od łydki itd. Widziały filmik i chciały tam pojechać 😵 Ja nie wiem, ślepe, czy jak?