Wrocławianie :))

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 października 2011 12:59
U mojego lekarza ok 80zł plomba, ale do niego się wieki czeka.
Wroclawianie, moglibyscie polecic jakies tanie hostele znajdujace sie mniej niz 1km od centrum miasta?  😀
w samym centrum
http://www.booking.com/hotel/pl/moon-hostel-wroclaw.pl.html?aid=311097;label=moon-hostel-wroclaw-ho7p_mFdQZ_XAXRA2WGQmAS2981470427;ws=&gclid=COb2u9OjzasCFQUYzQodNzRB0w#availability_target

ale nie wiem ceny itd po prostu mam biuro blisko 🙂 a turystów bardzo dużo
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 października 2011 22:40
żeby nie było ze ktoś przegpi najlepszą impreze na DŚ 😎
[url=http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=267212409977100]http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=267212409977100[/url]kolejne HippoNalia 😅

otagowalam, bo sie nie swiecilo.
Lenna, Hostele we Wrocławiu z najlepszymi ocenami:

Cinnamon Hostel
Str. Kazimierza Wielkiego 67, Wroclaw

Nathan's Villa Hostel Wroclaw
Ul. Swidnicka 13, Wroclaw

Moon Hostel
27 Kazimierza Wielkiego, Wroclaw

Tu masz więcej, ceny itp: [[a]]http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Wroclaw%2C[[a]]+Poland&country=Poland&city=Wroclaw
Znowu z lekarskim pytaniem, jakoś kłopoty mi się nałożyły.
Zadałam już to pytanie kiedyś w wątku o antykoncepcji,lecz bez odzewu 😉  Więc zadam je jeszcze tutaj, bo tu chyba więcej wrocławianek niż tam:
Możecie polecić jakiegoś sensownego gina przyjmującego na NFZ i do którego nie ma odległych terminów (tak do 2 tygodni max)?
Może być na PW.
09 października 2011 23:11
Polecam dr Filipiuka ( [[a]]http://www.rynekmedyczny.pl/DCG,Wroc%C5%82aw,Krynicka,ZOZ,1691946[[a]] ) terminy ekspresowe, wszystko sprawnie, rzeczowo i delikatnie!
B. Dobry specjalista :kwiatek:
jesli to jest ten, ktory przyjmuje z doktorem markuszewskim, to faktycznie bardzo fajni sa obaj i maja dobrze wyposazona ta przychodnie. tylko niestety z terminami tam jest problem raczej.
10 października 2011 10:42
Katija Ja ide jednego dnia sie zapisać, za 2 dni jestem na wizycie i to za każdym razem. BA! Czasem nawet sa miejsca jeszcze ego samego dnia, bo organizacja w przychodni jest super 🙂
katija - nie zauważyłam Twojego pytania  😡 Na zalesiu mieszkam od grudnia i bardzo sobie chwalę wyprowadzkę ze wsi  😉
Dzięki kobitki za namiary 🙂
Podzwoniłam po gabinetach i w końcu zdecydowałam się umówić do dr. Jakubowicz, przyjmującej w przychodni na Bulwarze Ikara 🙂
Zarejestrowałam się na 27.10, bo to jedyny pasujący mi najbliższy wolny termin...
Może któraś z Was miała do czynienia z tą lekarką? Opinii  w necie nie ma zbyt dużo, ale przeważają te pozytywne.
tulipan, no wlasnie mi sie wydawalo, ze nie mieszkasz od dawna, bo musialybysmy sie znac i chodzic razem do szkoly 😉
Ja doktora Filipuka nie skomentuje , byłam raz, wizyta nic nie wniosła, , po czym zoorientowałam się że to przez niego moja mama prawie umarła przy porodzie, a ja miałam 2 pkty na 10.A ten drugo lekarz (M)to znachor(noszenie dzinsów to złooo, ), wróżbita( bez zbadania powiedział że mam tyłozgięcie i śpie na którymś tam boku) i iii nie powiem co ( wg doktorka miałam jajniki policystyczne, macice w zrostach, ogólnie brak szans na zajście w ciąże 😂 itp), a oprócz tego naciągacz  (wiekszości pacjentek wciska recepty na te same leki, które oczywiscie każe zrealizować u pani na swojej recepcji).

