Kącik Małolata...:D

niemiłek aaa kocham twój podpis pod avatarem, a raczej tą piosenkę.  😍 😍

dobrze, że przypomniałaś. czas na zmianę  😂
mils, ja zwyczajnie od paru lat przestałąm starać sie o 'pozycję'. Tylko uśmiecham sie do tych, którzy dają spisywać pracę domową.  🤣
A co do 'starszych panów', no też to lubię, taki dwudniowy zarościk...  😎 Ale nowa platoniczna miłość pozwoliła mi patrzeć na tych szczeniaków.  😀
Małolaty, jutro wyjeżdżam i nie wiem czy zdążę się jeszcze pożegnać, więc jak coś do zobaczenia za tydzień!  :kwiatek:
ja tam wolę pianistów.  😎

cześć, niemiłku. miłych doznań  😁.
Piłkarze i siatkarze są najlepsi.  😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 21:53
niemiłek ooo Jared w avatarze, perfekcyjna kreska eyelinera. 🙂

pianiści też spoko. muzycy ogólnie. tylko broń boże nie popowi
mils   ig: milen.ju
22 stycznia 2011 21:53
madmaddie o tak! U mnie muzycy ogólnie wzbudzają przyspieszenie akcji serca. 😁 Feel"? 😂
Gitarzyści  😜
a pianiści wydają mi się być tacy... pedalscy, nie wiem, taka za delikatna fucha dla prawdziwego mężczyzny.  😁
22 stycznia 2011 21:55
pianiści mają delikatniejsze palce

ja tam całym sercem za cichymi metalami
22 stycznia 2011 21:57
Pianiści są super! Ja swego czasu szalałam za jednym kontrabasistą. 😁
madmaddie, dla mnie kiedyś mogli istnieś tylko metale. Wysoki, szczupli, długowłosi, z różą w ręku. Kiedyś mijałam się z takim w autobusie. Mraaa. 😀
22 stycznia 2011 22:01
Krupnikprzestań, ja chcę spać dziś w nocy!
w mojej szkole jest dużo metali 😀

ja lubię muzyków/ ogromnych fanów jakiegoś zespołu, bo najzwyczajniej w świecie rozumieją uwielbienie dla ulotnych drgań powietrza
jea, ja też znałam jednego cudnego kontrabasistę, ale nasze drogi się rozeszły... a szkoda.
pianiści odwalają kawał ciężkiej roboty, nie ma mowy o pedalstwie. wszyscy pianiści, których znam, to faceci z krwi i kości  😎. w ogóle, człowiek i fortepian to piękna kompozycja. kiedy był Konkurs Chopinowski, to nie mogłam oderwać się od telewizora. piękny instrument, muzyka piękna, kompozytor nieco brzydszy, ale jak wszyscy wiemy Chopin wielkim kompozytorem był. uwielbiam go.
a gitarzyści klasyczni... w najlepszych klimatach siedzą. lubię, lubię... ale takie szpony? u mnie to jeszcze, bom żeńskiej płci, ale oni mają przekichane.
świeżo po studiach  🤣
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
22 stycznia 2011 22:04
Błagam pomóżcie mi... Bo ja juz nie wiem kogo mam prosić.  😕
więc... musiałam zrezygnować z dzierżawy Budynia... byłam z nim ponad rok no i na dodatek to jest jedyny koń którego kocham i któremu ufam.
Ale to nie jest największy problem - teraz... po prostu nie mam ochoty na jeździectwo. Nie sprawia mi przyjemności... Nie wiem czy to kocham czy kochałam... to jest takie straszne uczucie...

i włos długi.. 😜

never, never! chyba, że takie dłuższe wlosy, ale nie całkiem długie.
mam w klasie kilku metali i metalopodobnych. ba, mam nawet gejopodobnych. plus kilku, którzy emocjonalnie, a na pewno fizycznie sa na poziomie podstawówki.

