Wrocławianie :))

ajajaj, wiesz jak mnie podejsc 😉
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
24 października 2011 11:45
Myślę, że niedługo do nas też będzie można kogoś zabrać  😁
a ja potrzebuje kogoś do stępowania w ręku 2 razy dziennie po 30 minut 🙂 noo, chociaz raz!
Koń kontuzjowany, a ja nie moge z nia chodzic bo jestem po wypadku samochodowym 🙁 wrr
jutro Ci ją mogę wziąć 😉 Jak sprawisz, że będzie ciepło to nawet dwa razy
dzięki 🙂
strasznie mi głupio, że ktoś robi to za mnie. A ja nie dosyc ze nie dam rady tyle chodzic, to nie mam czym dojechać do stajni 🙁(
Może ktoś polecić jakiegoś specjaliste z Wrocka, który zajmuje się bólami pleców?
Ortopeda w zasadzie nic mi nie powiedział, poza tym żeby sie nie przeciążać(ciekawe jak się przy koniach nie przeciążać) i rozgrzewać/smarować miejsca, które bolą. Ale ból nie mija, szczególnie źle jest teraz jak siedze w domu na chorobowym i nic nie robię :/
Miałam kiedys różne urazy, nigdy nie doleczone i pewnie takie są teraz efekty.

Nie wiem do kogo się udać, jakiegoś fizjoterapety, masażysty? W ogóle może przydałoby się jakieś zdjęcie tych pleców, rtg czy rezonans, ale ortopeda powiedział mi, że nie ma takiej konieczności... ale nawet nie obejrzał tych pleców, poza odcinkiem szyjnym, stwierdził że jest tam jakieś napięcie, kazał rozgrzewać i tyle.

Wrocławianie, do kogo wy się udajecie jak was coś boli? Czy to olewacie?  😁
Może kręgarz by pomógł? Polecam Jana Kopysia (ale nie wiem czy jeszcze praktykuje) jak nie to jego syn, parę lat temu miał gabinet na ul.Poświęckiej
jest fajna znachorka w czeszowie 😉
http://www.artemed.pl/
Bardzo polecam. Człowiek rzeczowy, z ogromną wiedzą i fajnym podejściem 😉
O nie, do artmedu próbowałam się umówić 3 raz w ciągu ostatnich 3 tyg i ciągle mi przekładali wizyty, a raz babka z recepcji podała mi zły dzień wizyty bo się pomyliła - zraziłam się, bo ile można sie umawiać...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 października 2011 09:50
Poszukuję kogoś z Trzebnicy  👀
Na jakiej ulicy zatrzymuje się bus w Trzebnicy? Ostatni przystanek, gdzieś koło starego pksu, bazyliki ?
JARA, to jest bochenka, przed swiatlami. co potrzebujesz?
29 października 2011 19:34
JARA, to jest bochenka, przed swiatlami. co potrzebujesz?

Już za późno. Jechałam do Trzebnicy na wizytę przedadopcyjną, miałam wydrukowaną mapę, ale nie wiedziałam na jakiej ulicy się wysiada.
Ale dałam radę, pani z autobusu mnie pokierowała 🙂
03 listopada 2011 18:33
Czy znajdę we Wrocławiu ginekologa, który wypisze mi tylko receptę?
Chodzę do Vity i za wypisanie recepty zapłaciłam dziś 40zł  😵
Jechałam do Trzebnicy na wizytę przedadopcyjną,

jakbys byla madra dziewczynka, to bys katiji autkiem sobie do trzebnicy pojechala :P i nie wazne, ze katiji autko to postrach szos 😉
Nie miała by czego załować!  😂
03 listopada 2011 18:55
Auto jest postrachem szos czy kierowca? 😀
i to i to, uwierz mi na słowo, ja jestem cała spocona i mam potem nocne koszmary po jednej przejażdżce tym duetem 😁
03 listopada 2011 19:15
Życie mi jeszcze mile!
Ja myślę, dlatego ostrzegam 😁 Dobra koniec offa bo zgarnę po łbie!
branka, ortopeda Piotr Morasiewicz. Przyjmuje na Borowskiej. Pomógł mojej przyjaciółce z bólem pleców i kolanami. http://www.aszk.wroc.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=190&Itemid=72
No i powinnaś pływać...
ej, ej, ej! co wy mi tu tego? normalnie sie jezdzi, tylko seacina niepiekny jest. i doprawdy nie wiem dlaczego hanoverka, zaczela krzyczec cos, ze ona ma dziecko male. 😉
Ja myślę, dlatego ostrzegam 😁 Dobra koniec offa bo zgarnę po łbie!

zgarniesz szybciej niz ci sie wydaje, bo sie do ciebie wybieram.
ovca   Per aspera donikąd
04 listopada 2011 14:37
katija śniłaś mi się dzisiaj, krzyczałaś za to, że nie wypuściłam świnek miniaturek na podwórko (??? )  😂
ovca, hahahahaaaa 😀 skad ja w twoim snie? i od razu krzyczalam 🙁
yegua  byłam u neurochirurga w końcu, mam mieć rezonans w tym tygodniu i zobaczymy co pokaże. Zalecił mi właśnie rehabilitację w wodzie, a potem bym chodziła regularnie ze 2 razy w tygodniu na basen.
07 listopada 2011 07:33
😅 Kiedy idziemy na jakieś piwo i coś dobrego do jedzenia?  🏇  👀
O, to jest dobry pomysł, ja mam chęć!  🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 listopada 2011 08:12
tak!!! Pizza hut!!!
07 listopada 2011 08:15
O, to jest dobry pomysł, ja mam chęć!  🙂

Czy przyjedziesz z Katija samochodem?  😂

A może Alladyn? Dobre jedzenie i można sziszę zapalić  😁
Czy znajdę we Wrocławiu ginekologa, który wypisze mi tylko receptę?
Chodzę do Vity i za wypisanie recepty zapłaciłam dziś 40zł  😵

Na NFZ można się dostać następnego dnia po rejestracji do dr Matery na pl.Św. Macieja.  Ale na samo wypisanie recepty pewnie kiepsko by się zapatrywała - dba o badania mocno. Plus że potem jesli chodzi o recepty tylko, mozna zostawiac w rejestracji info z prosba o wypisanie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się