ja chodzę do Profesora Karmowskiego koło Astry, drogi 250 zł za wizytę i mało delikatny,nie pitoli się i opinie różne na necie, ale  znakomity fachowiec, podjął się bardzo długiej i trudnej  operacji u mnie,nie mając wyników biopsji i tylko z opisów chirurgów, przyjechał specjalnie na Borowską i operował mnie z tamtejszymi chirurgami -  uratował mi życie w maju, polecam, bo chodząc przez 15 lat do "niby dobrych ginów, nawet operujących na codzień" mało straciłam życie, a teraz w końcu czuję się bezpiecznie, moja siostra także - poszła do mojego w lipcu i już jest po laparoskopii w sierpniu, a niby wszystko miała badane sprawdzane i było ok
250 za niedelikatnego lekarza? ja podziękuję mam za 80 zł bardzo dobrą lekarkę ginekolog-onkolog, delikatną i sympatyczną, fachowcem też jest świetnym, mojej rodzicielce życie uratowała. dr Rusiecka, przyjmuje w dolmedzie.
wiadomo, że każdy będzie polecał swojego do którego chodzi 😉

ja mam ograniczone zaufanie do innych, bo chodziłam do różnych, jak mi się wydawało dobrych, a tu psikus, po otworzeniu brzucha okazało się, że mam kilka mcy życia a badania wszystkie miałam raz do roku wszystkie nicy prawidłowe a  to był jedyny lekarz - operator który podjął się mnie operować  i dlatego dla mnie to nie ma znaczenia  że klnie, jest mało delikatny, drogi, wiem że jestem w bezpiecznych rękach, pewnie poza tym incydentem polecałabym poprzednich -  acha i  jeśli ktoś ma jakiekolwiek dolegliwości nawet jakieś małe to trzeba szukać do skutku
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
21 października 2011 09:25
halo, ja za to szukam jakiegoś kontaktu z wrocławskimi koniskami, więc pytanie:
czy ktoś chcialby mnie do nich wziąć, bo sama ani nie wiem jak ani nie wiem gdzie jechać...
nie chodzi mi nawet o jazde, ale chociaż pomizianie za uszkiem i sama obecność w stajni,
najchetniej w weekendy, bo wtedy mam duzo czasu 😁 da się zrobić  🤔  :kwiatek:
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
21 października 2011 10:36
O, podłączę się!
Co drugi weekend we Wrocku jestem, też bardzo chętnie bym się z kimś zabrała, pomiziała, poczyściła, posprzątała, posiedziała w stajni po prostu 😉
jak chcecie sprzatac, to dawajcie do mnie! 😁 😉
21 października 2011 14:00
jak chcecie sprzatac, to dawajcie do mnie! 😁 😉

Zaszczytem dla mnie by było poznać legendę trzebnickich gór - Herszta 😉
Ja mogę nawet posprzątać! 😁
Oooo to u mnie też trochę takie niedomiziane stadko stoi 😉
24 października 2011 07:54
Mozemy teraz robić jako objazdowi miziacze koni 😀
Do mnie też można zajechać, ja mam więcej ogonów do ogarnięcia! 😁
ja mogę kogoś ( max 3 osoby, więcej mi nie wejdzie ) 😉
JARA, ale przeciez jestes mile widziana babo! wpadaj kiedy masz ochote, z psem. teraz to juz raczej na wiosne bo konec jesieni i zima to nie za szczegolnie ciekawy czas u nas, ale od wiosny piknik nad stawem, przewiezc dupe na synu tez mozna, jesli juz sie naprawi, do hanoverki mozemy tez wbic!
24 października 2011 10:46
JARA, ale przeciez jestes mile widziana babo! wpadaj kiedy masz ochote, z psem. teraz to juz raczej na wiosne bo konec jesieni i zima to nie za szczegolnie ciekawy czas u nas, ale od wiosny piknik nad stawem, przewiezc dupe na synu tez mozna, jesli juz sie naprawi, do hanoverki mozemy tez wbic!

Dziękuję katija, na pewno skorzystam 🙂😉
JARA, no mysle! teraz to juz by bylo niegrzeczne gdybys nie skorzystala 😉
24 października 2011 10:58
JARA, no mysle! teraz to juz by bylo niegrzeczne gdybys nie skorzystala 😉

Nie mogłabym odmówić. Nieśmiało wyznam, że podkochuje się w Herszcie odkąd w tych makach go ujrzałam  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się