dziewczyny, dramat, trzeba nie było iść na humana  😵
Jakie tematy się tu rozwijają. Ja chyba nigdy nie poznałam żadnego muzyka i jakoś nie żałuję. Wolę sportowców. 😉
Tak myślę, myślę i chciałabym się jeszcze za jakieś 10 lat tak 'spotkać' i zobaczyć kto z kim jest. Ha, może komuś się trafi ta wymarzona, wyśniona, wyidealizowana druga połówka.  🤣
22 stycznia 2011 22:06
nightmare trzeba czasu :przytul: wróci ci chęć do jeździectwa

Krupnik oj tam, mi wystarczy iść do 'Delirium' na metal party
22 stycznia 2011 22:07
Pianiści są genialni! Koniec kropka! 😀
Nie mogłam się powstrzymać przed przeszukiwaniem rzeczy dla "mojego", niedoszłego jeszcze konia i znalazłam coś, co obowiązkowo muszę mieć! 😜
[img]http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/01/75/36/1401753659[/img]
Krupnik. ja bym chciała wiedzieć to o każdym kogo kiedykolwiek znałam.  😁
mils haha, genialny czaprak.
w październiku 'wystroiłam' swojego konia na sesję. różowo-pastelowe owijki, bordowy czaprak, różowa bluza i skarpetki dla mnie. do tego jeszcze narysowałam mu na dupie serduszko alusprayem 😁
ludzie do teraz mają ubaw z tego 😂
mils, łe! obrzydliwstwo! xP

co do metali, to już coraz mniej gustuję. neandertal typu Hetfield z lat 80 nie przeszedłby już.
wolę jazzmanów. szarmanccy, włosy dłuższe, fajna marynara, wyluzowani, zakochani w muzyce. właśnie taka dusza muzyka jest najlepsza. ja lubię pogadać o pierdołach, podniecić się "wejściem basu w 3'44, stary, ale wjazd! najlepszy wjazd w histori jazzu!" itd. no i wrażliwość. i emocje. uuu tak.
gdyby Leszek Możdzer młodszym nieco był i mnie chciał, to... zgłosiłabym się. uwielbiam. geniusz, wirtuoz, a przy tym niezwykle sympatyczny i skromny facet.
22 stycznia 2011 22:14
Lenna haha! 😂 Nieźle to wymyśliłaś!
ankers księżniczki muszą mieć coś różowego. 😁
mils uznajmy, że to był taki happening anty jeździeckiemu-lansowi  😎
tak btw gdzie takie czapraki można kupić? poszperałabym bo myśle o kupnie siodła to i czaprak się przyda 😀
22 stycznia 2011 22:23
Lenna ja szperam na allegro, allekonie itp. Często włażę też na strony sklepów jeździeckich. 😉
Mogę? Mogę i ja się podzielić ideałem mojego faceta?
No więc. Żołnierz, najlepiej GROMowiec, 🤣 typ urody typowo słowiański. Z racji, że jest żołnierzem fryzura inna niż na jeża nie wchodzi w grę. Wysoki [ale też nie taki dwumetrowy], z fajną klatą do przytulania. Taki 'samiec alfa'. Żeby był kulturalny, miły, respektował płeć piękną, kochał mnie do szaleństwa, co by nie łączyło się z jak najszybszym pójściem do łóżka. No i koniecznie patriota.
Ah, rozmarzyłam się.  😤
22 stycznia 2011 22:27
Krupnik nie możesz 😎
Mogę? Mogę i ja się podzielić ideałem mojego faceta?
No więc. Żołnierz, najlepiej GROMowiec, 🤣 typ urody typowo słowiański. Z racji, że jest żołnierzem fryzura inna niż na jeża nie wchodzi w grę. Wysoki [ale też nie taki dwumetrowy], z fajną klatą do przytulania. Taki 'samiec alfa'. Żeby był kulturalny, miły, respektował płeć piękną, kochał mnie do szaleństwa, co by nie łączyło się z jak najszybszym pójściem do łóżka. No i koniecznie patriota.
Ah, rozmarzyłam się.  😤

taaak 💘 a ja kocham Janka z czasu Honoru tak konkretniej 😁
22 stycznia 2011 22:29
Krupnik. mmm.... Fajny ideał!
Ja jestem zła, bo zdałam sobie sprawę, że taki Edward ze "Zmierzchu" byłby w sam raz. 😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się