ta dziewczyna na tego kucyka podczas nauki tych sztuczek potrzebuje chyba "worów" przysmaków..ja mam mieszane uczucia,taka małpka co zrobi wszystko za banana...i to nachalnie prosząc 🤔 😎
ale tam chyba nie było drabinki, tylko schodki ? zresztą on chyba sam się tam wpakował. Ja mając basen, nie pomyślałabym, że mój koń stwierdzi 'mam ochotę popływać'. Koń poza tym wyglądał mega szczęśliwie,przepłynął dwie długości, wyszedł (no tu wyglądało to nieco strasznie) i poszedł dalej.
[quote author=kare_szczescie link=topic=348.msg561787#msg561787 date=1271836974] Koń poza tym wyglądał mega szczęśliwie[/quote]
hmm właśnie się zastanawiam czy on tak parskał ze zmęczenia (w końcu poruszanie się w wodzie to duży wysiłek) czy "furka" (w drugiej połowie filmu) ze zdenerwowania... 🤔
Nie przesadzajcie, jak już wyszedł, to nie wyglądał na zestresowanego 😉 Nie wiem jak Wasze, ale mój koń parska, jak jest rozluźniony (dlatego tak często na jeździe wyczekuję odparsknięcia 😉 ) albo po prostu.. jak mu coś do nosa wleci (tu: może odrobina wody, raczej go to nie zabije) 😉